Тіна Кароль зібрала в Ізраїлі 2 мільйони гривень для допомоги лікарні у Дніпрі

Тіна Кароль
У Тель-Авіві пройшов благодійний концерт Тіни Кароль "Unite for Ukraine", на якому співачка збирала гроші для закупівлі медикаментів до Дніпровської лікарні №4.

Благодійний концерт Тіни Кароль проходив за підтримки посольства України в Ізраїлі. Було зібрано 2 мільйони гривень, гроші підуть на потреби 4-ї міської клінічної лікарні у Дніпрі.

Тіна Кароль

Наразі ця лікарня стала медичним хабом для поранених та постраждалих із Дніпровської, Запорізької областей та Маріуполя.

Дніпровська лікарня звернулася за допомогою, зараз вона приймає поранених з усього східного регіону. Лікарні потрібні ліки, специфічні медикаменти. Метою нашого благодійного вечора був збирання грошей для допомоги у покупці того, що найбільше необхідно госпіталю. Зараз ми всі присвячені одній справі, і кожен на своєму фронті. Ми хочемо зберегти Україну та віримо у нашу перемогу

- сказала Тіна Кароль.

Тіна Кароль

Зазначимо, що кількома днями раніше Тіна Кароль взяла участь у наймасштабнішому благодійному концерті у Варшаві, співачка заспівала у дуеті із семирічною Амелією, чиї пісні у бомбосховищі підкорили весь світ. Тоді вдалося зібрати понад 42 мільйони гривень для допомоги Україні.

Предыдущий пост
theylovewar
theylovewar: створено сайт з переліком відомих людей, які підтримують війну
Следующий пост
Даніель Салем
Даніель Салем зізнався, що відчуває, захищаючи рідну землю на передовій

Новости партнёров

Fresh

Foodstyle

Полезные свойства голубики для детей и взрослых

Голубика в вашем рационе – преимущества и противопоказания.
Шоубиз

POSITIFF рассказал о своей новой любимой девушке

За кулисами съемок интеллектуально-развлекательного шоу «єПитання» музыкант POSITIFF рассказал о общих традициях с девушкой.
Свадьба

10 лет свадьбы: что подарить и как отметить оловянную свадьбу

Все, что вам нужно знать о десятой годовщине свадьбы.