Ілона Гвоздьова готується до серйозних змін в особистому житті

Ілона Гвоздьова
Танцівниця Ілона Гвоздьова днями дала відверте інтерв’ю програмі «Зірковий шлях» на каналі «Україна». Зірка розповіла про життя з чоловіком на відстані та розкрила велику сімейну таємницю.

Відома українська танцівниця Ілона Гвоздьова з дітьми та мамою наразі перебуває в Італії. Чоловік танцівниці вже давно поповнив лави тероборони, але останнім часом знаходиться у будинку його батьків у Києві, де зайнявся реставруванням оселі після обстрілів.

Дякувати Богу у нього все в порядку. Він щодня тримає зі мною зв'язок, і я чую, який він натхненний, каже, що в Києві вже тихо і спокійно. Я одразу хапаюсь за ці слова і пропоную, щоб ми повернулись. Але він просить почекати ще хоча б 3 тижні, адже мамам з дітками повертатись поки не рекомендовано

– поділилась танцівниця.

Ілона Гвоздьова

Крім того, артистка зізналась, які цінності переглянула за тяжкий час війни і що змінилось у їхній родині.

Для мене статус ніколи не був важливий і я не була ним зацікавлена. Але сьогодні я зрозуміла, що найважливіше для нас – це життя і сімейні стосунки. І ми вже обговорили з чоловіком… це така таємниця… коли повернемось, обов’язково з ним повінчаємось. Я думаю, настала така мить. Якщо ми все це переживемо – це буде доречно!

– поділилась Ілона.

Предыдущий пост
Андрій Данилко
Андрій Данилко зізнався, як буде святкувати перемогу України
Следующий пост
Леся Нікітюк
Леся Нікітюк поділилася жахливими історіями переселенців з гарячих точок

Новости партнёров

Fresh

Foodstyle

Полезные свойства голубики для детей и взрослых

Голубика в вашем рационе – преимущества и противопоказания.
Шоубиз

POSITIFF рассказал о своей новой любимой девушке

За кулисами съемок интеллектуально-развлекательного шоу «єПитання» музыкант POSITIFF рассказал о общих традициях с девушкой.
Свадьба

10 лет свадьбы: что подарить и как отметить оловянную свадьбу

Все, что вам нужно знать о десятой годовщине свадьбы.