Вокаліст ТНМК Фагот про українських чоловіків-колег, які виїхали з країни під час бойових дій

Вокаліст ТНМК Фагот
Вокаліст гурту ТНМК Олег Михайлюта розказав, як потрапив у ЗСУ та скільки приблизно триватиме війна.

З початку війни чимало українських зірок замість мікрофона тримають зброю, записалися в тероборону або зайнялися волонтерством. Фагот потрапив у підрозділ ЗСУ, а саме – в батальйон «Реванш» – на третій день бойових дій в Україні.

У перший день я евакуював рідних. На другий день ми з товаришем хотіли записатися в тероборону, тому об’їхали декілька точок. Всюди були черги по 300-400 людей вдень і вночі. Ми зрозуміли, що треба шукати ще якісь можливості, і я знайшов людей, які мене «прихистили». Тому на даному етапі ми – «реваншисти» і робимо те, що маємо робити

– розказав Олег в програмі «Зірковий шлях» на каналі «Україна».

Вокаліст ТНМК Фагот

Учасник гурту ТНМК пояснив, що на передову їздять тільки підготовлені хлопці, хто вже має досвід. Але, за словами співака, в його батальйоні вже була втрата.

Війна – це завжди війна, тому втрати апріорі є, але звикнути до них неможливо. Особливо, коли ти ще бачиш матір цього бійця, дівчину… Вони всі в сльозах

– поділився Михайлюта.

Щодо чоловіків, які не пішли в тероборону, сьогодні є різні думки, навіть нерозуміння, чому вони не взяли зброю і не пішли захищати країну.

Якщо хтось виїхав або вирішив, що війна – це не його, я їх розумію і не звинувачую. Треба усвідомлювати, хто ти, що хочеш і можеш робити. Тому що немає нічого гіршого, ніж піти в бій з людиною, яка до цього не готова. Кожен має бути на своєму місці. Само собою, якщо людина взагалі заховалася і ніяк не допомагає, нічого не робить – це вже інша справа

– пояснив вокаліст гурту ТНМК.

Вокаліст ТНМК Фагот

Кожен з нас хоче знати, коли вже буде спокій в нашій країні, тому це питання було надважливим в інтерв’ю з Фаготом.

Мені здається, що більш-менш активна фаза може бути впродовж місяця. Потім ворог намагатиметься законсервувати цей конфлікт так само, як він зробив із Донбасом, щоб тримати всіх в напрузі та періодично скидати ракети. Але саме цього й не можна допустити. Нам треба все ж таки закрити цю тему, розбивши ворога вщент

– пояснив співак.

Предыдущий пост
Євген Клопотенко
Євген Клопотенко розповів, якою бачить країну після війни
Следующий пост
Євген Синельников
Режисер шоу «Орел і Решка» Євген Синельников розповів, як війна підштовхнула його освідчитись коханій

Новости партнёров

Fresh

Шоубиз

«МастерШеф 13»: смотреть онлайн 11 выпуск от 20.04.2024

В новом выпуске шоу «МастерШеф 13» участникам придется изучить кодекс кулинарных правонарушений, чтобы не нести ответственности на битве черных.
Foodstyle

Бренд Fiorelli – переможець номінації «Ігристе вино року 2023»

Fiorelli – бренд ігристих вин та напоїв отримав престижну нагороду «Ігристе вино року 2023» за результатами аналізу експертів Аналітичного центру «Вибір Країни».
Lifestyle

Великая суббота: традиции и главные запреты перед Пасхой

Суббота перед Пасхой - это святой день, который предоставляет уникальную возможность для размышления и духовного обновления.