Злата Огнєвіч дала поради жінкам, як не втратити сенс життя у важкий період

Злата Огнєвіч
Співачка Злата Огнєвіч ще до початку війни вирішила, що не залишить свою країну в біді, тому весь цей час зірка перебуває у Києві.

Єдине, на що наважилась Злата Огнєвіч – вивезти батьків на Західну Україну, адже вони жили в Київській області, тому хвилювань за них і їхні життя було чимало.

Зараз зірка поступово повертається до мирного життя, пише пісні та намагається по-філософськи ставитись до тривог, одна з яких застала артистку прямо під час запису інтерв’ю для програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна».

Я звикаю жити в нових обставинах і умовах. Я не хочу боятися! Буду гідно проживати ці дні, які мені відведені. Не знаю, багато їх чи мало, але не хочу жити в постійному страхі. Хочу поділитись своєю сміливістю з іншими. І повірте, жителі Маріуполя, яких взяли у заручники, перебувають у куди гіршому становищі, ніж я, і в мене просто серце болить за них

– розповіла Злата.

Злата Огнєвіч

Але незважаючи на біль та постійні переживання, співачка запевняє – кожна жінка має відчувати себе спевнено та не забувати дбати про себе. А думка про те, що у військовий час це робити недоречно, є не зовсім правильною.

Ми маємо підтримувати себе в рівновазі – виконувати всі ті рутинні речі, якими жили до війни. Якщо ви маєте таку можливість доглядайте за собою – робіть маски для волосся, вдягайте улюблений одяг, відключайте себе трохи. Розумію, що повністю відключитись не виходить, але треба розвантажувати психіку. Це моя порада кожній! Я роблю це з першого дня війни, адже розумію, що просто не маю права падати духом. Інколи ловлю себе на думці, що допомагаю людям залишаючись сильною, і маю показувати приклад іншим

– поділилась артистка.

Злата Огнєвіч

Предыдущий пост
Даша Астаф’єва
Даша Астаф’єва вперше за довгий час розповіла, чи вільне її серце
Следующий пост
Ілона Гвоздьова
Українські знаменитості розповіли про свої будинки, які розбомбили окупанти

Новости партнёров

Fresh

Психология

Группы поддержки – что это такое и почему они полезны? Рассказывает психологиня

Меткое сказанное доброе слово, объятия, сообщения «Я в тебя верю», и даже улыбка незнакомца или незнакомки влияют на наше эмоциональное состояние.
Свадьба

Фаянсовая свадьба: как отпраздновать 9 лет со дня свадьбы

Узнайте, как сделать фаянсовую свадьбу запоминающейся и особенной.
Психология

Страх перемен: что это и как не дать ему повлиять на вашу жизнь?

Психологический подход к преодолению страха перемен.
Шоубиз

«В кожаной куртке и боди»: Лилия Ребрик продемонстрировала смелый образ после третьих родов

Ведущая проектов на телеканале «Дім», актриса Лилия Ребрик поделилась пикантным фото.