Любовний та фінансовий розклад Таро на червень 2023 року для всіх знаків Зодіаку

Любовний та фінансовий розклад
Стаття експерта
У цьому прогнозі ми розповімо про те, як знаки Зодіаку виявлятимуть свої емоції та почуття, які ідеї з'являться в голові та що на вас чекає у фінансовому плані.

Софія Козакевич
Практикуючий таролог та автор двох колод з рекомендаціями.

Ексклюзивно для «Єдина» практикуючий таролог та автор двох колод із рекомендаціями Софія Козакевич зробила повний любовний та фінансовий розклад на червень 2023 року для всіх знаків Зодіаку. Чого чекати від стосунків – сварок чи гармонії? Що обіцяють карти тим, хто поки що не знайшов свою другу половинку? Чи вдасться підвищити дохід і отримати підвищення, як уникнути фінансових труднощів?

Швидше читай наш свіжий розклад на кохання та фінанси, щоб дізнатися деталі!

Овен

Важкий місяць чекатиме на Овнів, які мають другу половинку у сфері стосунків. Емоції будуть бити через край. Одного ранку захочеться покинути кохану людину, але чи це буде правильний вибір, на жаль, ви розуміти цього не будете. Тому що настільки сильні емоції, настільки забита думками голова, що чітко оцінити ситуацію буде дуже важко.

А ось для самотніх Овнів червень місяць 2023 року не принесе нові знайомства для довгострокових та здорових стосунків. Це ще не той час, щоб зустріти кохання свого життя, чи примиритися з колишнім партнером. Але невеличкі обмани протягом місяця можуть таки відбуватись, тож будьте обачними та не довіряйте усім навколо.

У фінансах нічого нового не очікує. Якщо у вас є фіксована заробітна плата, то на цей місяць так і буде без змін. Якщо гроші залежать напряму від вашої роботи, від виробітку, то тут напряму залежить від вас. Скільки вкладетесь у роботу, стільки заробите. Тобто, цього місяця премії, спадок чи виграші в лотерею не потрібно очікувати усім тим, чий знак зодіаку Овен.

Карти рекомендують вам іти на компроміси з іншими. Багато спілкуватись, домовлятись, якщо потрібно, то ще вчитись. Постарайтесь трішки підкрутити свій внутрішній вогонь та беріть консультації у більш досвідчених людей. Ви знаєте багато, але в червні варто ще підтягнути свої знання у тій сфері, яку ви для себе обрали.

Телець

В червні 2023 року у Тельців зі шаленою швидкістю будуть розвиватися стосунки. Якщо розмовляли з партнером про одруження, то цього місяця вже перейдете від слів до справи. Якщо ви зустрічаєтесь та живете окремо, дуже велика ймовірність того, що буде переїзд і почнете разом жити. Стосунки будуть рухатися вперед і перехід на наступну сходинку у розвитку пари дуже ймовірно зробити вже цього місяця.

Але не потрібно вже геть поспішати, якщо вже зʼїхались, щоб жити разом, то не налягайте на партнера, щоб ще в червні іти та одружуватись. Тобто, не все на раз, трошки робіть паузи на тих етапах на які переходитимете, не потрібно поспішати, адже ваші стосунки стояти на місці цього місяця точно не будуть.

Самотні Тельці у червні пройдуть сильну трансформацію, багато чого переосмислять, обдумають, багато чого залишать позаду. Дуже гарно почистять свій простір та свою свідомість. І якщо в червні ще до них не прискаче на коні друга половинка, сумувати не потрібно точно, адже ви такий порядок наведете, що на ваші енергії почнуть приходити зовсім інші люди. Краще ще трошки почекати на свої ідеальні стосунки та на свою ідеальну другу половинку, ніж брати абищо, але швидше. Та після такого обсягу виконаних робіт які ви зробите цього місяця, повірте, що такі стосунки які у вас скоро будуть, можна тільки мріяти.

У фінансовій сфері карти не радять обманювати ні себе, ні начальство. Це для вас маленьке нагадування. Та не варто в червні 2023 року думати, що ви як встанете з дивану, як підете на роботу, як заробите там три мільярди за місяць часу, щоб потім і не згадувати про ту роботу. Бо може вас розчарую, але ні, не підете, ні, не заробите. І якщо вже працюєте, то кидайте думку про те, де то можна схитрувати, чи менше зробити, а більше заробити, чи про інші маленькі махінації думати не варто. Повірте, не час вести справи нечесно. Підсумую, у червні гроші на голову не впадуть. Газета бажань не спрацює. Поки ви будете думати де б то схитрувати, ваш фінансовий канал буде перекрито.

Рекомендація для вас: виходьте до людей, вставайте до роботи. Закінчився час, щоб себе жаліти. Починайте діяти та іти вперед. Життя іде, а ви лежите. Виходьте помаленьку з дому та вперед до здійснення своїх мрій. Час для змін вже наступив.

