Олена Фроляк з чоловіком розповіли, як їх діти реагують на війну

Олена Фроляк
Спойлер: рятуються почуттям гумору.

Керівниця інформаційної служби ICTV Олена Фроляк та її чоловік, головний оператор каналу, Сергій Соловйов напередодні Дня тата поділилися як їх діти переживають війну.

Зіркове подружжя має двох дітей: старшу доньку Наталю і молодшого сина Антона.

Антоша, як справжній хлопець, тримає мене в курсі всіх військових новин: розкладає на карті як і куди рухаються війська, розповідає про зброю, яка в нас є і яку дають. Його дуже цікавить авіація: він знає про літаки і безпілотники все

- каже Олена.

Олена Фроляк

Ведуча з захватом розповідає, що має вдома власний сімейний Генштаб, який складається з чоловіка і сина. Сергій знає стовідсотковий спосіб, як швидко вивести Олену з хвилі депресії чи апатії, яка її інколи накриває. Фраза «знаєш, з таким обличчям ми ворога точно не переможемо» - миттєва покращує настрій.

Донька Олени й Сергія ще на початку повномасштабної війни взялась за волонтерство, адже відчувала бажання бути максимально корисною людям. Навіть, коли приїжджала в Київ на день народження мами, їй дзвонили жінки, які дотепер хочуть виїхати за кордон. Адже Наталя у логістичному центрі збирала інформацію з-за кордону, хто готовий прийняти наших біженців.

До речі, трапилася така смішна ситуація. Одного разу телефонує мені і каже: «Тут французький багатій пропонує пожити на своїй віллі українцям з дітьми. Ти не хочеш поїхати на південь Франції? По «блату»?» Ми з нею посміялися з цього. До речі, я так у неї не спитала, хто на ту віллу поїхав

- жартує Фроляк.

Олена Фроляк

Саме ж подружжя залишається в Києві і активно долучається до створення всеукраїнського марафону новин.

Предыдущий пост
Ранок з Україною
У шоу «Ранок з Україною» новий ведучий: хто став партнером Лілії Ребрик
Следующий пост
Олександр Педан
Олександр Педан розповів про акції для переселенців: «Робили все, щоб люди почувалися як удома»

Новости партнёров

Fresh

Шоубиз

«МастерШеф 13»: смотреть онлайн 11 выпуск от 20.04.2024

В новом выпуске шоу «МастерШеф 13» участникам придется изучить кодекс кулинарных правонарушений, чтобы не нести ответственности на битве черных.
Foodstyle

Бренд Fiorelli – переможець номінації «Ігристе вино року 2023»

Fiorelli – бренд ігристих вин та напоїв отримав престижну нагороду «Ігристе вино року 2023» за результатами аналізу експертів Аналітичного центру «Вибір Країни».
Lifestyle

Великая суббота: традиции и главные запреты перед Пасхой

Суббота перед Пасхой - это святой день, который предоставляет уникальную возможность для размышления и духовного обновления.