Ніна Матвієнко розповіла, як кадирівці пограбували квартиру її сестри в Бучі

Ніна Матвієнко
Співачка Ніна Матвієнко розповіла, якою була її реакція, коли вона дізналась про вторгнення російських військ в Україну та що відчуває сьогодні.

Народна артистка України Ніна Матвієнко сьогодні активно підтримує зв'язок з українцями і час від часу ділиться мотивуючими відео, в яких читає вірші про війну, написані сучасними українськими авторами.

Таким чином співачка виражає почуття та гордість за своїх співвітчизників, які щодня захищають нашу державу.

У мене з’явилось скільки любові – повний мішок! Таких почуттів я ще не мала. Вона виходить навіть через сльози, і це правильно. Нехай вони омивають серця наших хлопців, не просто хлопців, а справжніх синів! Я так їх всіх люблю, горжуся і щодня молюся, але все це не біля свічки, а від душі – своїми словами

– поділилась Ніна Матвієнко в інтерв’ю з журналістами програми «Зірковий шлях» на каналі «Україна».

Ніна Матвієнко

Але такі емоції зірка переживала не завжди. Ніна Матвієнко зізнається – до війни готова не була, тож ще, що трапилось 24 лютого, її неабияк обурило.

Я була здивована тим, що це трапилось так швидко і вночі, як фашисти, як справжні бандити, злодії, ворюги… а воно так і є! І що вони мололи всі ці роки? Як могли розповідати, що ми брати і сестри? За що це все? За що нас вбивати, насилувати цих дівчат молоденьких? Розвалили будинок моєї сестри в Бучі, в якому вона ось-ось купила квартиру. Все туди вклала, а ця банда кадирівська все повиносила, все до трусів! Голодранці! Засранці! Я ще такого убожества за життя не бачила! Це душогуби! Саранча, яка винищує все живе!

– емоційно коментує співачка.

Ніна Матвієнко

Ця ситуація змусила Ніни Митрофанівну ще більше повірити в свій народ і пишатись Україною, а ще, за словами артистки, багато, чого стало на свої місця і ті, хто були негідні нашої держави зараз відчувають на собі весь тягар зради та 100% розплатяться за неї.

Сьогодні ми дивуємо світ! Не тільки піснями і спортивними перемогами, а духом, незламністю та патріотизмом! Такого ще світ не бачив! І ми їх навчимо, як любити свої землі!

– зауважила Ніна Матвієнко.

Предыдущий пост
Оля Полякова
Оля Полякова випустила зворушливу колискову дітям з України
Следующий пост
Джамала
Джамала розповіла, як вивозила дітей за кордон, щоб врятувати від війни

Новости партнёров

Fresh

Шоубиз

«МастерШеф 13»: смотреть онлайн 11 выпуск от 20.04.2024

В новом выпуске шоу «МастерШеф 13» участникам придется изучить кодекс кулинарных правонарушений, чтобы не нести ответственности на битве черных.
Foodstyle

Бренд Fiorelli – переможець номінації «Ігристе вино року 2023»

Fiorelli – бренд ігристих вин та напоїв отримав престижну нагороду «Ігристе вино року 2023» за результатами аналізу експертів Аналітичного центру «Вибір Країни».
Lifestyle

Великая суббота: традиции и главные запреты перед Пасхой

Суббота перед Пасхой - это святой день, который предоставляет уникальную возможность для размышления и духовного обновления.