Цінуємо кожен прожитий день: українські ведучі зробили відверте зізнання

українські ведучі
Ведучі ICTV зізналися, що змінили в собі з початком війни та який їх внесок у нашу перемогу.

Сергій Лиховида, ведучий «Ранку у великому місті», з початком повномасштабного вторгнення почав ще більше цінувати життя та радіти простим дрібничкам, на які раніше навіть не звертав уваги.

А ще я дуже дякую нашим Збройним силам України за можливість щоранку обіймати та цілувати дружину з дитиною. Зараз я активно працюю на інформаційному фронті, а також намагаюся волонтерити та допомагати нашим захисникам і захисницям тут, в тилу. Я вірю, що зовсім скоро ми виженемо окупантів з нашої землі і почнемо разом відбудовувати нашу прекрасну країну.

Ведуча «Єдиних новин» від ICTV Юлія Сеник стала ближчою з родиною і повністю переоцінила матеріальне. Але найголовніше - чітко усвідомила, що нікуди не хоче їхати і молить Бога, аби тільки мати можливість залишатися вдома.

Юлія Сеник

Тепер найбільше щастя – жити, розвиватися в Україні під мирним небом. Я займаюся волонтерством, роблю, що в моїх силах для перемоги. Я завжди пишалася, а зараз у мільйон разів більше тим, що я українка! З початком війни, мені сильно ріже слух, коли знайомі, друзі, оточуючі, говорять російською. Тому задля нашої перемоги я пропагую, прошу, закликаю, допомагаю… говорити українською мовою. Робити спроби! Не боятися помилятися. Це дуже важливо!

Її колега Андрій Ковальський, як Сергій Лиховида і як усі ми, зрозумів наскільки може бути крихким наше життя. В боротьбі за нашу незалежність він теж працює на інформаційному фронті.

Андрій Ковальський

Ми б’ємося проти російської пропаганди, проти російських фейків, ми розказуємо лише перевірену інформацію. Це, звісно, не скасовує того, що ми допомагаємо нужденним, допомагаємо Збройним силам України. Але це все для того, щоб ми якомога швидше закріпили свою незалежність.

Ведуча «Фактів» Анастасія Мазур зізнається, що за час великої війни стала більш виваженіша.

Більше не нервую через дрібниці. Не переймаюсь через неважливі речі. Бо точно знаю, що головне. Що робила і роблю заради перемоги? Намагаюсь бути гідною громадянкою своєї держави! Доначу на армію!

Анастасія Мазур

А марафонець В’ячеслав Цимбалюк розповів, що війна змінила його життя від побутових звичок і до світогляду.

Тепер кожен день як снаряд чи патрон на фронті – потрібно використати його максимально ефективно, адже їхні запаси не безмежні. Я буду продовжувати невтомно працювати, показуючи реальну картину подій та підтримувати українських воїнів безпосередньо та через волонтерські організації, до чого закликаю і всіх українців, аби ми наближати нашу перемогу.

В’ячеслав Цимбалюк

Предыдущий пост
ЯК ТИ?
Василіса Фролова, Даша Трегубова та інші зірки стали геоїнями соціальний проєкту про жінок «ЯК ТИ?»
Следующий пост
Діти Героїв
БФ «Діти Героїв» допомагає дітям, які втратили одного або обох батьків

Новости партнёров

Fresh

Психология

Группы поддержки – что это такое и почему они полезны? Рассказывает психологиня

Меткое сказанное доброе слово, объятия, сообщения «Я в тебя верю», и даже улыбка незнакомца или незнакомки влияют на наше эмоциональное состояние.
Свадьба

Фаянсовая свадьба: как отпраздновать 9 лет со дня свадьбы

Узнайте, как сделать фаянсовую свадьбу запоминающейся и особенной.
Психология

Страх перемен: что это и как не дать ему повлиять на вашу жизнь?

Психологический подход к преодолению страха перемен.
Шоубиз

«В кожаной куртке и боди»: Лилия Ребрик продемонстрировала смелый образ после третьих родов

Ведущая проектов на телеканале «Дім», актриса Лилия Ребрик поделилась пикантным фото.