Вікторія Булітко, Юлія Зорій та інші зірки ICTV розчулили розповідями про своїх тат до Дня батька

Вікторія Булітко
19 червня, в останню неділю червня, в Україні та світі відзначають День батька. День, який нагадує нам, як багато ролей виконують тати в нашому житті. А ще про те, як важливо дякувати людині, яка тебе виховала.

«Единственная» запропонувала ведучим телеканалу ICTV згадати своїх тат та розповісти, за що найбільше вони їх цінують. Відверті зізнання ведучих ми зібрали у добірці.

Юлія Сеник

Ведуча програми «Факти» зараз живе неподалік батьків – їхні будинки розташовані всього за 4 км. Після народження доньки Юля перевезла тата з мамою до Києва з Рівненщини і купила їм будинок неподалік. Тепер, зізнається, завжди відчуває себе маленькою донечкою, хоча вже сама мама. І переконана, що батьки поряд – це така підтримка!

Юлія Сеник

Мій тато у всьому розбирається, все поремонтує, знайде і дістане будь-що. Після того як ми почали жити поблизу, він ще й стежить за моїм господарством. Я можу забути, що треба підкупити, а він нагадає: «У тебе там кондиціонер для прання закінчується, я заїду в магазин і куплю тобі». Він знає, коли в мене в системі фільтрації для води треба сіль досипати, коли відрегулювати полив, що пора корму домашнім тваринам закупити, або: «Ти бачила, на помідорах фітофтора, час покропити

– каже Юля.

Яна Глущенко

Взагалі я дуже скучила за татом. Мені його зараз не вистачає. Зараз вона разом із сином перебуває за кордоном – була змушена виїхати, рятуючи дитину від війни

– розчулено почала розповідь про свого батька акторка «Дизель Шоу».

Яна Глущенко

Як зізналась Яна, для неї тато досі строгий наставник у всьому, а інколи ще й може давати настанови і виховувати. Та саме за це вона його цінує.

Особливість мого тата в тому, що він водночас і строгий, і м’який. Особливо, коли народився онук. Він став лагідним, але все ще виховує і мене, і всіх довкола

– говорить Яна.

Юлія Зорій

Ведуча програми «Ранок у великому місті» виховувалась у родині військового. Та постійні відрядження і строгий характер батька не завадили рідним вибудувати теплі стосунки. Для Юлі тато завжди був і досі є найкращим другом.

Хоч він був дуже зайнятий на службі у частині, але завжди знаходив момент, аби приготував сніданки, даючи мамі можливість довше поспати. Для мене щоразу приємним сюрпризом був перекус – бутерброд і яблучко, які папа з любов’ю складав у мій портфель

– згадує ведуча.

Юлія Зорій

Тато завжди підтримував творчі амбіції доньки. Як зізналась Юля, його віра допомогла їй будувати кар’єру телеведучої, не здаватися після невдалих кастингів і продовжувати шукати себе.

Він завжди підтримував мене і казав: «Ти розумниця, я в тебе вірю, у тебе все вийде». Як то вступ в театральний в Києві чи й взагалі переїзд і пошук себе на телебаченні. Це мені дуже допомагало, давало відчуття захищеності, впевненості

– говорить Зорій.

Анастасія Мазур

Ведуча програми «Факти» – справжня татова донечка. Та у теплих відносинах з батьком, виявляється, завжди була перчинка – Анастасія успадкувала від тата не тільки наполегливість у роботі, а ще й запальний характер.

Анастасія Мазур

Мій тато має непростий характер, цим ми з ним схожі. І через це нерідко сваримось. Але він для родини готовий на все! Він ніколи не відмовить у допомозі. Іноді його бажання допомогти, аж занадто сильне. Але в цьому весь він. Нещодавно він мені сказав: «Якщо потрібна буде допомога з Марком (це мій син і його онук ) – ти тільки скажи, три години і я у вас». В цьому весь мій батько!

- зізналась ведуча.

Вікторія Булітко

Акторка «Дизель Шоу» впевнено заявляє, що головна заслуга її тата – любов до гумору. Рису, що подарувала її майбутню карʼєру, зірка успадкувала саме від нього.

Мій тато найкращий. Я багато чого від нього перейняла. Наприклад, любов до гумору й гумор загалом. Самостійність і готовність самостійно справлятися з більшістю проблем. Мій тато — це приклад для мене в плані ставлення до життя, виховання дітей, відношенні до сім’ї. Він прекрасний чоловік і батько

– зізналась акторка.

Вікторія Булітко

Предыдущий пост
Оля Полякова
Оля Полякова стала спеціальною запрошеною гостею на грандіозному благодійному концерті у Грузії
Следующий пост
LUIKU/DIKANDA/ASANOV
LUIKU/DIKANDA/ASANOV: Українські та польські музиканти об'єдналися заради підтримки України

Новости партнёров

Fresh

Шоубиз

«МастерШеф 13»: смотреть онлайн 11 выпуск от 20.04.2024

В новом выпуске шоу «МастерШеф 13» участникам придется изучить кодекс кулинарных правонарушений, чтобы не нести ответственности на битве черных.
Foodstyle

Бренд Fiorelli – переможець номінації «Ігристе вино року 2023»

Fiorelli – бренд ігристих вин та напоїв отримав престижну нагороду «Ігристе вино року 2023» за результатами аналізу експертів Аналітичного центру «Вибір Країни».
Lifestyle

Великая суббота: традиции и главные запреты перед Пасхой

Суббота перед Пасхой - это святой день, который предоставляет уникальную возможность для размышления и духовного обновления.