Олександр Педан розповів про акції для переселенців: «Робили все, щоб люди почувалися як удома»

Олександр Педан
Телеведучий Олександр Педан разом із колегами Лесею Нікітюк та Дядею Жорою проводили заходи для дітей, які були змушені покинути свій дім та переїхати на захід України.

Важко порахувати, скільки людей від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну вимушені були залишити свої домівки. Всі західні області стали прихистком для переселенців з гарячих точок.

Олександр Педан

У багатьох центрах працювали українські знаменитості. Допомагали й ініціювали власні ідеї!

Олександр Педан

На Хмельниччині дуже багато тимчасово переселених осіб. Я дякую області та людям за таку підтримку. Здебільшого це мами з дітками, яким важко. Ми з Лесею Нікітюк та Дядею Жорою зрозуміли, що їх потрібно відволікати, тож робили акції. Спочатку лише у Хмельницькому та Кам’янці-Подільському. Потім поїхали і меншими містами: Шепетівка, Ізяслав, Славута, Полонне. У музеях, бібліотеках, будинках творчості збирали діток з мамами та проводили з ними час. Малюки малювали, писали листи бійцям на фронт, читали книжечки, брали участь у майстер-класах. Ми з ними співали гімн України, пісню про «червону калину», яка «похилилася у лузі», робили зарядку під музику, спілкувалися, мотивували, фотографувалися. А ще роздавали подарунки – іграшки та солодощі. Цим самим ми відволікали мам, давали їм відпочити. Одним словом, робили все, щоб люди почувалися як удома

– розповідає Педан.

Олександр Педан

Предыдущий пост
Олена Фроляк
Олена Фроляк з чоловіком розповіли, як їх діти реагують на війну
Следующий пост
Оля Полякова
Оля Полякова стала спеціальною запрошеною гостею на грандіозному благодійному концерті у Грузії

Новости партнёров

Fresh

Шоубиз

POSITIFF рассказал о своей новой любимой девушке

За кулисами съемок интеллектуально-развлекательного шоу «єПитання» музыкант POSITIFF рассказал о общих традициях с девушкой.
Свадьба

10 лет свадьбы: что подарить и как отметить оловянную свадьбу

Все, что вам нужно знать о десятой годовщине свадьбы.
Lifestyle

«Тримай спину!»: лікарі-невропатологи – про неврологічне здоров’я українців під час війни

Як змінилися запити українців у галузі неврології за минулі два роки, які зараз у лікарів-невропатологів пріоритети, чому неврологія стала стратегічною галуззю під час війни.