Ведучий Вадим Карп’як розповів про життя у підвалі на телеканалі

Вадим Карп’як
Ведучий програми «Свобода слова» на ICTV та «Єдиного марафону новин» Вадим Карп’як став гостем нового випуску «Екзамен. Нова реальність».

В розмові з Машою Єфросініною Вадим Карп’як розповів, у яких умовах довелося жити, щоб безперебійно вести ефір у перші дні війни.

Виявляється, журналіст жив у підвалі офісу телеканалу, адже там було найбезпечніше перенести бомбардування у столиці. Створювати новини разом з ним у приміщенні каналу залишилося близько 30 колег.

У нас була невелика група людей, яка видавала новини. В усіх були схожі проблеми – ніхто не міг добратися додому, комендантська година, страшно. І ми всі давали собі раду комуною

– пригадав Вадим Карп’як.

Вадим Карп’як

З харчуванням журналістам допомагали небайдужі волонтери, і в перші дні війни, коли були зачинені магазини, саме вони постачали провізію.

Волонтери двічі на день привозили їсти. Тому перший час ми мали, що гаряче поїсти. Коли пройшов шок перших днів війни, ми почали облаштовувати свій побут зручніше. Все ж у Києві залишалися відкритими деякі магазини, і ми виходили на вулицю, щоб щось прикупити

– розповів ведучий.

Вадим Карп’як

У розмові Вадим жартома каже, що у студії можна з комфортом жити.

На телебаченні не так погано було зависати. Там є душові, гардероб. Я ж зранку 24 лютого в чому був, у тому й залишився. І тільки телевізійний гардероб дозволив мені пристойно виглядати. Звичайно, білизну, зубні щітки, шампуні довелося шукати, де купити. Адже в перші дні війни нічого не працювало. Але ми в цьому ноєвому ковчезі облаштувалися

– говорить Вадим.

Предыдущий пост
Малюнки українських дітей
Малюнки українських дітей в Південній Кореї
Следующий пост
Руслана Писанка
Чоловік Руслани Писанки розповів про останні дні життя дружини

Новости партнёров

Fresh

Шоубиз

POSITIFF рассказал о своей новой любимой девушке

За кулисами съемок интеллектуально-развлекательного шоу «єПитання» музыкант POSITIFF рассказал о общих традициях с девушкой.
Свадьба

10 лет свадьбы: что подарить и как отметить оловянную свадьбу

Все, что вам нужно знать о десятой годовщине свадьбы.
Lifestyle

«Тримай спину!»: лікарі-невропатологи – про неврологічне здоров’я українців під час війни

Як змінилися запити українців у галузі неврології за минулі два роки, які зараз у лікарів-невропатологів пріоритети, чому неврологія стала стратегічною галуззю під час війни.