Таро-прогноз на вересень 2022 року для всіх знаків Зодіаку

вересень
Стаття експерта
Карти Таро можуть не тільки розповісти про майбутнє, але й допомогти керувати ним, уникаючи помилок та неприємностей.

Товстуха Віталія
Практикуючий Таролог. Експерт з пошуку Призначення та самопізнання через систему Таро.

Прогноз на вересень 2022 року, виконаний за допомогою карт Таро, дозволить вам заздалегідь скласти план дій та залучити до життя позитивні події. Ви можете дізнатися про події місяця, щоб з легкістю втілити в життя сміливі мрії та досягти нових висот.

Тілець

Енергія Аркана Справедливість

Енергія Аркана Справедливість

  • Загальний фон

Холодна голова, розважливість, порядок. Все у Тільців буде справедливо. Жодних таємниць та прихованих факторів. Доведеться відповідати за свої вчинки. Можливо відповідати перед законом. Усі паперові та офіційні справи, відвідування державних органів, підписання договорів, оформлення документів. Звернення до юристів, нотаріусів. Ясність, об'єктивність, непідкупність. Ви зіткнетеся з результатом своїх дій як позитивних, так і негативних.

  • Відносини

У партнерських відносинах у вересні 2022 року у Тільців буде головним принцип справедливості та рівноваги. Ідеальні відносини ґрунтуються на рівності обох партнерів. Може переважати розумний підхід один до одного, ніж емоційний. Укладання шлюбу чи розлучення. Холодний розрахунок. Шлюбний договір.

  • Робота/Фінанси

У вересні 2022 року Тільцям потрібно наведення порядку у документах. Також можлива робота із паперами. Нові вигідні договори та контракти. Час повернення боргів. Легалізація діяльності, все за законом. Прибуток і досягнення мети (посада, нова робота, підвищення), якщо людина добре попрацювала. Рівновага у фінансах. Стабільний дохід.

  • Здоров'я

Здоров'я у стабільному стані відповідно до віку. Щодо хвороб – порушення обміну речовин, метаболізм, інтоксикації, стоматологічні захворювання. Можуть бути всілякі обстеження, аналізування, відвідування лабораторій, госпіталізація.

Овен

Енергія Аркана Смерть/Трансформація

Енергія Аркана Смерть

Вересень 2022 року принесе у життя Овнів великі зміни. Це ситуації, у яких минуле йде назавжди. Час трансформації, поновлення, відпускання старого.

  • Загальний фон

Перехід. Потрібно припинити зациклюватися на минулому і почати дивитися в майбутнє. І це природний процес. Усі кризові та переломні ситуації. Створення простору для чогось нового. Смерть означає догляд чи закінчення. Тому вона виявляється і провісницею нового, майбутнього, хоча сама карта вказує насамперед на природне завершення ситуації. Іноді закінчення може означати початок чогось дуже радісного і захопливого, наприклад народження (перехід з одного стану в інший, закінчення самотності, новий етап на роботі. Тим, хто сподівається, що все залишиться як раніше, цей Аркан несе розчарування. Порада – відмовитись від того, що вже не повернути.

  • Відносини

Відносини проходять через новий етап. Зміна відношення партнерів один до одного. Тільки від вас залежить, як ви вийдете з цієї кризи. Але, швидше за все, стосунки вичерпали себе. Черговий період розвитку відносин завершено, і в більшості випадків це веде до розлуки з колишнім партнером.

  • Робота/Фінанси

Зміни. Може бути зміна роботи, звільнення (за бажанням, як самої людини, так і керівництва), а також перехід на нову посаду або у новий проект. У будь-якому випадку на вас чекає щось нове, новий рівень у професійній сфері. Ризики та втрати фінансів.

  • Здоров'я

На Овнів чекає нестабільний стан. Важливо приділити увагу своєму фізичному стану, тілу. Ризики вірусних хвороб, грип. Загострення хронічних хвороб. Також є ризики переломів.

Близнюки

Енергія Аркана Повішений

Енергія Аркана Повішений

  • Загальний фон

Близнюків у вересні 2022 року чекає зупинка та зависання у повітрі всіх подій та рішень. Самовідданість. Самозречення. Застій. Повільний переворот цінностей. Зовнішня активність завмирає. Прийде піти на жертви заради своєї ідеї. Пожертвувати малим заради великої мети. Зростання не в моменті, а на перспективу. Зростання, разом із відмовою від звичних благ. Стан жертви.

