Тарас Тополя та Alyosha розповіли, як війна вплинула на їхні стосунки

Тарас Тополя та Alyosha
Тарас Тополя та Alyosha відверто розповіли про сімейне життя на відстані та поділились планами, які мріють втілити по закінченню війни.

Відоме подружжя Тарас Тополя і Alyosha не бачились з початку війни. Музикант відправив дружину з дітьми за кордон, а сам одразу ж поповнив лави ЗСУ.

Сьогодні пара відкидає всю лірику стосунків на задній план і продовжує жити за своїми новими графіками, щоправда, артисти мають в них один особливий спільний пунктик – зідзвони о 22:00 за київським часом.

І хоча життя на дві країни та важка ситуація неабияк вплинула на їхню родину, кожен з них запевняє – цілі та бачення свого майбутнього залишились незмінними.

Чесно кажучи, особливих змін всередині мене не сталось. У нас із Оленою були спільні пріоритети – виховання дітей, і ми продовжуємо цим займатись. Звичайно, зараз ця функція на Олені, я знаю, що їй важко, хоча мої рідні підтримують її в Америці, але все, що раніше ми ділили навпіл, зараз висить на ній одній. Я впевнений, що коли Україна переможе, ми проведемо багато часу разом! Зараз у мене з’явилась мрія про подорож – великий круїз на двох, але це буде після!

– поділився лідер гурту «Антитіла» Тарас Тополя в ефірі програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна».

Тарас Тополя та Alyosha

За словами артиста, для цього їм потрібна допомога українців, які можуть відкрити новий бізнес одразу після війни: «Це як маленький старт-ап – відкрити дитячий садок чи табір для всіх закоханих пар, яких роз’єднала війна. Дітей відправити туди, а батьки – егегей! Хоча б на два тижні».

А от співачка не змогла розділити запал чоловіка. Alyosha впевнена – ні Тарас, ні діти ще довго не зможуть розлучитись.

Я думаю, що в Тараса не вийде відправитись у подорож. Він просто не зможе. Я дивлюся на нього і бачу – він так скучив за дітьми, а вони за ним, що навряд чи зможуть поїхати одне від одного

– сміючись коментує співачка Alyosha.

Тарас Тополя та Alyosha

Крім того, артисти зазначили, що більше за все чекають на той час, коли Київ стане безпечним місцем і вони нарешті зможуть повернутись до мирного життя. Пріоритети зірок лишаються незмінними – виховання дітей і робота над своїми музичними проєктами.

Предыдущий пост
Катерина Осадча
Катерина Осадча допомагає знайти зниклих, а Соломія Вітвіцька організовує концерти у столичній лікарні
Следующий пост
Сергій Танчинець
Лідер гурту БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ Сергій Танчинець розповів, чому звільнився з тероборони

Новости партнёров

Fresh

Психология

Путь к самодостаточности: формирование самоуважения и границ у девочек

Как научить девочек уважать себя и строить собственные границы?
Психология

Как ЯСНОСТЬ помогает сохранить равновесие в хаотическом мире

Сегодня, когда наш мир трансформируется в хаосе, важнейшим преимуществом для каждого становится возможность сохранять Ясность.
Foodstyle

Куркума: секреты здоровья и красоты для всей семьи

Куркума – не только вкусная пряность, но и мощный источник здоровья, доступный каждому.
Шоубиз

«Крашанка»: у Києві відбувся допрем’єрний показ сімейної комедії

Комедія, заряджена на перемогу – у кіно з 25 квітня. Стрічка, яка візуалізує бажання кожного українця – запуск ракети на кремль, обʼєднала українських зірок, сімейні цінності та відбірний гумор! Поспішайте у кіно і запрошуйте всю родину, адже #перемогасправасімейна