Лідер гурту БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ Сергій Танчинець розповів, чому звільнився з тероборони

Сергій Танчинець
Лідер гурту БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ Сергій Танчинець розповів, де він зараз, та чим допомагає країні.

Співак Сергій Танчинець розповів, що війна застала його під час концертного туру у Хмельницькому. Музикант одразу поїхав до Києва, де була його родина. Артист зібрав близьких та повіз їх на Захід України.

Танчинець записався до Мукачівської тероборони, де провів три дні, після чого звільнився.

Ми познімали всі потрібні відео та фото, ціль яких була продемонструвати мешканцям міста, що все добре, батальйон існує, влада працює, і я звільнився. Поїхав до Києві, розуміючи, що сидіти за тисячу кілометрів від місяця подій, не допомагаючи нічим крім моральної підтримки, марно. Я зрозумів, що моя функція – водій, возити людей та потрібні їм речі

- поділився лідер гурту БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ журналістами каналу «Україну».

Сергій Танчинець

Артист тепер возить українців, яким потрібно дістатися на Захід України, але, які не мають такої можливості.

Співак поділився, що для свого маленького сина, якому виповнилося чотири роки, він вигадав власне пояснення, того, що відбувається в Києві.

Для сина я знайшов пояснення, що в Києві велика пожежа, яку треба гасити всією країною, і тато возить на автобусі речі, забирає від пожежі людей. У його віці я не вважаю за потрібне пояснювати, що таке війна. Доньці 13 років, вона все розуміє. Ще з 2014 році, коли їй було 6 років, я пояснив, що відбувається, хто такий Путін, і що йому потрібно від нашої держави. Тож поїздка молодшого сина до Мукачева - лише поїздка до бабусі і дідуся, коли у Києві велика пожежа»

- розповів артист і додав, що перше, що зробить після перемоги, зустрінеться зі своєю родиною та нап’ється.

Сергій Танчинець

Танчинець зізнається, він майже не пише пісень, не дивиться кіно, не слухає радіо, а віддає перевагу тиші. Але музикант вірить, що все що він має написати, обов’язково напише у свій час.

Предыдущий пост
Тарас Тополя та Alyosha
Тарас Тополя та Alyosha розповіли, як війна вплинула на їхні стосунки
Следующий пост
Андрій Бєдняков
Андрій Бєдняков подякував усім захисникам рідного Маріуполя

Новости партнёров

Fresh

Lifestyle

Поздравления с Днем вышиванки в стихах и прозе

Поздравления с Днем вышиванки для ваших друзей и близких.
Фитнес и здоровье

Черная королева: что нужно знать о меланоме

О меланоме и причинах ее возникновения, о профилактике этого коварного заболевания, о том, как важно вовремя поставить диагноз, о правилах жизни, которые помогут беречь вашу кожу.
Шоубиз

«МастерШеф 13»: чем участники удивили судей и кто покинул шоу в 11 выпуске

В новом выпуске шоу «МастерШеф 13» участникам пришлось изучить кодекс кулинарных правонарушений, чтобы не нести ответственности на битве черных.