Ігор Кондратюк поділився своєю думкою про тривалість війни в Україні

Ігор Кондратюк
Відомий шоумен і продюсер Ігор Кондратюк розповів, за яким принципом живе сьогодні та до чого закликає кожного українця у нелегкі часи.

Продюсер Ігор Кондратюк зізнається – свою домівку в Києві вони з дружиною покинули 2 березня, коли залишатись там стало дуже небезпечно. Тоді вони переїхали до Львова, де залишаються й досі. І хоча, за словами продюсера, життя на Західній Україні безпечне, їхній спокій з дружиною підірвали події, які трапились 14 березня – у день народження Кондратюка, тоді під обстріл потрапив його будинок.

Ігор Кондратюк

Такий поворот неабияк збентежив шоумена, він навіть хотів повертатися, щоб прикрити дірки та відремонтувати вікна, проте вчасно зрозумів, що робити це безглуздо та небезпечно. Тож залишився на Львівщині та зосередився на важливішому.

Ми намагаємося за можливістю допомагати фінансово тим чи іншим підрозділам. Не сильно, не можу сказати, що кожен день витрачаю сотні тисяч гривень, але поки є можливість, роблю це. Ще хороше питання – коли у тих людей, які сюди втекли від війни, закінчиться кошти для проживання. А вони закінчаться, бо робота стоїть, а фірми віддають приміщення людям. До речі ми з дружиною і собакою зупинились у приміщенні фірми, яку облаштували для життя

– поділився Ігор в інтерв’ю програмі «Зірковий шлях» на каналі «Україна».

Ігор Кондратюк

Крім того, Кондратюк зазначив, що війна може затягнутись на досить тривалий час, тому кожен має знаходити в собі сили жити і працювати зараз на своє благо та розвиток країни.

Зараз кожен має шукати можливість працювати, в тому числі в професіях далеких від війни. Це треба робити, тому що в кожного повинен бути заробіток. Сподіваюсь що Україна і громадяни цієї держави забезпечать наші малі бізнеси можливістю заробляти собі на життя. Максимально допомагаємо ЗСУ, максимально волонтеримо, як тільки є можливість – не жалкуйте свого часу

– закликає Кондратюк.

Предыдущий пост
Оля Цибульська
Оля Цибульська розповіла про батьків, які провели 10 днів в окупації в Ірпені
Следующий пост
Даніель Салем
Даніель Салем розповів, як змінився його світогляд за час перебування в ЗСУ

Новости партнёров

Fresh

Психология

Группы поддержки – что это такое и почему они полезны? Рассказывает психологиня

Меткое сказанное доброе слово, объятия, сообщения «Я в тебя верю», и даже улыбка незнакомца или незнакомки влияют на наше эмоциональное состояние.
Свадьба

Фаянсовая свадьба: как отпраздновать 9 лет со дня свадьбы

Узнайте, как сделать фаянсовую свадьбу запоминающейся и особенной.
Психология

Страх перемен: что это и как не дать ему повлиять на вашу жизнь?

Психологический подход к преодолению страха перемен.
Шоубиз

«В кожаной куртке и боди»: Лилия Ребрик продемонстрировала смелый образ после третьих родов

Ведущая проектов на телеканале «Дім», актриса Лилия Ребрик поделилась пикантным фото.