Оля Полякова стала спеціальною запрошеною гостею на грандіозному благодійному концерті у Грузії

Оля Полякова
Співачка Оля Полякова емоційно вразила жителів Грузії на благодійному концерті.

Поки у Києві на станції столичного метро давала концерт грузинська співачка Ніно Катамадзе, Оля Полякова провела благодійний концерт у Тбілісі, особисто висловивши подяку всьому грузинському народу, який допомагає Україні з початку повномасштабного вторгнення росії.

Понад 7 тисяч людей зібралися у «Новому палаці» у Тбілісі на благодійному концерті на підтримку України, який організував грузинський бізнесмен, кінопродюсер, екс-учасник проекту «Холостяк» - Іраклі Макацарія разом зі своїм благодійним фондом Save Ukraine. Серед глядачів у залі було багато українських дітей-біженців, деякі з них вийшли на сцену з жовто-блакитними прапорами під пісню Полякової «Щасливі люди».

Оля Полякова

Під час концерту особливо емоційно звучала нова, поки що не видана пісня Полякової «Доленька», викликавши у пам‘яті багатьох людей день 24 лютого, коли їхнє життя змінилося назавжди.

Зі сцени Полякова висловила данину поваги матерям, чиї сини добровільно пішли на фронт воювати за свободу України: «Грузинський народ, який випробував на собі не з чуток, що таке війна, відчуває спільність з усіма українцями, а деякі з них ризикують своїм життям, відправляючись в Україну воювати. Для багатьох грузинів ця війна є продовженням їхньої власної боротьби з росією. Велика подяка та низький уклін матерям, чиї діти боронять українські землі. З початку війни пролито крові щонайменше десяти грузинів, що борються на боці України. Герої не вмирають!».

Оля Полякова

Пожертвування зробити можна було не лише купивши квитки, але також під час прямої трансляції.

Оля Полякова

Наступні благодійні концерти Олі Полякової відбудуться у Празі. Артистка дасть одразу два концерти – 30 червня та 1 липня. Обидва виступи відбудуться на сцені театру HYBERNIA.

Предыдущий пост
Олександр Педан
Олександр Педан розповів про акції для переселенців: «Робили все, щоб люди почувалися як удома»
Следующий пост
Вікторія Булітко
Вікторія Булітко, Юлія Зорій та інші зірки ICTV розчулили розповідями про своїх тат до Дня батька

Новости партнёров

Fresh

Lifestyle

Поздравления с Днем вышиванки в стихах и прозе

Поздравления с Днем вышиванки для ваших друзей и близких.
Фитнес и здоровье

Черная королева: что нужно знать о меланоме

О меланоме и причинах ее возникновения, о профилактике этого коварного заболевания, о том, как важно вовремя поставить диагноз, о правилах жизни, которые помогут беречь вашу кожу.
Шоубиз

«МастерШеф 13»: чем участники удивили судей и кто покинул шоу в 11 выпуске

В новом выпуске шоу «МастерШеф 13» участникам пришлось изучить кодекс кулинарных правонарушений, чтобы не нести ответственности на битве черных.