Володимир Остапчук став ведучим Youtube стендап-шоу «ДжонсоНьюз»

Володимир Остапчук
Канал «Україна» запустив нове студійне шоу «ДжонсоНьюз» з Володимиром Остапчуком. Прем’єра відбулась на однойменному Youtube-каналі.

Телеканал «Україна» відкриває окремий фронт боротьби, у якому безжальною зброєю буде сміх над ворогом. Вже стало очевидно, що і в найважчі часи українці не просто не втрачають запалу та позитивного настрою, а навпаки – наші природні гумор і сатира стали одними з тих рис, які зміцнюють нас і допомагають у протистоянні окупантам.

ДжонсоНьюз», як ми самі жартуємо, – це новини, які дивиться навіть королева Британії, – зазначає ведучий і автор нового шоу Володимир Остапчук і пояснює, як народилась назва проєкту. – Все просто: прем’єр-міністр Великої Британії – він же Джонсонюк, він великий наш патріот. Сам формат ми придумували разом з каналом «Україна» в бомбосховищах, під сирени і моторошні звістки з війни. Але в ці найстрашніші моменти ми нарешті зрозуміли, хто ми є, українці. Що ми не просто міцні, ми титани, ми захищаємо всю Європу, а Київ, де, власне, ми і знімаємо шоу, – це столиця свободи. І в тому, що Україна зараз – серце світу, переконались усі. Саме цей настрій і драйв ми хочемо передати через екрани.

Володимир Остапчук

В ефірі стендап-шоу Володимир Остапчук представляє сатиричний погляд на дії окупантів та різного ґатунку колаборантів, на рашистську брехню про війну в Україні, висміює міфи про «російську велич» і тих, хто їх боїться чи підтримує. Також, автор і ведучий «ДжонсоНьюз» показує, як самі українці, навіть у годину найтяжчих випробувань, влучно глузують з ворога, знайомить глядачів з народним українським гумором часів війни.

Ми хочемо показати всьому світу, що ми нація з найкрутішим почуттям гумору. Навіть під обстрілами, навіть коли інші ламаються і не витримують, ми вистоїмо і обов’язково переможемо. Сміх і віра в Україну – головна зброя нашого проєкту!

– додає ведучий.

Стендап-шоу «ДжонсоНьюз» виходить на Youtube-каналі: https://www.youtube.com/watch?v=4A0BIg3JQn4&t

Предыдущий пост
Макс Барських
Макс Барських розповість міжнародній спільноті про війну в Україні
Следующий пост
Світлана Тарабарова
Світлана Тарабарова розповіла, чому її мама заблокувала рідного брата

Новости партнёров

Fresh

Шоубиз

«МастерШеф 13»: смотреть онлайн 11 выпуск от 20.04.2024

В новом выпуске шоу «МастерШеф 13» участникам придется изучить кодекс кулинарных правонарушений, чтобы не нести ответственности на битве черных.
Foodstyle

Бренд Fiorelli – переможець номінації «Ігристе вино року 2023»

Fiorelli – бренд ігристих вин та напоїв отримав престижну нагороду «Ігристе вино року 2023» за результатами аналізу експертів Аналітичного центру «Вибір Країни».
Lifestyle

Великая суббота: традиции и главные запреты перед Пасхой

Суббота перед Пасхой - это святой день, который предоставляет уникальную возможность для размышления и духовного обновления.