Таро-прогноз на тиждень з 19 по 25 вересня 2022 року для всіх знаків Зодіаку

Таро-прогноз на тиждень
Стаття експерта
Карти Таро можуть не тільки розповісти про майбутнє, але й допомогти керувати ним, уникаючи помилок та неприємностей.

Товстуха Віталія
Практикуючий Таролог. Експерт з пошуку Призначення та самопізнання через систему Таро.

Прогноз на тиждень з 19 по 25 вересня 2022 року, виконаний за допомогою карт Таро, дозволить вам заздалегідь скласти план дій та залучити до життя позитивні події. Ви можете дізнатися про події робочого тижня, щоб з легкістю втілити в життя сміливі мрії та досягти нових висот.

Овен

Тиждень може принести в життя Овнів раптові зміни, коли все старе руйнується. У роботі можуть бути звільнення, у відносинах – розставання, здоров'я – захворювання. Готуйтеся прийняти ці зміни та прожити у смиренні. Адже все, що не служить більше нашому розвитку, має піти з вашого життя. Це може бути болісно, але необхідно для вашого зростання.

Телець

Хороший період, ви будете всім задоволені, раді та задоволені. Всі питання будуть вирішуватись на вашу користь і оскільки вигідно вам. Зможете добре провести час, відсвяткувати свої особисті перемоги та заслуги. Насолодитися собою та станом справ у вашому житті.

Близнюки

Час ностальгії та спогадів. Можливі зустрічі з другом дитинства або колишнім партнером. Хтось із минулого може з'явитися на порозі. У повітрі буде настрій коли хочеться повернутися в минуле. Тут важливо не застрягати у минулих подіях, а дивитися вперед. Жити минулим це не ресурсний варіант.

Рак

Тиждень буде досить конфліктним і натягнутим. Будьте пильні та обережні у прояві агресії. Хтось може зазіхнути на вашу територію, доведеться поборотися за своє місце під сонцем, відстояти свою думку. Будьте готові захищати свої межі.

Лев

Не проґавте свій шанс. Будьте уважні до пропозицій. Вам відкриються нові можливості, грошові пропозиції. Новий шанс щось розпочати, щось змінити. На вас чекає хороша перспектива, варто скористатися цим шансом. Також чекайте на прихід грошей та ресурсів.

Діва

Цього тижня ви будете досить стриманими у прояві своїх почуттів та емоцій. Вам вдасться спрямувати свої інтуїтивні здібності та творчий дар на працю на благо інших людей. Якщо у вас перед очима буде ясна мета, ви дуже скоро переконаєтеся, що емоції та ваша фантазія лише допомагають вам швидше досягти її. Також, ймовірно, що на тижні вам зустрінеться емпатичний, досвідчений чоловік, можливо батько, який принесе новину або ласт слушну пораду.

Таро-прогноз

Терези

У цей час очікування розширення. Будь то сімейні питання чи робітники. Достаток, задоволення, порядок у справах, у домі у стосунках. Дуже плідний тиждень добре для того, щоб присвятити час сім'ї, творчості. Навести порядок вдома, спекти смачний яблучний пиріг і весело провести час із дітьми чи батьками. Будете почувати себе на своєму місці та господаркою становища.

Скорпіон

Час для сім'ї. Цього тижня зможете побачитись з рідними, насолодитися суспільством рідних та близьких. Будинок – повна чаша. Справи йдуть добре як у робочих, так і сімейних процесах. Гарний час, щоб пожинати плоди своєї праці, радіти життю, відпочити. Можливі сімейні свята, зустрічі, заходи.

Стрілець

Якась ситуація цього тижня проясниться. Вирішиться питання, яке давно не могли вирішити. У вашу голову може прийти ясна думка чи нова ідея, у будь-якому випадку вона варта того, щоб на неї звернули увагу. Можливо ви проведете час у навчанні та поглинанні нової інформації.

Козеріг

Тиждень зупинення всіх справ. Час зменшити оберти та відпочити. Іноді нічого не робити – це найкраще, що ви можете зробити. Скористайтеся енергією тижня, нікуди не поспішайте, все одно розв'язувати питання не вийде. Зупиніться та подумайте гарненько куди, навіщо і чому ви рухаєтеся.

Таро-прогноз

Водолій

Страх минулих помилок не дає рухатися вперед. Буде бажання перестрахуватися і вберегти себе від нових невдач і шишок, але без руху вперед не буде розвитку. Ваш страх помилитися буде стримувати вас на шляху, гальмувати ваше зростання. Тільки вам вирішувати що вами керує страх чи бажання.

Риби

Час розпочинати активно діяти. У вас є план, є основа, є ресурси, є ідея, є мета, все, що від вас потрібно це почати рух уперед. Якщо нічого не робити, то мрія так і лишиться мріями. Але вони цілком реальні, якщо почати їх реалізовувати.

Попередній пост
Таро-прогноз на тиждень
Таро-прогноз на тиждень з 12 по 18 вересня 2022 року для всіх знаків Зодіаку
Наступний пост
Таро-прогноз на жовтень
Таро-прогноз на жовтень 2022 року для всіх знаків Зодіаку

Новини партнерів

Fresh

Весілля

Дерев'яне весілля: як відсвяткувати 5 років від дня весілля

Практичні поради та ідеї для затишного та незабутнього святкування, які підходять для різних вподобань та бюджетів.
Психологія

Розвиваючі мультфільми для дітей 2 років

Зібрали найкращі мультики для дітей.