Таро-прогноз на жовтень 2022 року для всіх знаків Зодіаку

Таро-прогноз на жовтень
Стаття експерта
Карти Таро можуть не тільки розповісти про майбутнє, але й допомогти керувати ним, уникаючи помилок та неприємностей.

Товстуха Віталія
Практикуючий Таролог. Експерт з пошуку Призначення та самопізнання через систему Таро.

Прогноз на жовтень 2022 року, виконаний за допомогою карт Таро, дозволить вам заздалегідь скласти план дій та залучити до життя позитивні події. Ви можете дізнатися про події місяця, щоб з легкістю втілити в життя сміливі мрії та досягти нових висот.

Овен

Овен

Енергія Аркана 3 Кубків

  • Загальний фон

Для Овнів жовтень 2022 року – місяць приємних зустрічей, свят та задоволень. Насолода життям. Дружнє оточення. Загальна втіха від досягнутого. Досить легкий енергетичний місяць. Радість, поділена з рідними. Ситуація розвивається позитивно.

  • Кохання

У відносинах безтурботний період, флірт, нові знайомства, ненудне спілкування. Радість відносин. Коли в них є легкість. Вказує на початковий романтичний етап і не серйозність, поки партнери лише знайомляться і придивляються друг до друга.

  • Робота/Фінанси

Благополучний розвиток чи завершення справ. Коли можна відзначити успіх. Можливо як прихід грошей, так і витрати. Буде на все вистачати, але великих сум чекати не варто. Можливі витрати на святкування, подарунки.

Тілець

Тілець

Енергія Аркана 9 Кубків

  • Загальний фон

Емоційне, фізичне та матеріальний добробут. Комфорт. Затишок. Успіх у справах. Виконання мирських бажань. Насолода від життя. Фоново всі справи задовольнятимуть. Людина прагне зробити все так, як комфортно для нього, здоровий егоїзм. Можливі свята, застілля, зустрічі з рідними. Це приємне проведення часу.

  • Кохання

Людині добре одному. У відносинах він не потребує. Навіть якщо й буде у стосунках, то насамперед задля задоволення своїх потреб та інтересів. Загалом ситуація влаштовуватиме. Якщо ви самотні, то зустріч незабаром відбудеться. Можливо, ви познайомитеся з людиною, яка задовольнятиме ваші бажання.

  • Робота/Фінанси

Будь-яка схема заробітку буде успішною. Справи будуть йти добре, бо хочеться. Ви можете укласти вигідну угоду або важливий вам проєкт, який принесе хороший дохід.

Близнюки

Близнюки

Енергія Аркана Сонце

  • Загальний фон

Місяць обіцяє бути радісним і яскравим, наповнений оптимізмом та радісними подіями. Пильно чекайте удачі, не проґавте її. Сонце означає нашу здатність ясно розуміти зміст того, що відбувається, і вносити у своє життя порядок, організованість та послідовність. Енергійний місяць, коли ви будете сповнені сил і енергії світити.

  • Кохання

Щасливий шлюб, задоволення у стосунках. Щирість. Близькість. Вказівка на дитину та шлюб. Можлива вагітність або багато часу приділятиметься дітям. Внесок у відносини. Але, також, може бути інфантильність. Перекладання відповідальності один на одного.

  • Робота/Фінанси

Прихід грошей. Розвиток. Можливість займатися улюбленою справою, виявлятися, світити своїм внутрішнім світлом (виявляти свої таланти). Монетизація хобі. Може прийти геніальна ідея, проєкт всього життя.

Рак

Рак

Енергія Аркана Лицар Пентаклей

  • Загальний фон

Місяць буде за планом. Не буде різких змін чи раптових подій. Все планомірно, зрозуміло, дрібними кроками. Рутин. Хороша нагода стабілізувати всі свої справи. Людина досягає всього того, що задумала за умови, якщо заспокоїться і порине з головою в роботу.

  • Кохання

У відносинах можлива зустріч із терплячою, працьовитою, послідовною людиною. Дуже відповідальним, на який можна покластися. Або ж ви самі виступатимете такою людиною. Можливе отримання подарунків. У відносини вкладатимуться в їх розвиток та глибину.

  • Робота/Фінанси

Планування та поетапне просування до мети. Маленькими, але наполегливими кроками можна досягти успіху. Прихід грошей невеликий, але прибуток буде. Також можливі нові пропозиції щодо роботи, або участь у нових проєктах. Перспективна сфера діяльності. Працюйте, нікуди не поспішайте, і ви отримаєте очікуваний результат.

