Оля Полякова емоційно виконала гімн України на футбольному матчі в Афінах

Оля Полякова
Співачка Оля Полякова виступила на стадіоні в Афінах, де зустрілися команди «Шахтар» та «Олімпіакос».

У суботу, 9 квітня, в Афінах пройшов футбольний матч між донецьким клубом «Шахтар» та грецьким «Олімпіакосом». Зустріч відбулася у рамках благодійного туру Shakhtar Global Tour for Peace, метою якого є збирання коштів на підтримку України під час війни з Росією. Усі гроші з матчів будуть надіслані на гуманітарну допомогу мешканцям України.

Спеціальним гостем цієї особливої гри стала Оля Полякова, яка на афінському стадіоні виконала Гімн України, на фоні банерів кольору українського прапору з написами «Stop War». Крім того, на матч із греками гравці «Шахтаря» вийшли у спеціальних футболках, на яких замість їхніх прізвищ — назви українських міст-героїв, які постраждали від російських окупантів: Маріуполь, Ірпінь, Буча, Гостомель, Харків, Волноваха, Чернігів, Херсон, Охтирка та Миколаїв.

Оля Полякова

Нагадаємо, що раніше Полякова запустила у своїх аккаунтах в соцмережах онлайн-проект, де особисто вітає військових, медиків, рятувальників та інших героїв, котрі захищають Україну на війні з Росією. Артистка записала понад 1000 духопідйомних відеолистівок й запрошує приєднатися до її флешмобу інших зірок українського шоу-бізнесу.

Предыдущий пост
Юрій Горбунов
Юрій Горбунов допомагає купляти карети швидкої медичної допомоги
Следующий пост
Даша Астаф’єва
Даша Астаф’єва стала волонтером - мішками чистить картоплю

Новости партнёров

Fresh

Foodstyle

Полезные свойства голубики для детей и взрослых

Голубика в вашем рационе – преимущества и противопоказания.
Шоубиз

POSITIFF рассказал о своей новой любимой девушке

За кулисами съемок интеллектуально-развлекательного шоу «єПитання» музыкант POSITIFF рассказал о общих традициях с девушкой.
Свадьба

10 лет свадьбы: что подарить и как отметить оловянную свадьбу

Все, что вам нужно знать о десятой годовщине свадьбы.