13-річний син Тіни Кароль приїхав до Польщі допомагати українським біженцям

Тіна Кароль
Син Тіни Кароль Веніамін зустрічав на вокзалі українських біженців та пригощав дітей солодощами.

13-річний син співачки Тіни Кароль Веніамін Огір приїхав до Польщі на шкільні канікули, щоб допомогти мамі підтримувати українців.

На центральному Варшавському вокзалі українські сім'ї, які приїхали з України. Він пригощав дітей солодощами та дарував подарунки, які купив за свої кишенькові гроші, зекономлені за час навчання.

Тіна Кароль сын

Співачка розповіла, що Веніамін також брав участь в акції зі збирання грошей для українських біженців в Англії: він танцював гопак в українському культурному центрі, де було зібрано три тисячі фунтів. Гроші передали до Британського фонду допомоги постраждалим від війни в Україні.

Тіна Кароль сын

Гопак Веня навчився танцювати ще у шестирічному віці: зворушливим архівним відео співачка поділилася у своїх соціальних мережах.

Тіна Кароль гопак

Предыдущий пост
Оля Полякова
Оля Полякова розповіла про панічні атаки старшої доньки
Следующий пост
Євген Клопотенко
Євген Клопотенко розповів, якою бачить країну після війни

Новости партнёров

Fresh

Психология

Что делать, когда не можешь принять решение?

Испытываете ли вы перегрузку от переизбытка мыслей, которые переплетаются и мешают сосредоточиться? Дайте возможность вашей нервной системе стабилизироваться.
Шоубиз

Наталка Денисенко рассказала об особом месте в Чернигове

Второй день Украина в скорби по погибшим в результате ракетных обстрелов Чернигова. Это очень красивый старинный город, о котором у многих из нас есть теплые воспоминания.
Свадьба

9 лет свадьбы: как отпраздновать и что подарить на фаянсовую свадьбу

Узнайте, как сделать фаянсовую свадьбу запоминающейся и особенной.
Психология

Мультфильмы для развития ребенка от 1 года

В мире, где каждый день является новым открытием, мультфильмы играют ключевую роль в развитии детей в возрасте одного года.