Леся Нікітюк розповіла, як готує їжу у рідній школі для переселенців

Леся Нікітюк
Ведуча Леся Нікітюк розповіла про волонтерство та що буде робити зі знищеною фірмовою маршруткою.

Ексклюзивно до «Сніданку з 1+1» вийшла на зв'язок телеведуча, а наразі й волонтерка Леся Нікітюк. Вона розповіла, що зараз знаходиться у рідному Хмельницькому, де працює у волонтерському центрі, який допомагає вимушеним переселенцям з міст, де йдуть активні бойові дії.

Кожного дня ми зустрічаємо людей, які вимушені покинути свої домівки через обстріли. Ми допомагаємо їм розслабитись, намагаємось смачно годувати, у нас великий колектив, усієї школи, де я колись навчалась. Там і директор, і завуч, психологи і вчителі працюють щодня. Ми прийняли близько 50 сімей, котів, собак, всіх намагаємось забезпечити любов’ю та ласкою. А потім люди або рухаються далі до своїх родичів у інших областях, або залишаються у нашому місті

- прокоментувала Нікітюк.

Леся Нікітюк

На жаль, нещодавно постраждала одна з творчих символів телеведучої – легендарна LeМаршрутка, якою вона об’їздила всю Україну в одному з тревел-шоу, була обстріляна. За її словами, цією маршруткою команда проєкту об’їздила багато сіл та містечок, мандруючи Україною, показувала нові місця, а люди весь час зустрічали їх привітно, передавали їжу, дарували на згадку різні сувеніри, вишиті рушники.

На жаль, маршрутку обстріляли, влучила ракета в ангар, повилітали шибки. Я не встигла ще розплакатись, коли виклала світлини, як люди почали писати мені, що ми готові твою маршрутку повністю переробити і вона буде їздити далі

- поділилась Леся Нікітюк.

Окрім того, телеведуча створила телеграм-канал, у якому люди зв’язуються між собою: ті, кому потрібна допомога і ті, хто може допомогти. Щодня модератори отримують близько 100 заявок, які ретельно обробляють. Нікітюк говорить, що зі свого боку бажає зробити максимум, щоб допомогти українцям зараз.

Предыдущий пост
Даніель Салем
Даніель Салем розповів, як змінився його світогляд за час перебування в ЗСУ
Следующий пост
Маша Єфросиніна
Маша Єфросиніна розповіла про роль Світлани Лободи у процесі евакуації людей із гарячих точок

Новости партнёров

Fresh

Шоубиз

«МастерШеф 13»: смотреть онлайн 11 выпуск от 20.04.2024

В новом выпуске шоу «МастерШеф 13» участникам придется изучить кодекс кулинарных правонарушений, чтобы не нести ответственности на битве черных.
Foodstyle

Бренд Fiorelli – переможець номінації «Ігристе вино року 2023»

Fiorelli – бренд ігристих вин та напоїв отримав престижну нагороду «Ігристе вино року 2023» за результатами аналізу експертів Аналітичного центру «Вибір Країни».
Lifestyle

Великая суббота: традиции и главные запреты перед Пасхой

Суббота перед Пасхой - это святой день, который предоставляет уникальную возможность для размышления и духовного обновления.