Олександр Педан зізнався, чому зайнявся соціальними проектами: «Я був на роздоріжжі»

Олександр Педан
Український телеведучий та громадський діяч Олександр Педан розповів, що його мотивує.

Завжди позитивний та активний ведучий Нового каналу Олександр Педан вдало поєднує роботу на телебаченні з соціальною діяльністю. Протягом п’яти останніх років разом із рухом Junior він змінює фізкультуру в школах. Навіть під час війни щодня вони проводять всеукраїнські уроки-руханки онлайн.

Олександр Педан

На днях Педан випустив перший епізод третього сезону «Знай своїх», який присвятив українським волонтерам. Готується до релізу ще один проект Олександра – «УніверCheck», у якому він разом із 17-річною донькою Лерою покажуть виші України. Олександр Педан розповів, що його мотивувало активно зайнятися соціальною діяльністю.

Коли ти досягаєш певного рівня заробітку і впізнаваності, то, мені здається, це абсолютно нормально для сучасної людини – ділитися тим, що маєш. Хтось засновує фонди, ділиться грошима, а хтось – своїм часом. Ми з командою визначилися для себе, що маємо власні принципи, яким і будемо слідувати. Один з них – наша соціальна відповідальність. Знаєте, я був на роздоріжжі: в якийсь момент не розумів, що мені цікавіше – працювати на телебаченні чи робити соціальні проекти, які реально змінюють Україну. Через це й не пішов у політику. Бо побачив, що я як телеведучий і блогер зі своєю командою можу змінювати нашу країну на краще без якоїсь залежності чи державних грошей. Створювати проекти про людей, які роблять добрі справи, проекти для дітей, щоб вони залишалися в Україні – це нереально круто! Саме таке й мотивує!

– зізнався він в ефірі радіо НВ.

Олександр Педан

Предыдущий пост
Тімур Мірошниченко
Тімур Мірошниченко розповів про наслідки візиту окупантів до помешкання його сестри
Следующий пост
Макс Барських
Чекай мене: Макс Барських оголосив благодійний тур Німеччиною

Новости партнёров

Fresh

Шоубиз

POSITIFF рассказал о своей новой любимой девушке

За кулисами съемок интеллектуально-развлекательного шоу «єПитання» музыкант POSITIFF рассказал о общих традициях с девушкой.
Свадьба

10 лет свадьбы: что подарить и как отметить оловянную свадьбу

Все, что вам нужно знать о десятой годовщине свадьбы.
Lifestyle

«Тримай спину!»: лікарі-невропатологи – про неврологічне здоров’я українців під час війни

Як змінилися запити українців у галузі неврології за минулі два роки, які зараз у лікарів-невропатологів пріоритети, чому неврологія стала стратегічною галуззю під час війни.