Таро-прогноз на листопад 2022 року для всіх знаків Зодіаку

Таро-прогноз
Стаття експерта
Карти Таро можуть не тільки розповісти про майбутнє, але й допомогти керувати ним, уникаючи помилок та неприємностей.

Товстуха Віталія
Практикуючий Таролог. Експерт з пошуку Призначення та самопізнання через систему Таро.

Прогноз на листопад 2022 року, виконаний за допомогою карт Таро, дозволить вам заздалегідь скласти план дій та залучити до життя позитивні події. Ви можете дізнатися про події місяця, щоб з легкістю втілити в життя сміливі мрії та досягти нових висот.

Овен

Овен

Енергія Аркана 9 мечів

  • Загальний фон

Усвідомлення того, що відбувається. Розпач. Моральний фон досить пригнічений. Немов пробудження від сну. Хвиля тривоги, страху, страху перед ситуацією.

  • Відносини

У відносинах може бути період віддалення, переживання, страждання. Нерозділена любов. Або переживання через проблеми у парі. Якщо ви самотні – то переживання щодо того, що не зустрінете свою другу половинку.

  • Робота/Фінанси

Робота може не тішити, або фінансова винагорода за неї може бути меншою, ніж ви розраховуєте. Можуть бути конфлікти на роботі чи звільнення, втрата проєктів, клієнтів, бізнесу.

Порада на листопад: Потрібно якнайшвидше усвідомити те, що відбувається, і зробити висновки. Підлаштуватися та адаптуватися під зміни, не залишатися у запереченні. Бути гнучким. Все у житті змінюється, не варто триматися за старе, воно вже не є актуальним.

Тілець

Телец

Енергія Аркана 4 Кубків

  • Загальний фон

Зануреність у минуле. Ризики втратити нові шанси через образи або непорозуміння, побачити блага перед своїм носом. Людина може робити собі гірше, відмовляючись від можливостей.

  • Відносини

Можливість вирівняти ситуацію, примиритися, але людина, нагадуючи всі образи та воліючи не помічати своїх помилок, залишається на самоті. Якщо ви самотні, то всі партнери, які є навколо вас, вас не влаштовуватимуть, хотітиметься чогось іншого.

  • Робота/Фінанси

Є рух буквально отримати за щось гроші, але людина може відмовитися або від матеріальної допомоги, або від нових пропозицій щодо роботи або нових проєктів. Робота може бути нудна або не приносити радість.

Порада на листопад: Не погоджуйтесь одразу на все, що вам пропонують. Добре подумайте та прорахуйте 10 кроків наперед. Можете потягнути з відповіддю та набити собі ціну.

Близнюки

Близнецы

Енергія Аркана Лицар Кубків

  • Загальний фон

Може здатися, що у вас виросли крила. Можливо, ви отримаєте таке емоційне підживлення, яке піднесе вас на сьоме небо. Використовуйте цю можливість, щоб влаштувати свої справи, особливо ті, які вимагають як ясності розуму, а й багатої фантазії.

  • Відносини

Якщо ви самотні, можете зустріти людину, романтика. Емоційно теплого. Новий роман чи відновлення почуттів у чинних відносинах. Період романтичних зустрічей, побачень, подарунків, залицянь.

  • Робота/Фінанси

Творчі проєкти. Прояв творчості у сфері роботи. Можливо, багато грошей ви не заробите відразу, але насолоду від процесу отримаєте.

Порада на листопад: Домовленості та примирення. Шукайте вигоду у будь-якій ситуації, йдіть на компроміс, проявляйте почуття, займайтеся творчістю.

Рак

Рак

Енергія Аркана 5 Кубків

  • Загальний фон

Місяць буде не за планом. Розчарування. Сльози. Жаль. Розлучення з мрією. Втрата. Горе від втрати. Глибокий смуток.

  • Відносини

У відносинах можливі сварки, неприємні розмови, прикрість від відносин чи дій партнерів. Нерозуміння, конфлікти. Якщо ви самотні, будете засмучені тим, що немає гідного партнера поряд.

Виникає необхідність з чимось розлучитися, і це викликає гострий жаль. Однак чаші, що залишилися не перекинутими, вказують, що в нашому положенні є і позитивні моменти, на які ми можемо спертися.

  • Робота/Фінанси

Втрата фінансів, втрати. Можливі переживання через робочі моменти, затримки у виплатах, відсутність роботи або робота не до душі.

Порада на листопад: Огляньтеся з жалем, якщо це допоможе вам усвідомити ціну вашої втрати, але пам'ятайте, що вам ще є на що сподіватися. Не треба мучити себе. Але важливо прожити стан втрати та безсилля. Поки ви перебуваєте в стані спустошеності, життя продовжує йти далі.

