Таро-прогноз на тиждень з 12 по 18 вересня 2022 року для всіх знаків Зодіаку

Таро-прогноз на тиждень
Стаття експерта
Карти Таро можуть не тільки розповісти про майбутнє, але й допомогти керувати ним, уникаючи помилок та неприємностей.

Товстуха Віталія
Практикуючий Таролог. Експерт з пошуку Призначення та самопізнання через систему Таро.

Прогноз на тиждень з 12 по 18 вересня 2022 року, виконаний за допомогою карт Таро, дозволить вам заздалегідь скласти план дій та залучити до життя позитивні події. Ви можете дізнатися про події робочого тижня, щоб з легкістю втілити в життя сміливі мрії та досягти нових висот.

Овен

  • Королева Пентаклей

Копієчка гривню береже. Цього тижня ви будете дуже уважні до доходів та витрат. Якщо у вас стабільне фінансове становище, то очікуйте примноження грошей. Якщо становище нестабільне, можете очікувати також прихід грошей, або можливостей, щоб їх заробити. У цілому, нині сприятливий період для вкладень, починань, розвитку. При ухваленні рішення орієнтуйтеся на комфорт та матеріальну сторону питання.

Тілець

  • Трасформація

Тиждень буде трансформаційним. Якісь процеси можуть закінчитися і, швидше за все, болісно. Але настав час рухатися вперед. Почати нове життя можна не лише з понеділка, а коли ви попрощаєтесь зі старим. Можуть відбуватися ситуації в яких потрібно буде відпустити минуле: зміна роботи, переїзд, підписання угод, закінчення проєктів, розрив у відносинах. Колишній стан справ вас гальмує. Краще скинути все зайве та впевнено будувати своє нове найкраще життя.

карты таро

Близнюки

  • Туз Жезлів

Життя дає вам шанс, не проґавте його. Тиждень наповнений новими починаннями, ідеями, проєктами. Нові зустрічі, зародження стосунків. Стан вогню та пристрасті всередині як до роботи, так і у відносинах. Період активний, коли хочеться робити, хочеться творити, вирішувати питання, не відсиджуватись. Жезл у ваших руках, бери та роби. Успіх гарантований через наполегливість та активність.

Рак

  • Колесо удачі

Ви - щасливчики цього тижня, баловні долі. Все виходитиме легко і без перешкод. Стан, ніби на вашій вулиці перекинулася вантажівка із зефіркою. Солодко, швидко, легко. Гроші приходять нізвідки, справи вирішуються самі. Щасливий випадок, як виграш у лотерею. Ловіть птаха удачі та користуйтеся всіма можливостями. Дозволяйте прекрасним щасливим моментам траплятися у вашому житті.

Лев

  • 3 Жезлів

Розширення кордонів. Зріст. Рух вперед. Чого б не торкалося питання – треба продовжувати рухатися вперед, виходити за межі нинішніх кордонів, рано зупинятися. Перевірте ще раз основи, а чи твердо ви стоїте на ногах і сміливо рухайтеся до досягнення своїх цілей. Час активних дій, перших кроків. У вас достатньо енергії для реалізації задуманого.

Діва

  • Зірка

Віра в добре може сформувати вашу реальність. Період зародження бажань. А в когось можливе втілення мрій. Хороші перспективи для починань, головне не прогаяти момент дій і не залишити всі починання на етапі зародження. Будь-яка віра має підкріплюватися дією.

Терези

  • Лицар кубків

Тиждень новин, отримання нової інформації. Може прийти вигідна пропозиція, досить емоційна для вас. Нові відносини, нові зустрічі, взаєморозуміння та творче піднесення. Стан коли за спиною виростають крила.

карты таро

Скорпіон

  • Паж Кубків

Гарні новини. Шанс налагодити стосунки, виявити свої почуття, чимось насолодитися (суспільством, розмовою, місцем). Творча уява. Інтуїція. Натхнення. Нові творчі проєкти. Або ви отримаєте емоційне підживлення, яке вас підтримає, або ж перед вами відкриються нові можливості, яких ви не очікували. Будьте відкриті і світ відкриється вам.

Стрілець

  • Усамітнення

Час усамітнення та переоцінки своїх цінностей, свого життя. Буде бажання втекти від усіх, залізти під ковдру цієї осені та насолодитися самотністю. Цього тижня ви можете навчатися, відточувати свої знання, набиратися досвіду та нескінченно обмірковувати плани на майбутнє, оцінювати та аналізувати минуле, себе, людей.

Козеріг

  • Маг

Творчий підйом. Нові ідеї. Все, що ви собі придумали - має реальні можливості на втілення. У цей період краще приділити час плануванню. Ви маєте всі інструменти для досягнення бажаного. Потрібно лише детально все спланувати та почати діяти.

Водолій

  • Сатана

Цього тижня вам доведеться зіткнутися зі своєю тіньовою частиною, темною стороною. Ви можете опинитися в складній ситуації, що викликає у вас почуття пригніченості та безвиході. Не шукайте винних у ваших обставинах на стороні, вам слід спробувати пошукати джерело ваших неприємностей у вас самих. Також можливі обмани, зради, нечесна гра, підписання неофіційних угод, нелегальний бізнес та дохід із нього.

Риби

  • 10 жезлів

Якусь непосильну ношу ви на себе поклали та тягнете її. Дуже багато справ, коли потрібно бути одночасно у кількох місцях. Сильна втома. Можуть бути болі у спині. Подивіться уважніше, чи варта ця ноша того, щоб її тягнути, чи все ж таки варто поберегти себе і свої сили. Подумайте, кому можна делегувати частину завдань і не звалюйте все на себе.

Попередній пост
Таро гороскоп
Таро-прогноз на тиждень з 5 по 11 вересня 2022 року для всіх знаків Зодіаку
Наступний пост
Таро-прогноз на тиждень
Таро-прогноз на тиждень з 19 по 25 вересня 2022 року для всіх знаків Зодіаку

Новини партнерів

Fresh

Foodstyle

Корисні властивості лохини для дітей та дорослих

Лохина у вашому раціоні – переваги та протипоказання.
Шоубіз

POSITIFF розповів про свою нову кохану дівчину

За лаштунками зйомок інтелектуально-розважального шоу «єПитання» музикант POSITIFF розповів про спільні традиції з дівчиною.
Весілля

Олов'яне весілля: як відсвяткувати 10 років від дня весілля

Все, що вам потрібно знати про десяту річницю весілля.