Українські знаменитості розповіли про свої будинки, які розбомбили окупанти

Ілона Гвоздьова
Багато хто з зірок під час війни залишився без помешкання.

Окупанти з першого дня війни намагаються знищити все, що нам дороге. Руйнують батьківські хати, де ми народилися, нові помешкання, на будівлю яких українці роками заробляли гроші. Таке відчуття, що окупанти слідкують навіть за дописами в соцмережах.

Тому що в оселю Ігоря Кондратюка саме тоді влучив снаряд, коли відомий шоумен попросив підписників зробити подарунок на свій день народження, виклавши рахунок для допомоги ЗСУ.

Через 15 хв після того, як світ побачив у «Фейсбуці» цей пост, мені подзвонила сусідка і сказала: «Щойно у ваш будинок «прилетіло»

– розказав Ігор Кондратюк.

Ігор Кондратюк

Будинок боксера Олександра Усика у Ворзелі окупанти спочатку обстріляли, а потім на подвір’я заїхали танками. Ворог оселився і жив там кілька днів. Зірка боксерських поєдинків лише покепкував щодо цього: «Поживіть у моєму будинку. Недовго вам залишилося».

Олександр Усик

Відома танцівниця Ілона Гвоздьова, дізнавшись, що батьківська оселя зруйнована, написала дуже емоційний пост без цензури, не обираючи слів. Її допис Instagram видалив, але Гвоздьова поширила його ще раз у сторіс, а потім прокоментувала: «Всі живі, але дім, на жаль, не підлягає ремонту. Його просто треба демонтувати».

Ілона Гвоздьова

Таких історій дуже багато і серед відомих людей, і серед звичайних українців. Прикро дивитись на фото зруйнованих міст, будинків, лікарень… Але ми всі – Україна. Усі чекаємо на перемогу. Віримо – вона вже дуже близько.

Предыдущий пост
Злата Огнєвіч
Злата Огнєвіч дала поради жінкам, як не втратити сенс життя у важкий період
Следующий пост
Поліна Логунова
Поліна Логунова вперше поділилася подробицями розлучення із Дмитром Ступкою

Новости партнёров

Fresh

Психология

Что делать, когда не можешь принять решение?

Испытываете ли вы перегрузку от переизбытка мыслей, которые переплетаются и мешают сосредоточиться? Дайте возможность вашей нервной системе стабилизироваться.
Шоубиз

Наталка Денисенко рассказала об особом месте в Чернигове

Второй день Украина в скорби по погибшим в результате ракетных обстрелов Чернигова. Это очень красивый старинный город, о котором у многих из нас есть теплые воспоминания.
Свадьба

9 лет свадьбы: как отпраздновать и что подарить на фаянсовую свадьбу

Узнайте, как сделать фаянсовую свадьбу запоминающейся и особенной.
Психология

Мультфильмы для развития ребенка от 1 года

В мире, где каждый день является новым открытием, мультфильмы играют ключевую роль в развитии детей в возрасте одного года.