Христина Соловій розповіла, чим допомагає Україні під час війни

Христина Соловій
Ексклюзивно для глядачів YouTube телеканалу «Україна» співачка Христина Соловій поділилася подробицями свого життя під час війни.

Співачка Христина Соловій розповіла журналістам «Зіркового шляху», що разом зі своєю командою активно допомагає ЗСУ та пересічним українцям.

До мене звернулися хлопці, яких я знаю багато років, з 68 окремої єгерської бригади, яка виникла не так давно. Я зібрала за 2 дні 150 тисяч гривень. Це не така велика сума, треба набагато більше. Але я відчуваю, що до мне є кредит довіри, і, що ці гроші дійдуть до свого призначення. Ми замовили більшість позицій, моя помічниця знайшла, де можна замовити безкоштовно рації, бронежилети. Але це не єдине чим я займаюся. Я у Львові поселила багато людей через своїх знайомих, адже квартиру знайти через ріелторів нереально

- ділиться Соловій.

Христина Соловій

За словами зірки, за цей час вона перестала спати і сильно схудла.

Це дуже важливо, якщо ви відчуваєте, що втрачаєте сили, перш за все, подбайте про себе, тільки тоді ви зможете допомагати іншим. Це як надягнути кисневу маску у літаку, спочатку собі, лише потім ви можете комусь допомогти, інакше буде паніка і ні до чого хорошого це не призведе

- порадила співачка.

Предыдущий пост
Ірина Хоменко
Ірина Хоменко відверто розповіла про депресивний стан, спровокований війною
Следующий пост
Макс Барских
Відео Макса Барських «Буде весна» відкриватиме благодійне шоу Вірського по всьому світові

Новости партнёров

Fresh

Lifestyle

Великая суббота: традиции и главные запреты перед Пасхой

Суббота перед Пасхой - это святой день, который предоставляет уникальную возможность для размышления и духовного обновления.
Шоубиз

Александр «Терен» – возможный новый герой шоу «Холостяк»?

Украинский защитник признался, что ждет приглашение популярной романтической ТВ-программы.
Психология

Что делать, когда не можешь принять решение?

Испытываете ли вы перегрузку от переизбытка мыслей, которые переплетаются и мешают сосредоточиться? Дайте возможность вашей нервной системе стабилизироваться.