Таро-прогноз на тиждень з 5 по 11 вересня 2022 року для всіх знаків Зодіаку

Таро гороскоп
Стаття експерта
Карти Таро можуть не тільки розповісти про майбутнє, але й допомогти керувати ним, уникаючи помилок та неприємностей.

Товстуха Віталія
Практикуючий Таролог. Експерт з пошуку Призначення та самопізнання через систему Таро.

Прогноз на тиждень з 5 по 11 вересня 2022 року, виконаний за допомогою карт Таро, дозволить вам заздалегідь скласти план дій та залучити до життя позитивні події. Ви можете дізнатися про події робочого тижня, щоб з легкістю втілити в життя сміливі мрії та досягти нових висот.

Овен

  • Ієрофант

Ієрофант вказує на глибоку довіру до самого життя. Він говорить про стійку систему власних цінностей, і пошук прихованого сенсу. Ієрофант вчить: намагаючись опанувати матерію, не забувайте про найвищу мету. Будьте вірні своїм цінностям, стійте на своєму, не піддавайтеся впливу ззовні. Ваша правда всередині вас і вона для вас найправильніша. Інші люди не знають, як буде краще для вас, дійте тільки так, як каже вам серце. Дотримання всіх правил, позбавить вас можливих неприємностей. Цього тижня можуть відбуватися всілякі офіційні та релігійні заходи.

Тілець

  • Маг

Самоконтроль. Побудова планів. Період, коли бажання збігаються із можливостями. Цього тижня ви можете відчути себе магом, чарівником, витонченим творцем. Усі інструменти є у ваших руках. Бери та роби. Багато творчої енергії, ідей, бажань. Новий проект, нова справа, нова посада, нове хобі. Можете поринути у це з головою. Для вас важливо ідею перевести в ціль і покроково спланувати шлях до її досягнення. Початок нового періоду у житті. Все під вашим контролем, дерзайте!

Близнюки

  • 5 пентаклей

На цьому тижні ви можете відчути залежність від чужих ресурсів, будь то фізична допомога, грошова чи інша ситуація, де вам знадобиться допомога інших людей. Можливо, ви опинитеся в обставинах, на які ніяк не зможете вплинути та будете залежні від того, що відбувається. Обмеженість ресурсів, може бути втрата грошей, бідність, відсутність можливостей. Не соромтеся просити допомоги.

Рак

  • Туз Кубків

На вас чекає досить емоційний тиждень. Підвищений емоційний стан. Може бути направлений як у позитивний, так і негативний бік. Загалом краще контролювати свої емоції та не піддаватися осінній хандрі. На вас чекають приємні емоційні зустрічі, радісне проведення часу з близькими людьми, зародження нових почуттів. Творче піднесення. Новий шанс, новий творчий проект, нові емоції. Проведіть тиждень у насолоді кожною миттю.

таро прогноз

Лев

  • Король мечів

Просування своєї мети. Чіткість і ясність у думках та діях. Бездушний підхід до розв'язання проблем. Цього тижня вам допоможе знання тактики та вміння користуватись накопиченим досвідом. Готуйте переконливі плани, підбирайте аргументи, не забудьте скористатися своєю чарівністю та дотепністю. Виявіть свій ясний розум саме там, де ситуація дуже давно потребує вирішення. Принципова ситуація, яка вирішиться, але швидше за все не дуже приємним способом.

Діва

  • Закохані

На цьому тижні вам потрібно буде зробити вибір, ухвалити остаточне рішення, або ж ви будете постійно перебувати у стані вибору. Дуже багато енергії йде на обмірковування. Пора діяти. Головним у процесі вибору є те, що треба обирати серцем. Також тиждень може бути наповнений романтичними настроями, приємним проведенням часу з другою половинкою, рідними, близькими людьми.

Терези

  • 3 Жезлів

Цього тижня настав час приводити ваші плани в реальність. Зріст. Розширення кордонів. Вихід із зони комфорту. Рух вперед. Чого б не стосувалося питання – особистих стосунків, кар'єри, духовного зростання – ця карта говорить про те, що потрібно продовжувати рухатися вперед, виходити за межі нинішніх кордонів, рано зупинятися. Необхідно починати приводити план у реальність та аналізувати те, що було зроблено. Перевірити ще раз основи, чи міцно ви стоїте на ногах?

Скорпіон

  • 9 Пентаклей

Цього тижня ви пожнете плоди своєї роботи. Ви старанно попрацювали і тепер час насолоджуватись моментом, життям, своїм успіхом. Вам всього вистачатиме, все задовольнятиме. Положення на роботі, стосунки, здоров'я - в цілому все вас радуватиме. Дуже важливо зосередити увагу на собі. Приділити час собі, своїм інтересам, відпочинку, сходити до СПА нарешті.

таро прогноз

Стрілець

  • 10 Кубків

Задоволення справами, особистим життям, обстановкою довкола себе. Підтримка близьких, колективу, друзів. Можлива велика подія, сімейне свято та гуляння на кшталт весілля. Цього тижня ви будете сповнені оптимізму і легко зможете ділитися своїм станом із оточуючими. Проведіть тиждень у родинному колі, насолоджуйтеся спільними моментами.

Козеріг

  • Мир

На цьому тижні відбудеться вирішення ситуації, яку ви довго не могли вирішити. Все прийде до свого логічного завершення. І ситуація точно вирішиться на краще для вас. Досить мирний період, коли навколо панує розуміння, доброта, відсутність конфліктів. Також можливі подорожі та далекі поїздки.

Водолій

  • Король Жезлів

Тиждень дій та звершень. Усередині вас достатньо сил і енергії, щоб не сидіти на місці, а розв'язувати питання, робити справи. Гарний час для бізнесу, зустрічей, переговорів, угод. Ви знаєте, чого ви хочете, просто робіть і не звертайте з наміченого шляху. Беріть ініціативу у свої руки. Неймовірні, круті ідеї та проекти за які однозначно варто братися.

Риби

  • Жриця

Занурення у себе та довіра інтуїції. Занурення в таємні знання та закони світобудови. Цього тижня дуже важливо прислухатися до себе, своєї інтуїції. Не варто ухвалювати поспішних рішень. На вас чекає невизначеність, двоїстість обставин, коли багато прихованих факторів. Пам'ятайте, що краще за вас ніхто не знає, як вам чинити. Довіряйте собі та своєму внутрішньому голосу.

Попередній пост
вересень
Таро-прогноз на вересень 2022 року для всіх знаків Зодіаку
Наступний пост
Таро-прогноз на тиждень
Таро-прогноз на тиждень з 12 по 18 вересня 2022 року для всіх знаків Зодіаку

Новини партнерів

Fresh

Психологія

Групи підтримки – що це таке і чому вони корисні? Розповідає психологиня

Влучне сказане добре слово, обійми, повідомлення «Я в тебе вірю», та навіть посмішка незнайомця чи незнайомиці впливають на наш емоційний стан.
Весілля

Фаянсове весілля: як відсвяткувати 9 років від дня весілля

Дізнайтеся, як зробити фаянсове весілля незабутнім і особливим.
Психологія

Страх змін: що це і як не дати йому вплинути на ваше життя?

Психологічний підхід до подолання страху змін.
Шоубіз

«У шкіряній куртці та боді»: Лілія Ребрик продемонструвала сміливий образ після третіх пологів

Ведуча проєктів на телеканалі «Дім», актриса Лілія Ребрик поділилася пікантним фото.