Повний фінансовий розклад Таро на лютий 2023 року для всіх знаків Зодіаку

Повний фінансовий розклад
Стаття експерта
Кому зі знаків Зодіаку у лютому 2023 року доведеться економити, а хто зможе розбагатіти?

Товстуха Віталія
Практикуючий Таролог. Експерт з пошуку Призначення та самопізнання через систему Таро.

Ексклюзивно для «Єдина» практикуючий таролог Віталія Товстуха зробила повний фінансовий розклад на лютий 2023 року для всіх знаків Зодіаку. Дізнайтеся, що приготував вам останній місяць зими: чи вдасться підвищити дохід і отримати підвищення, як уникнути фінансових труднощів.

Овен

Необхідно довіритись, розслабитися, відчути розвиток ситуації. Усі проєкти будуть побудовані на творчому натхненні. Можете отримати пропозицію нової роботи, або взяти участь у новому проєкті. Вам відкриваються нові можливості. Уява може допомогти вам візуалізувати якусь мрію, і навіть ваш власний прихований потенціал, але для досягнення реальних результатів за мрією має бути дія.

  • Порада: Проявляйте творчу енергію, діліться своїми ідеями, працюйте над креативною складовою і це приведе до успіху.

Телець

Робота у команді, спільна діяльність. Залежність від чогось, крім свого заробітку, або не буде можливості розпоряджатися грошима так, як вам хотілося б. Можливі втрати грошей, кредити, боргові зобов'язання. Зростання доходу не передбачається.

  • Порада: Зверніться за допомогою до іншої людини, колеги, родича, друзів. Також подумайте, які додаткові ресурси ви можете використовувати, наприклад, додаткові варіанти заробітку.

Близнюки

Період зупинки. Можливо, вам час взяти паузу, сходити у відпустку, зібратися з думками, зарядиться енергією для роботи. Справи не просуватимуться, застійний період. Щодо грошей – більшого приходу не буде, краще заощаджувати та на зайве не витрачати.

  • Порада: Якщо зараз не відпочити, не зупинитися і не розкласти для себе все по поличках, вас можуть зупинити. І зазвичай відпочинок проходить у лікарні. Перестаньте діяти хаотично. Зупиніться та сплануйте свою діяльність та своє життя в цілому.

Рак

На вас чекає втрата фінансів, або втрати у сфері роботи. Можливі звільнення або розчарування в тому доході, який ви отримуєте. Переживання через робочі моменти, затримки у виплатах, відсутність роботи або робота не до душі. На жаль, ситуація все більше і більше виходить з-під контролю, завдаючи вам чимало мук та страхів. Ці тривожні думки та переживання роблять вас нервовим та дратівливим.

  • Порада: Ви перестали орієнтуватися в ситуації, події відбуваються як би мимо вашої волі. Але є небезпека через переживання не побачити інші шанси та можливості, які відкриваються для вас. Намагайтеся взяти себе в руки.

девушка улыбается

Лев

Вигідні угоди, фінансові пропозиції. На вас чекає прибуток і прихід грошей, можливо більше, ніж ви планували. Вдалий контракт чи проєкт. В цілому дуже гарний період для фінансової сфери.

  • Порада: Будьте уважні та обережні: не влізьте в нелегальні та протизаконні угоди. Обережно з різними залежностями: казино, ігроманія, кредити. Можете в моменті здобути успіх, але надалі розгрібати роками. Перечитуйте пункти в Договорі пару разів, хтось може вчинити нечесно.

Діва

У роботі та бізнесі слід поєднатися з партнером, прислухатися до оточуючих людей. Досягти успіху ви зможете виявивши завзятість і доклавши зусиль. Само собою все не піде. Ця сфера потребує вашої уваги, ресурсу, титанічної праці.

  • Порада: Проявляйте всю свою силу, вкладайте енергію, шукайте партерів і досягнете своїх цілей.