  • Відносини

Час, коли стосунки можуть не приносити радості, особливо якщо вони не мають спільної глобальної мети. Залежність через обставини. Застійний період. Люди можуть побачити стосунки та себе в них під іншим кутом.

Якщо ви не у відносинах – період самотності. Необхідно поглянути на себе з іншого боку, тільки так можна знайти вихід із цієї ситуації.

  • Робота/Фінанси

У вересні 2022 року Близнюкам необхідно визначити цілі та рухатися до неї, відмовившись від задоволень чи тих дій, які не ведуть до мети. Залежність від когось у фінансах. Борги, кредити, іпотеки. Невиплати на роботі гроші доведеться вимагати. Застій та гальмування поточних справ. Людині не подобається на роботі. Важка, малооплачувана посада.

  • Здоров'я

Варто звернути увагу на здоров'я. Ризик інфекційних захворювань, психічні розлади, порушення кровообігу, опорно-рухового апарату. Примусове лікування, коли за «хорошим» не вийшло, тепер доведеться за «поганим».

Рак

Енергія Аркана Диявол

Енергія Аркана Диявол

  • Загальний фон

Матеріалізм. Спокуса. Пристрасність. Енергія творчості.

Вересень 2022 року для Раків - місяць, коли людина сама мало що контролює, а проблеми так і прибувають. Але початок поклав він сам і звинувачувати варто лише себе. Людині доведеться зіткнутися зі своєю темною стороною, своїми страхами, побоюваннями та справжніми бажаннями, пристрастями. Різні залежності та уподобання. Жага насолоди життям. Коли неможливо піддатися спокусі. Але важливо пам'ятати, що людина цілісна лише тоді, коли вона приймає в собі обидві сторони.

  • Відносини

Співзалежні відносини, зради, брехня, приховані наміри, обман. Руйнівні наслідки відносин, побудованих на емоційній залежності. Кармічні зв'язки, коли обидві людини компенсують та піднімають старі психологічні травми. Необхідно добре подумати, навіщо ви у цих відносинах. Якщо ви самотні – тобто всі шанси знайти партнера, скажімо так для отримання задоволення, але не більше.

  • Робота/Фінанси

Це гарна грошова картка. Вийде заробити гроші обхідним шляхом. Влада. Нові творчі проекти. Творчий підйом. Нелегальний бізнес, брудні гроші. Азартні ігри. Таємні угоди. Можливість оформити кредит, іпотеку.

  • Здоров'я

Помутніння свідомості. Погіршення здоров'я через залежність. Алкогольна та наркотична залежність. Венеричні хвороби, ожиріння. Здоров'ям нехтують, але воно тримається.

Лев

Енергія Аркана Сила

Енергія Аркана Сила

  • Загальний фон

Сила. Сила духу. Внутрішня сила.

У вересні 2022 року Левам доведеться докласти зусиль. Можливо прогнутися під обставини, або застосувати всі свої вміння, навички, працьовитість для набуття бажаного. Малоконтрольовані ситуації. Усі події, де треба показати свою внутрішню силу: від кинути палити – до фізичного застосування сили.

  • Відносини

Пристрасть. Любов. Показник потягу та бажання. Нерівність партнерів. Сильні почуття.

  • Робота/Фінанси

У роботі та бізнесі варто поєднатися з партнером, прислухатися до оточуючих людей. Також варто проявити працьовитість, старанність. Докласти зусиль. Подолання перешкод. Проблеми тимчасові. Потрібно подолати власну слабкість.

  • Здоров'я

Хороше здоров'я. Можна говорити про подолання хвороби, одужання. Потрібно набратися сил, відновити енергію.

Діва

Енергія Аркана Ієрофант

Енергія Аркана Ієрофант

  • Загальний фон

Дотримання традицій. Мораль. Совість. Заступництво вищих сил та позитивний результат у будь-якій справі. Офіційні та формальні події. Ритуали та церемонії: хрестини, одруження. Ситуації де потрібно грати за правилами. У чужий монастир зі своїм статутом не лізуть. Якщо дотримуватися норм, догм, статутів та інструкцій, то все пройде успішно і на благо людині. Часто розвитку подій залежить від широти дій та віри самої людини. Також може бути проходження навчання, підвищення кваліфікації. Мудрий наставник поруч.

  • Відносини

Усі офіційні події. Одруження. Серйозний настрій. Традиційна сім'я. Такі відносини можуть бути нав'язані з назовні, коли ваша думка мало враховується. Партнери один для одного більше як добрі друзі. Можливо зустріч із партнером старше віком.