Лев

Лев

Енергія Аркана 7 Пентаклей

  • Загальний фон

Очікування. Все насіння було посаджено раннє, прискорити процес не вдасться, тільки чекати врожаю. Терпіння. Тривалий процес. Повільне зростання. Можливо, ви хочете отримати результат швидше або більше, але це навряд чи станеться. Місяць очікування та маленьких перемог.

  • Кохання

Цього місяця над стосунками треба буде попрацювати. Можливі з'ясування стосунків, хто має рацію, хто винен. Якщо ви самотні, то поки що зустрічі з новим партнером немає на горизонті. Потрібно ще почекати, і він обов'язково з'явиться.

  • Робота/Фінанси

У роботі та бізнесі можуть долати сумніви: чи варто вам залишити звичну справу та зайнятися чимось абсолютно новим. Оскільки було багато вкладено сил і часу, а результату нуль, або зовсім не той, на який ви очікували. Приходу грошей або збільшення доходу також не передбачається. Найчастіше це робота на перспективу, або невеликий дохід.

Діва

Діва

Енергія Аркана 6 Жезлів

  • Загальний фон

На вас чекає гарний місяць. Ваша особиста перемога. Тріумф, досягнутий важкою працею. Завершення. Вшанування. Визнання. Позитивна перспектива майбутнього. Просування кар'єрними сходами. Підвищення соціального статусу Шістка Жезлів часто віщує суспільне визнання та почесті.

  • Кохання

Тут може простежуватися певний егоїзм. У відносинах хтось любить, хтось дозволяє себе любити. Однією людині відносини важливі більше, ніж іншій. Подумайте, чи потрібен вам партнер зараз, чи ви самодостатні.

  • Робота/Фінанси

Спільна та узгоджена робота у команді виділяє вас як лідера. Ваші ідеї стають популярними та у вас з'явилися однодумці. Блискуче завершення проєкту або підписання важливого контракту, у будь-якому випадку ви на коні. Усі робочі моменти складаються на вашу користь. Не зупиняйтеся на досягнутому, не стійте одному місці, ворушіться, рухайтеся вперед.

Терези

Терези

Енергія Аркана 2 Жезлів

  • Загальний фон

Місяць планування та обмірковування подальшого життя. Нова перспектива. Переїзд. Подорожі. Людина починає розглядати варіанти розвитку. Це бажання діяти у справі, але поки що лише бажання, без конкретних кроків. Тайм менеджмент. Нові можливості відкриваються перед вами.

  • Кохання

Холодні стосунки, з розрахунку. Або людина придивляється, обмірковує, перебирає варіанти партнерів. Або обмірковує, як йому далі чинити щодо свого партнера. Якщо ви самотні, то будуватимете плани на особисте життя, обмірковуватимете свої можливості.

  • Робота/Фінанси

Можливо, вам потрібно буде оцінити свої кар'єрні можливості та прийняти рішення про свій подальший шлях, або вам надасться сприятлива можливість для розширення ділового співробітництва. Можливі пропозиції щодо роботи закордоном або онлайн. Ця карта може вказувати на нову можливість, якою ви вагаєтесь скористатися.

Скорпіон

Скорпіон

Енергія Аркана Колесо Фортуни

  • Загальний фон

Завершення одного циклу та початок нового. Можливі сюрпризи долі як позитивні, так і негативні події. Фортуна у ваших руках. Можливо, якісь події повторюватимуться, кармічні історії, які потрібно буде відпрацювати, інакше життя вас знову і знову кидатиме в цю ситуацію. Намагайтеся не прогаяти щасливі шанси, які найближчим часом надасть вам доля: вона не завжди буде така щедра на подарунки.

  • Кохання

Кармічні стосунки. Доленосна зустріч. Перехідний етап у відносинах. Скоро все зміниться. Або ви зустрінете партнера, або в теперішніх відносинах будуть великі зміни.

  • Робота/Фінанси

Ситуація з роботою чи фінансами перебуває у стані «змін». Підвертаються нові можливості. Можлива зміна роботи. З іншого боку, людина може працювати як «дзиґа». Проєкт «призначений долею». Успіх у справах буде повною несподіванкою. Гроші приходять та йдуть. Можуть прийти великі суми.

Стрілець

Стрілець

Энергия Аркана 3 Пентаклей

  • Общий фон

Ваша старанність, завзятість та майстерність починають себе виправдовувати. У вас з'являється шанс показати все, що ви можете, і досягти визнання своїх заслуг. Відточування майстерності. Робота та комунікації з іншими людьми. Можливе навчання, підвищення кваліфікації. Отримання нових ресурсів і знань, які, надалі, стануть вам у пригоді на практиці.

