LOBODA запустила проект для психологічної допомоги українцям під час війни

LOBODA
Співачка Світлана Лобода продовжує допомагати українцям.

Співачка Світлана Лобода у своїх соціальних мережах оголосила про запуск важливого проекту – LOBODA Help Centеr. Основна мета якого – моральна підтримка людей під час війни та професійна допомога психологів.

Щодня, у своїх соціальних мережах, я отримую від вас велику кількість листів, ЛИСТИ – БОЛІ, ЛИСТИ – ТУРБУВАННЯ, ЛИСТИ – ІСТОРІЙ... ЗА ОСТАННІ ТРИ МІСЯЦЯ ПОВНОМАСШТАБНОГО ВТОРГНЕННЯ РОСІЇ В УКРАЇНУ, ЖИТТЯ КОЖНОГО ЗМІНИЛАСЯ ДО НЕВПІЗНАННОСТІ. ОТРИМУЮЧИ ВАШІ ЛИСТИ, Я ЧИТАЮ ЇХ ЗАВЖДИ ЗІ СЛЬОЗАМИ НА ОЧАХ. Неможливо звикнути до нових реалій, неможливо забути пережитий жах, складно впоратися з новими умовами життя, з невпевненістю в завтрашньому дні, а часом і з розпачем. Я знаю ці почуття, бо сама переживаю ці почуття. Я думала, як я можу ще більше допомогти кожному, допомогти не просто відповіддю на листи, не просто підтримати словом, а допомогти максимально більшій кількості людей. Спілкуватися та допомагати на широкому рівні, залучити професіоналів, з якими працюю сама

- звернулася до своїх шанувальників LOBODA.

LOBODA

Співачка продовжує активно вести волонтерську діяльність, про яку відтепер можна буде дізнатися у спеціально створеному телеграм-каналі @Loboda_Help_Centеr.

Якщо вам або вашим рідним, потрібна будь-яка професійна психологічна підтримка, ви можете підписатися на телеграм-бот центру @lo_help_bot і дотримуючись вказівок, бот проведе вас через систему первинного опитування, за результатами якого, вас з'єднають з підібраним конкретно під вас спеціалістом психологом, для подальшого спілкування та призначення особистих онлайн зустрічей та консультацій.

Предыдущий пост
День Вишиванки
День Вишиванки: зірки та телеведучі розповіли про особливе значення народного українського оберегу
Следующий пост
Тоня Матвієнко
Тоня Матвієнко відреагувала на чутки про розлучення з Арсеном Мірзояном

Новости партнёров

Fresh

Психология

Группы поддержки – что это такое и почему они полезны? Рассказывает психологиня

Меткое сказанное доброе слово, объятия, сообщения «Я в тебя верю», и даже улыбка незнакомца или незнакомки влияют на наше эмоциональное состояние.
Свадьба

Фаянсовая свадьба: как отпраздновать 9 лет со дня свадьбы

Узнайте, как сделать фаянсовую свадьбу запоминающейся и особенной.
Психология

Страх перемен: что это и как не дать ему повлиять на вашу жизнь?

Психологический подход к преодолению страха перемен.
Шоубиз

«В кожаной куртке и боди»: Лилия Ребрик продемонстрировала смелый образ после третьих родов

Ведущая проектов на телеканале «Дім», актриса Лилия Ребрик поделилась пикантным фото.