Терези

Вас чекає стабільність у справах та грошах. Можете розширювати свою зону відповідальності. Можливі підвищення та просування кар'єрними сходами. Хороше починання, особливо одноосібне, або якщо ви стоїте на чолі проєкту (займання високої посади). Системна робота (управління), де є правила та норми, на які ми спираємося

  • Порада: використовуйте весь ваш досвід, стратегічне мислення та планування для зростання у фінансовій сфері. Витрачати варто з контролем та розумом.

Скорпіон

Можливо багато розмов про гроші, про мрії. Багато планів та мрій. І це чудово, тільки якщо не залишиться лише планами. Побудова планів у майбутнє. Але матеріальне зростання можна очікувати у майбутньому – це робота на перспективу. Борги повертаються, іпотеки схвалюються. Можливі підвищення за посадою. У грошах: те, що зараз закладеш, отримаєш набагато пізніше. Гарний період для інвестування.

  • Порада: Виявляйтеся, не сидіть у тіні, показуйте себе. Публічність вам лише допоможе.

девушка идет по лестнице

Стрілець

Вам буде що відсвяткувати та чим насолодитися. Дружнє оточення. Взаємна підтримка у колективі. Співпраця без лідера. Вирішення проблем. Успіх задуманої справи. Загальна втіха від досягнутого. Подяка. Святкування. Достаток. Творчий потік.

  • Порада: Незабаром ви опинитеся в кращій фінансовій ситуації, або справи вже пішли на лад. Просто дайте час собі насолодитися та відсвяткувати цей період.

Козеріг

Дуже приємний та грошовий період на вас чекає. Можуть надходити нові пропозиції, нові перспективи, підвищення. Надходження фінансів, фінансове зростання, заслужена нагорода за минулі труди. Гроші також можуть приходити через сім'ю та витрачатися також на сім'ю та дітей.

  • Порада: Шукайте опору у близьких людях, будьте там, де вам добре не лише душею, а й тілом.

Водолій

Дуже активний місяць у плані роботи та фінансів. Можете зайняти гарне місце в соціумі – просування кар'єрними сходами, влаштування на роботу, запуск або успіх вашого проєкту чи бізнесу. Королева Жезлів завжди символізує особистість, що склалася, справи якої зазвичай розгортаються так, як вона того бажає. Ви впевнені у своїх силах, ви точно знаєте, чого хочете, і готові взяти на себе найважчу частину роботи. Ви готові зробити вирішальний крок. Так ви зможете вести за собою інших, кому потрібні ваші оптимізм, підтримка та мудре керівництво.

Риби

Ви багато витратили сил, вклали надій і очікувань, але все йде не так швидко, як вам хотілося б. І тут головне слово «йде», але ви будете зациклені на тому, що «не так швидко», або не так, як ви хочете. Розчарування від завищених очікувань. Дохід буде, але зовсім не такий, як ви розраховували. Потрібен ще час, щоб плоди від ваших дій проросли.

  • Порада: Не поспішайте події, наберіться терпіння. Загалом ваша головна порада – це терпіння і лише терпіння. Продовжуйте діяти та все буде, але не відразу.

Попередній пост
Таро-прогноз
Таро-прогноз на листопад 2022 року для всіх знаків Зодіаку
Наступний пост
Зодіак
5 найкращих чоловіків за знаком Зодіаку: рейтинг ідеальних партнерів

Новини партнерів

Fresh

Foodstyle

Корисні властивості лохини для дітей та дорослих

Лохина у вашому раціоні – переваги та протипоказання.
Шоубіз

POSITIFF розповів про свою нову кохану дівчину

За лаштунками зйомок інтелектуально-розважального шоу «єПитання» музикант POSITIFF розповів про спільні традиції з дівчиною.
Весілля

Олов'яне весілля: як відсвяткувати 10 років від дня весілля

Все, що вам потрібно знати про десяту річницю весілля.