  • Кохання

У відносинах можливо контроль одного партнера над іншим. Можуть втручатися родичі, друзі, третя особа. А можливо ви опинитеся в любовному трикутнику. У будь-якому разі над стосунками треба попрацювати.

  • Робота/Фінанси

Майстер своєї справи. Успіх у досягненні мети. Робота в оренді. Визнання. Оплата за добре виконану роботу. Спільна робота над проєктом, командна робота, підвищення кваліфікації, складання іспитів. Прихід грошей через навчання, професійне зростання.

Козеріг

Козеріг

Енергія Аркана 8 пентаклей

  • Загальний фон

Чого б не торкалося питання, потрібно буде ретельно працювати задля досягнення бажаного, трансформувати ситуацію. Вміння досягати поставлених собі цілей.

  • Кохання

Доведеться розібратися у складних та заплутаних ситуаціях. Можливі з'ясування стосунків, робота з них.

  • Робота/Фінанси

Доведеться старанно і сконцентровано попрацювати. Зростання фінансів буде, але лише за умови виконання щоденних дій. Ваші зусилля дадуть плоди у вигляді дивідендів за вашу старанність та наполегливість. Ви маєте здібності, які потрібно розвинути в собі, щоб повністю реалізувати свій потенціал. Для того, щоб зробити нову кар'єру, можуть знадобитися значні зусилля, зате при цьому ми набудемо додаткових знань і вмінь. Ця карта свідчить про досягнення як матеріальної вигоди, а й емоційного задоволення роботи.

Водолій

Водолій

Енергія Аркана 3 Жезлів

  • Загальний фон

Нові можливості. Ваші плани починають потихеньку реалізовуватися. Перші кроки на шляху до мети. Місяць буде наповнений діями, поки що тільки на початковому етапі, але крига скресла. Початок успіху. Командна праця. Конкретна професійна допомога у втіленні планів у життя. Можливі мандрівки, переїзди, відкриття нових горизонтів.

  • Кохання

Реалізація сумісних ідей. Можлива спільна подорож. Також розвиток відносин у позитивному ключі.

  • Робота/Фінанси

Командна праця. Конкретна професійна допомога у втіленні планів у життя. Міцний фундамент справи закладено. Для досягнення поставленої мети необхідні сила і цілеспрямованість. Необхідно повністю зосередитись на своєму завданні. Трійка Жезлів передбачає сприятливий результат нашої діяльності. Настав час зробити важливий крок уперед і виявити свої таланти у всьому блиску. Зростання з допомогою своїх зусиль.

Риби

Риби

Енергія Аркана Туз Кубків

  • Загальний фон

Місяць обіцяє бути емоційним. Творчий підйом. Дарунок. Натхнення. Виконання заповітних бажань.

  • Кохання

Гармонія, приємне проведення часу. Спілкування з партнером наповнюватиме до країв. Зародження кохання. Щастя. Вагітність. Повнота почуттів. Початок взаємин. Час урочистості емоційної сфери життя і сприяє любовним зв'язкам та дружнім взаєминам.

  • Робота/Фінанси

Натхнення, робочий настрій, робота приноситиме задоволення. Творчий підхід реалізації завдань. Фінансова парафія. продуктивність. Можливо початок нового творчого проєкту, який принесе вам радість від діяльності.

Попередній пост
Таро-прогноз на тиждень
Таро-прогноз на тиждень з 19 по 25 вересня 2022 року для всіх знаків Зодіаку
Наступний пост
Таро-прогноз
Таро-прогноз на листопад 2022 року для всіх знаків Зодіаку

Новини партнерів

Fresh

Психологія

Що робити, коли не можеш ухвалити рішення?

Чи відчуваєте ви перевантаження від надмірності думок, які переплітаються і заважають зосередитись? Дайте можливість вашій нервовій системі стабілізуватися.
Шоубіз

Наталка Денисенко розповіла про особливе місце у Чернігові

Другий день Україна у скорботі за загиблими в результаті ракетного обстрілу Чернігова. Це дуже гарне старовинне місто, про яке в багатьох з нас є теплі спогади.
Весілля

9 років весілля: як відсвяткувати та що подарувати на фаянсове весілля

Дізнайтеся, як зробити фаянсове весілля незабутнім і особливим.
Психологія

Мультфільми для розвитку дитини від 1 року

У світі, де кожен день є новим відкриттям, мультфільми відіграють ключову роль розвитку дітей у віці одного року.