Володимир Дантес розповів, коли саме він і Надя Дорофєєва вирішили розлучитися

Володимир Дантес
Коли відомі та дуже талановиті люди розходяться і обирають свій шлях, шанувальники все ж таки сподіваються, що це не по-справжньому, завтра пара знову буде разом.

Новина про те, що Володимир Дантес і Надя Дорофєєва більше не разом, здівувало багатьох людей, тому що ця пара ніколи не була пов’язана зі скандалами, зрадами та сварками. Всі бачили любов, взаєморозуміння та повагу одне до одного.

Тільки в «Зірковому шляху» на каналі «Україна» співак відверто розказав, що саме відбувалося в його особистому житті.

Ми з Надею не були разом уже наприкінці січня і хотіли сказати про це в перший день весни. Тобто зробити щось класне, щоб пояснити: розлучення – це не печаль і біда, це може бути весело

– поділився музикант.

Володимир Дантес і Надя Дорофєєва

Дантес впевнений, що розлучатися треба в той момент, коли ви ще не зіпсували все те, що у вас було. Тоді ви продовжите поважати одне одного, спілкуватись і надалі залишатися друзями.

Я нещодавно дізнався про різницю між словами «люблю» і «кохаю». Ми з Надею любимо одне одного, але не кохаємо. Щоб зберегти кохання, ми справді багато чого робили, дуже довго розмовляли, а потім зрозуміли: навіщо когось утримувати і щось обіцяти, якщо можна піти своїм шляхом і при цьому залишитися добрими людьми. У наших стосунках не було останньої краплі, ми разом прийшли до цього рішення: «Давай?» – «Ну, давай»

– сказав Дантес.

Володимир Дантес

Співак вважає, що попереду на нього чекає ще багато всього: життя триває, незабаром ми переможемо, у співака круті плани та безліч можливостей.

Сьогодні Володимир Дантес і Надя Дорофєєва – друзі, рідні люди, талановиті та молоді музиканти, але вже окремі чоловік і жінка. І вони не сумують, що їхня історія закінчилася, тому що попереду дійсно ціле життя.

Предыдущий пост
DZIDZIO
DZIDZIO розповів про віщий сон напередодні війни
Следующий пост
Віра Кекелія
Віра Кекелія розповіла про другу вагітність та розкрила стать майбутньої дитини

Новости партнёров

Fresh

Психология

Группы поддержки – что это такое и почему они полезны? Рассказывает психологиня

Меткое сказанное доброе слово, объятия, сообщения «Я в тебя верю», и даже улыбка незнакомца или незнакомки влияют на наше эмоциональное состояние.
Свадьба

Фаянсовая свадьба: как отпраздновать 9 лет со дня свадьбы

Узнайте, как сделать фаянсовую свадьбу запоминающейся и особенной.
Психология

Страх перемен: что это и как не дать ему повлиять на вашу жизнь?

Психологический подход к преодолению страха перемен.
Шоубиз

«В кожаной куртке и боди»: Лилия Ребрик продемонстрировала смелый образ после третьих родов

Ведущая проектов на телеканале «Дім», актриса Лилия Ребрик поделилась пикантным фото.