До сліз: Світлана Лобода представила пісню-біль про війну «Молитва»

Світлана Лобода
Співачка Світлана Лобода представила свою першу пісню з початку війни.

Сто днів. Сто днів від початку іншого життя. Інших снів, інших слів, інших сенсів, інших сліз, інших пісень, інших людей, інших молитв. Сто днів, які назавжди змінили світ та зробили мільйони сердець старшими на сто років.

У 100 день війни співачка Світлана Лобода випустила свою першу від початку повномасштабного вторгнення Росії до України пісню під назвою «Молитва».

Я довго не могла зібрати себе. Перші дні я просто плакала. Вся моя сім'я, як і сотні інших сімей вибиралася з Ірпіня, що горів. Всі мої дії були спрямовані на їх порятунок та допомогу тим, кому вона була життєво необхідна. Всі історії, та свою особисту, я пережила кожну секунду від початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. А потім, мене знайшла «Молитва». Це не пісня, це висловлювання. Це спроба проговорити для себе, що любов обов'язково переможе смерть, а «світло переможе темряву». Наша Україна, безперечно, вистоїть і знову розквітне. Наші люди обов'язково будуть щасливими на своїй землі. «Молитва» - це мій біль, покладений на ноти. Було складно знову почати співати. Дуже складно. Але музика, як тонка смужка світла, пробивається крізь найчорніші дні. Ми ще святкуватимемо життя на нашій прекрасній землі і пісні співатимемо не від болю, а від щастя!

- коментує Світлана Лобода.

Світлана Лобода

[readmore id="37064,37063,37063"]

Зйомки відеоряду для «Молитви» проходили у Ризі, у Церкві Святого Петра. Крім Світлани у відео беруть участь 45 музикантів Ризького оркестру, над створенням пісні та кліпу працювала українська та латвійська команда, під керівництвом режисера з Ізраїлю Інді Хайта. Автор ідеї відео та саунд продюсер треку - LOBODA.

Локація, оркестр та багато організаційних моментів були надані Латвією абсолютно безкоштовно, як підтримка української творчої команди.

Предыдущий пост
100 днів незламності
100 днів незламності: українські зірки поділились власними висновками та історіями, які найбільше їх вразили
Следующий пост
Наталія Могилевська
Наталія Могилевська надихнула дівчину з Дніпра на патріотичне тату

Новости партнёров

Fresh

Психология

Группы поддержки – что это такое и почему они полезны? Рассказывает психологиня

Меткое сказанное доброе слово, объятия, сообщения «Я в тебя верю», и даже улыбка незнакомца или незнакомки влияют на наше эмоциональное состояние.
Свадьба

Фаянсовая свадьба: как отпраздновать 9 лет со дня свадьбы

Узнайте, как сделать фаянсовую свадьбу запоминающейся и особенной.
Психология

Страх перемен: что это и как не дать ему повлиять на вашу жизнь?

Психологический подход к преодолению страха перемен.
Шоубиз

«В кожаной куртке и боди»: Лилия Ребрик продемонстрировала смелый образ после третьих родов

Ведущая проектов на телеканале «Дім», актриса Лилия Ребрик поделилась пикантным фото.