Лев

Лев

Енергія Аркана 6 Жезлів

  • Загальний фон

Тріумф. Перемога. Ви будете на висоті. Справи йдуть так, як ви запланували і як вигідно вам. Досягнення матеріальних цілей та заслуженого успіху. Зусилля, які потрібні для завершення будь-якої справи, увінчалися успіхом, і вами має почуття виконаного обов'язку.

  • Відносини

Певного роду егоїзм. Один любить – другий дозволяє. На якому місці ви, знати тільки вам.

  • Робота/Фінанси

Спільна та узгоджена робота у команді виділяє вас як лідера. Ваші ідеї стають популярними та у вас з'явилися однодумці. Блискуче завершення проєкту або підписання важливого контракту, у будь-якому випадку ви на коні. Його заслуги буде оцінено. «Шість» - це число, що означає гармонію, і зазвичай його пов'язують із визнанням чиїхось заслуг та важкої праці. Ця карта знаменує завершення певного циклу нашої діяльності та нагадує про майбутній початок нового етапу.

Порада на листопад: Не сидіть осторонь, дійте будьте ініціатором змін. Святкуйте свої перемоги, хоч би якими вони вам здавалися незначними. Показуйте своє обличчя і заявляйте про свої дії світу.

Діва

Дева

Енергія Аркана 6 Кубків

  • Загальний фон

Зустрічі з давніми друзями. Ностальгія з дитинства та минулого життя. Ви знаходитесь у своїй зоні комфорту. Можете програвати те, що дороге вашому серцю і намагатися повернути ці емоції.

  • Відносини

Бажання повернутися до подій минулого. Або ви зустрінете людину з вашого минулого, або повернеться минулий коханий. Якщо ви у відносинах можете відчувати дитячу прихильність до партнера.

  • Робота/Фінанси

Буквально можете повернутися на минулу роботу або використати свій досвід на новій. Витрати на сім'ю та дітей, або на свої дитячі мрії. Буде прихід грошей, але варто заощаджувати.

Порада на листопад: Добре проводити час з друзями, бути добрим, виявляти дружню підтримку тому, хто її потребує.

Терези

Весы

Енергія Аркана Повішений

  • Загальний фон

Світ може перевернутись із ніг на голову. Великий ризик потрапити до позиції жертви залежатиме від зовнішніх обставин. Зупинка та зависання у повітрі всіх подій та рішень. Повільний переворот цінностей. Зовнішня активність завмирає. Прийде піти на жертви заради своєї мети. Пожертвувати малим заради великої мети. Зростання не в моменті, а на перспективу.

  • Відносини

Час, коли стосунки можуть не приносити радості, особливо якщо вони не мають спільної глобальної мети. Залежність через обставини. Застійний період. Люди можуть побачити стосунки та себе в них під іншим кутом.

Якщо ви не у відносинах – період самотності. Необхідно поглянути на себе з іншого боку, тільки так можна знайти вихід із цієї ситуації.

  • Робота/Фінанси

Залежність від когось у фінансах. Борги, кредити, іпотеки. Невиплати на роботі гроші доведеться вимагати. Застій та гальмування поточних справ. Людині не подобається на роботі. Важка, малооплачувана посада.

Порада на листопад: Необхідно визначити мету та рухатися до неї, відмовившись від інших напрямків та справ, або тих дій, які не ведуть до мети.

Скорпіон

Скорпион

Енергія Аркана Вежа

  • Загальний фон

Все що має завершитись – завершитися. Місяць, в якому все може йти не так, коли зваляться опори. Можливо, вам давно настав час змінити роботу або розібратися у відносинах. У листопаді доведеться звернути увагу на такі аспекти.

  • Відносини

Найчастіше це сварки, закінчення стосунків. Події, що різко змінюють ситуацію між партнерами. Колишні відносини вже давно віджили себе і вимагають кардинальних змін.

  • Робота/Фінанси

Несподівані втрати через гроші, звільнення, конфлікти. Може бути зниження, чи зміна керівництва. Будуть зміни, які не на вашу користь.

Порада на листопад: Не варто чіплятися за минуле. Все, що вже не служить вам ресурсом і не веде до зростання, має бути закінчено без жалю.

Стрілець

Стрелец

Енергія Аркана 9 жезлів

  • Загальний фон

Проблеми у житті. Очікування нападу чи проблем. Страх минулих помилок і неприємностей може сковувати вас так сильно, що ви не почнете рух уперед. Все стоятимете на місці та переживати.

