MELOVIN різко засудив Наталю Могилевську щодо російської мови в Україні

MELOVIN
Співак MELOVIN прокоментував скандальні висловлювання Наталії Могилевської щодо мови та зізнався, що за час війни став русофобом.

Співак MELOVIN народився в Одесі й звик спілкуватися з рідними та друзями російською. Але каже, що дуже хоче вивчити українську мову ідеально – говорити без помилок і русизмів.

Його справді дивує той факт, що деякі українці досі не розуміють, наскільки важливо зараз відмовитися від російської мови.

Навіщо стільки людей тоді в нас помирають за свою мову, за свою землю, за свої кордони? А мова – це великий кордон України. Давай пофантазуємо: сидимо ми з тобою у Франції, ми такі французи. От скажи мені, ти хочеш, щоб у нас була мова ще якась інша, і щоб вона була офіційна, як казала Наталя Могилевська? Ну це ж взагалі п**дець. Я не знаю, як це можна перекрутити собі в голові, щоб озвучити взагалі під час війни. І не тільки під час війни думку про те, що в Україні повинна бути друга державна мова. Мова агресора, який напав на нашу країну. Наташа, що ти пила?

– заявив MELOVIN в розмові з журналістом програми «Зірковий шлях» каналу «Україна».

MELOVIN

Співак зізнається, що після нападу рф на нашу країну, як і багато українців, він став агресивно та вороже налаштований до російського.

Коли я заходив у Львові в магазини і чув там російську мову, мені самому ставало гидко. До Львова справді приїхало дуже багато російськомовних. У мене немає до них ніяких претензій, вони українці, вони всі побратими. Але коли я чув російську мову, мені ставало лячно, страшно, жахливо всередині. Бо це як тригер підсвідомості: той, хто зараз убиває моїх колег, друзів, людей на передовій – це Московія, російською мовою. І тепер я зовсім не розумію фрази «какая разница, на каком языке говорить». Велика різниця!

– сказав артист.

Предыдущий пост
Дмитро Ступка
Дмитро Ступка розізлив Поліну Логунову розкривши деталі їх розлучення
Следующий пост
Макс Барських
Макс Барських розповів про окупацію Херсона, військо і хейт: інтерв'ю для Rolling Stone

Новости партнёров

Fresh

Шоубиз

«В кожаной куртке и боди»: Лилия Ребрик продемонстрировала смелый образ после третьих родов

Ведущая проектов на телеканале «Дім», актриса Лилия Ребрик поделилась пикантным фото.
Астрология

Китайский гороскоп на апрель 2024 года: что ждет каждого из нас

Апрель 2024 года будет сложным месяцем! Он ознаменован коридором затмений, в который мы уже вошли, и мы все будем почти весь месяц развиваться и жить под влиянием Ретроградного Меркурия!
Астрология

Таро прогноз на апрель 2024 года: что ждет вашего знака Зодиака

Важливі моменти в житті кожного з нас, які не варто забувати.
Шоубиз

У Києві відбувся допремʼєрний показ художнього фільму «Лишайся онлайн»: як це було

Премʼєра стрічки «Лишайся онлайн» на великих екранах відбудеться 28 березня в усіх кінотеатрах країни