  • Робота/Фінанси

Робота пов'язана із розпорядком, догмами, регламентом. Підвищення можливе, але через навчання. Проходження курсів, тренінгів. Карта не несе грошей. Радить Дівам у вересні 2022 року перемикнути увагу з матеріального на духовне. Через духовне зростання можна збільшити фінанси.

  • Здоров'я

Погрозливих хвороб та симптомів немає. Можуть бути хвороби ендокринної системи, верхніх дихальних шляхів, печінки.

Терези

Енергія Аркана Колесо Фортуни

Енергія Аркана Колесо Фортуни

  • Загальний фон

Доленосний місяць. Щасливчики долі. У вересні 2022 року у Терезів можливі події, що повністю змінять життя. Поворот долі. Кармічний місяць, які несе в собі зміни у звичний спосіб життя. Раптові шанси та везіння, несподівана усмішка удачі. Аркан закликає дотримуватися своєї долі, оскільки настає світла смуга у житті. Справжнє змінюється, потрібно буде пристосовуватися до нових обставин.

  • Відносини

Перехідний етап у відносинах, швидкі добрі зміни. Зустріч долі, вагітність. Кармічні стосунки. Період світових змін.

  • Робота/Фінанси

Несподівані зміни на краще як підвищення, так і отримання грошей, просування справ. Може бути нова раптова пропозиція щодо роботи, новий проект, який змінить життя та дасть можливість заробити більше грошей та отримати задоволення від діяльності. Підвертаються нові можливості.

  • Здоров'я

Можливо нехтування здоров'ям. Стан нестабільний. Можуть бути в тілі болю, але для життя небезпечно. Людина почувається досить бадьоро та енергійно.

Скорпіон

Енергія Аркана Шут

Енергія Аркана Шут

  • Загальний фон

Починання. Новий шлях. Різке рішення.

Різка ситуація. Як грім серед ясного неба. Різкі зміни, які людина сама зробила. Новий спосіб мислення, новий спосіб життя. Несподівані обставини, що можуть перевернути колишній стан справ. Це може бути зміна роботи, переїзд, зміна партнера тощо.

  • Відносини

Знайомство. Зародження відносин. Стрибнути у стосунки як у вир із головою. Оновлення відносин за рахунок нового етапу. Можливо вказівкою на вагітність.

  • Робота/Фінанси

За цією картою грошей у Скорпіонів у вересні 2022 року не передбачається. Ви тільки на початку свого шляху. Можуть з'являтися великі суми, але це справа випадку, ніж на постійній основі. Нова сфера діяльності. Безробіття. Роздуми про новий проект. Необдумані витрати. Гроші в порожній. Також, це гарна карта для фрілансу.

  • Здоров'я

Хороше здоров'я. Людина сповнена енергії. Бадьорий, сповнений сил.

Можуть бути дитячі хвороби та вірусні інфекції. Травматизм.

Стрілець

Енергія Аркану Помірність

Енергія Аркану Помірність

  • Загальний фон

Утримання. Компроміс. Відчуття міри.

Стрільцям у вересні 2022 року потрібно набратися терпіння. Будьте тихіше за воду – нижче трави. Тут не може бути агресії та зривів. Здається, що це застійний період, але це зовсім так. Все рухається, але дуже повільно. Тому у вересні дуже добре доробляти старі справи, виконувати обіцянки. Карта несе в собі позитивну енергію, особливо, якщо ви вмієте чекати. У конфліктних ситуаціях слідує примирення, але за умови знаходження компромісу. Дисципліна та самоконтроль.

  • Відносини

Міцний союз, але лише за умови поетапного розвитку відносин. Не поспішайте події. Гармонійні стосунки. Якщо у вас немає партнера – слід набратися терпіння та почекати. У вересні мала можливість зустріти партнера

  • Робота/Фінанси

Змін не буде. Не варто позичати. Повернення грошей доведеться чекати дуже довго. Можлива затримка надходження фінансів. Якщо роботи немає, вона з'явиться, але незабаром. Гроші помірні. Стабілізація у справах.

  • Здоров'я

Гарне самопочуття. Повільне одужання. Організм працює як годинник. Ризики порушення обміну речовин, набір ваги. Слід обмежувати себе у їжі. Також хвороби серцево-судинної системи, захворювання крові (рідини в організмі).

Козеріг

Енергія Аркана Шут + 7 денаріїв

Енергія Аркана Шут + 7 денаріїв

  • Загальний фон

Козероги у вересні 2022 року будуть відчувати внутрішню спустошеність. «Немає більше сил... опора впала і загубилася». Очікування.