  • Відносини

У відносинах постійне нагадування партнеру про його помилки, як він вас образив. Можуть бути образи та конфлікти, виснаженість та втома від стосунків. Якщо ви самотні – вас сковуватиме страх почати будувати нові відносини через негативний досвід попередніх. Закритість, не готовність на контакт.

  • Робота/Фінанси

Небажання розвиватися та постійний відкат у своє минуле. Постійний повтор своїх рішень, людина не бачить нових шляхів та методів. Дії, що призводять до втрати ресурсу (фінансів).

Порада на листопад: У контексті ситуації проаналізуйте минулий досвід та зробіть висновки. Дійте інакше.

Козеріг

Козерог

Енергія Аркана Імператриця

  • Загальний фон

Розширення. Достаток. Господиня становища. Справи загалом йдуть добре. У сім'ї достаток та гармонія. У робочих моментах може бути підвищення, розширення, перетворення. Затишний час у родинному колі, вагітність.

  • Відносини

Прекрасний період розвитку взаємин уперед. Атмосфера кохання та взаєморозуміння. Час, коли людям стає здорово жити один з одним. Вагітність. Якщо ви самотні, чекайте на зустріч з партнером.

  • Робота/Фінанси

Розширення бізнесу, команд, повноважень. Збільшення прибутку. Можливе народження нового проєкту, ідеї, що принесе прибуток. Додавання грошей, премії, подарунок. Стабільність. Особливо сприятливо для НП.

Порада на листопад: Розширюйтесь. Якої б сфери не торкалося питання – йдіть у зростання та розширення.

Водолій

Водолей

Енергія Аркана 2 Кубків

  • Загальний фон

Збалансованість відносин та примирення протилежностей. Сварки залагоджуються, і відновлюється гармонія.

  • Відносини

Двійка Кубків часто визначає ранні стадії взаємин. Якщо це романтичний зв'язок, тоді ця карта вказує на взаємну любов і гармонію. Вона може також передбачати одруження, заручини, любовний зв'язок. Примирення чи знайомство з новим партнером.

  • Робота/Фінанси

Підписання договорів, комунікації, правочини. Нова співпраця або у вас з'явиться новий бізнес-партнер. Ви легко зможете знаходити спільну мову та домовлятися з будь-яких робочих питань.

Порада на листопад: Проси поради в інших людей або йди сам на контакт.

Риби

Рыбы

Енергія Аркана Блазень

  • Загальний фон

Новий цікавий шлях. Новий почин. Відкривається новий шлях. Різка ситуація. Як грім серед ясного неба. Різкі зміни, які людина сама зробила. Новий спосіб мислення, новий спосіб життя. Несподівані обставини, що можуть перевернути колишній стан справ. Це може бути зміна роботи, переїзд, зміна партнера тощо.

  • Відносини

Ви можете зустріти нового партнера або розпочнеться зовсім новий виток в наявних відносинах. Стрибнути у стосунки як у вир із головою. Оновлення відносин за рахунок нового етапу. Можливо вказівкою на вагітність.

  • Робота/Фінанси

За цією картою грошей не передбачається. Ви тільки на початку свого шляху. Можуть з'являтися великі суми, але це справа випадку, ніж на постійній основі. Нова сфера діяльності. Безробіття. Роздуми про новий проєкт. Необдумані витрати. Гроші даремно. Також це хороша карта для роботи на себе під проєкти.

Порада на листопад: Сміливо йдіть до нового, вас веде ваша інтуїція. Нехай рішення здається різким і необдуманим, але воно приведе вас до зростання та задоволення, а головне, до свободи чинити так, як ви вважаєте за потрібне.

Попередній пост
Таро-прогноз на жовтень
Таро-прогноз на жовтень 2022 року для всіх знаків Зодіаку
Наступний пост
Повний фінансовий розклад
Повний фінансовий розклад Таро на лютий 2023 року для всіх знаків Зодіаку

Новини партнерів

Fresh

Психологія

Що робити, коли не можеш ухвалити рішення?

Чи відчуваєте ви перевантаження від надмірності думок, які переплітаються і заважають зосередитись? Дайте можливість вашій нервовій системі стабілізуватися.
Шоубіз

Наталка Денисенко розповіла про особливе місце у Чернігові

Другий день Україна у скорботі за загиблими в результаті ракетного обстрілу Чернігова. Це дуже гарне старовинне місто, про яке в багатьох з нас є теплі спогади.
Весілля

9 років весілля: як відсвяткувати та що подарувати на фаянсове весілля

Дізнайтеся, як зробити фаянсове весілля незабутнім і особливим.
Психологія

Мультфільми для розвитку дитини від 1 року

У світі, де кожен день є новим відкриттям, мультфільми відіграють ключову роль розвитку дітей у віці одного року.