Володимир Остапчук назвав місця, де могло б пройти «Євробачення 2023»

Володимир Остапчук
Ведучий шоу «ДжонсоНьюз» і «Вечір з Україною», які канал «Україна» транслює в ефірі «Індиго TV», Володимир Остапчук зробив свої припущення, де Україна могла б провести пісенний конкурс «Євробачення» наступного року.

Після грандіозної перемоги українського гурту Kalush Orchestra на «Євробаченні 2022» у Турині Володимир Остапчук, який 5 років тому був ведучим конкурсу в Україні, поділився своїми враженнями від виступу наших хлопців.

Я топив за Kalush ще під час національного відбору. Ви пам’ятаєте навіть мою пародію на сам фінал відбору і результати голосування на листочку. Тому я страшенно радий за них, і як я написав в Інстаграм, «у хлопців великі яйця», що вони, знаючи про штрафи, все одно зробили як справжні громадяни – на весь світ сказали про Азовців і Маріуполь. Молодці!

– зазначив ведучий.

Володимир Остапчук

За словами Остапчука, дуже хотілося б провести «Євробачення 2023» у Маріуполі, але місто та регіон після жахливих бомбардувань російських окупантів доведеться ще довго відбудовувати.

Тож я би чекав на «Євробачення 2023» в Ужгороді чи Херсоні, або взагалі поставив би велику сцену на території аеропорту «Чорнобаївка», – жартує шоумен і додає, – класно би постійно вигравати 4-5 років поспіль і нарешті «Євробачення 2028» провести у Маріуполі чи Ялті.

Предыдущий пост
Олексій Суханов, Олена Кот та Володимир Остапчук
Олексій Суханов, Олена Кот та Володимир Остапчук стали ведучими нового шоу «Вечір з Україною»
Следующий пост
Тімур Мірошниченко
Тімур Мірошниченко розповів про наслідки візиту окупантів до помешкання його сестри

Новости партнёров

Fresh

Шоубиз

«Крашанка»: у Києві відбувся допрем’єрний показ сімейної комедії

Комедія, заряджена на перемогу – у кіно з 25 квітня. Стрічка, яка візуалізує бажання кожного українця – запуск ракети на кремль, обʼєднала українських зірок, сімейні цінності та відбірний гумор! Поспішайте у кіно і запрошуйте всю родину, адже #перемогасправасімейна
Foodstyle

Полезные свойства голубики для детей и взрослых

Голубика в вашем рационе – преимущества и противопоказания.
Шоубиз

POSITIFF рассказал о своей новой любимой девушке

За кулисами съемок интеллектуально-развлекательного шоу «єПитання» музыкант POSITIFF рассказал о общих традициях с девушкой.