Людина зависла в очікуванні подій. Вказує на досить довгий процес, але прискориться не вийде, всі дії вже зроблено (за Шутом), залишається тільки чекати. Місяць очікування та розчарування насамперед у собі. Над чим би ви не працювали досягнуто крапки, починаючи з якої все може розвиватися самостійно.

  • Відносини

Відносини на паузі. У вересні ситуація не зміниться. Різкі рухи можуть призвести до незворотних наслідків.

  • Робота/Фінанси

Тут також є очікування результатів. Якщо ви змінили роботу, результат буде, але не скоро. Треба зачекати. Робота на перспективу як на посаді, так і у фінансах. Копієчка буде, але це зовсім не те, на що ви розраховували.

  • Здоров'я

Загалом здоров'я стабільне. Гарна фізична форма. Необхідно підтримувати цей рівень.

Водолій

Енергія Аркана Жриця

Енергія Аркана Жриця

  • Загальний фон

Інтуїція. Занурення у свій світ. Спокій і холодність у вираженні емоцій.

Сила в неробстві. У вересні 2022 року Водоліїв наздоженуть ситуації, коли треба буде прислухатися до своєї інтуїції, вимкнути зовнішній шум, не слухати нікого, окрім себе. Не варто робити поспішних рішень, особливо з голови. Здатність змінювати світ під себе, за рахунок роботи зі своєю підсвідомістю. Можуть бути звернення до фахівців: психологи, тарологи, астрологи, нумерологи.

  • Відносини

Вказівка на платонічне кохання. Любов на відстані. Охолодження почуттів. Уникнення розмов, де потрібно прояснити свої почуття. Може також свідчити про сильний зв'язок – «родинні душі». Глибокі, щирі почуття, духовний зв'язок, але без зовнішніх проявів.

  • Робота/Фінанси

Виникне необхідність підлаштовуватися під керівництво та обставини, що склалися. Для власника бізнесу карта говорить про те, що людина не повністю володіє ситуацією. За цією картою збільшення грошей не передбачається. Необхідно підвищити кваліфікацію, набути нових знань, підучитися. Також порада діяти через жінку, або отримати пораду у жінки.

  • Здоров'я

Можуть мучити головний біль. Організму потрібно нагромадити енергію, ресурс, інакше ризик захворювань.

Риби

Риби

Енергія Аркана Колесничий

  • Загальний фон

Розвиток. Рух. Самоконтроль. Подорожі.

Прорив. Події у вересні 2022 року мчать зі швидкістю світла, тому Рибам важливо утриматися у сідлі. Рух з мертвої точки. Необхідно взяти відповідальність на себе та повний контроль за все, що відбувається у житті. Позитивна карта для тих, хто вміє самостійно ухвалювати рішення. Також можуть бути подорожі, подорожі, переміщення, переїзди.

  • Відносини

Бурхливий розвиток відносин. Зустріч із новим партнером. Стосунки на відстані. Найчастіше це стосунки на якийсь час. Захоплення.

  • Робота/Фінанси

Карта надпозитивна. Нові проекти, реалізація нових ідей. Активні події. Багато робіт, клієнтів, обов'язків. Початок шляху до успіху. Відрядження. Початок кар'єри. Фінансова ситуація покращиться. Гроші прийдуть через зусилля, подолання перешкод. Ця карта часто вказує на владу, високе становище, пошану та визнання.

  • Здоров'я

Міцне здоров'я. Також одужання, якщо людина хвора. Щодо хвороб є ризик травматизму, рани. Потрібно бути обережним у дорозі.

Попередній пост
Гороскоп на сьогодні
Гороскоп на 24 лютого 2022 року для всіх знаків Зодіаку
Наступний пост
Таро гороскоп
Таро-прогноз на тиждень з 5 по 11 вересня 2022 року для всіх знаків Зодіаку

Новини партнерів

Fresh

Психологія

Групи підтримки – що це таке і чому вони корисні? Розповідає психологиня

Влучне сказане добре слово, обійми, повідомлення «Я в тебе вірю», та навіть посмішка незнайомця чи незнайомиці впливають на наш емоційний стан.
Весілля

Фаянсове весілля: як відсвяткувати 9 років від дня весілля

Дізнайтеся, як зробити фаянсове весілля незабутнім і особливим.
Психологія

Страх змін: що це і як не дати йому вплинути на ваше життя?

Психологічний підхід до подолання страху змін.
Шоубіз

«У шкіряній куртці та боді»: Лілія Ребрик продемонструвала сміливий образ після третіх пологів

Ведуча проєктів на телеканалі «Дім», актриса Лілія Ребрик поділилася пікантним фото.