Близнюки

Хто знаходиться в парі, той буде насолоджуватися життям. Приємними моментами, та часом проведеним разом. А також вам приємно буде і на одиниці зі собою. Відчуття радості, щастя, подарунки та знаки уваги від партнера. Ви будете задоволені своїми стосунками на всі сто, а то і на більше.

Хто ще знаходиться не в стосунках, той у червні 2023 року ще буде один. Нових знайомств карти не показали, романтики також. А от людей, які захочуть вас використати у своїх особистих потребах та цілях, буде більше ніж можна зараз собі уявити. Тому будьте уважними шановні Близнюки.

У фінансах на цей знак Зодіаку чекатиме приріст. Хтось різко зможе розбагатіти, комусь випишуть премію, а хто давно не міг зійти з мертвої точки, в червні ця сфера зміниться та ріст фінансів різко піде вгору.

Карти рекомендують в червні змиритися з тією ситуацією, яка на вашу думку вже давно не приносить жодних плодів. Подивіться уважно та поміркуйте, що у вашому житті давно вже себе віджило. Є речі, ситуації та люди, яких ми не хочемо відпускати зі свого життя. Якщо це робота, то та, яка давно не приносить задоволення. Якщо це своя справа, можливо вона не приносить жодних плодів, а час ваш невгамовно плине. Можливо це люди, з якими колись було добре, тепло та радісно, пережито вже багато хороших та не дуже моментів. Але вже давно не так, як було і так важко це залишити, адже воно таке рідне та звичне. І щоб це не було, спробуйте в червні це відпустити. Час прийшов прощатися з тим, що вже давно померло та не працює.

Рак

У червні 2023 року вас чекатимуть холодні стосунки. Велика ймовірність того, що це саме Рак закриється від свого партнера. Раки дуже емоційні та кожну ситуацію переживають всередині себе. Чи будуть на те підстави або ні, та Рак завжди знайде за що себе помучити та закритись. Шкода, тому що важко партнеру з льодяною другою половинкою. Ось і стосунки стануть напруженими, з підозрами, з таємницями, мало емоційними та нудними.

В червні Раки, котрі зараз знаходяться без пари, будуть мати можливість познайомитися з людиною, з якою їм буде добре разом. Це не про кохання з першого погляду, тут більше іде мова про те, що людина в чомусь вам допоможе або підкаже і ви зрозумієте, що це все не просто так. Що варто притримати цю нову особу у своєму житті на довший термін. Ви підійдете більш з практичної сторони. А там подивитесь, можливо ситуація і закрутитися в щось більш глобальне.

парень и девушка

В червні на превеликий жаль у Раків наче застій у фінансовій сфері. Ви туди-сюди, щось будете пробувати, а нічого з того глобального не вийде. А все тому, що закриті будете від Всесвіту, і чим більше будете знаходитись в собі, тим менший буде дохід.

Карти вам рекомендують у червні не займатись самоаналізом, не думати довго, не зважувати всі за, та проти, перший місяць літа. Не має часу сім разів думати, щоб один раз відрізати. Один раз подумали та відрізали. Прийшла думка сьогодні, завтра розписали що і як, післязавтра вже стали її втілювати в життя. Не зволікайте, починаєте діяти вже сьогодні.

Лев

У червні 2023 року на Левів чекають стосунки в яких все іде не так, як хотілося б. Від того Леви будуть себе почувати зовсім розбито. Важкі думки будуть їх переслідувати, кожний ранок буде починатися із переживань через партнера. Це схоже більше на Раків, але цього місяця такий стан буде саме у Левів. Але це не придумане, причина буде суттєва на такий розбитий стан сильних, життєрадісних та вогняних Левів.

Самотні Леви будуть мати шанс на нове знайомство. Стосунки почнуться не з веселих нот. Можлива зустріч з майбутнім партнером в державній установі, лікарні, банку і т.д. Може ви прийдете в суд, щоб розлучитися, а суддя буде вже ваш майбутній партнер? Хто зна. Але точно не з радісного моменту почнеться ваше знайомство.

У фінансах все зовсім чітко та просто. Працюєте чесно, отримаєте гідну заробітну плату. Маєте власний бізнес, платите податки, жодних махінацій на фірмі? Вітаю, в червні 2023 року доходи виростуть в декілька разів.

Думаєте над шахрайською схемою? В цьому випадку грошей вам в червні не бачити, а от відповідати за це прийдеться.

Шановні Леви, карти вам рекомендують звернути увагу на свій емоційний стан. Все має іти рівно. Жодних емоційних гойдалок. Сьогодні ви себе почуваєте точно так само, як і вчора. Вчора ваші емоції були в балансі. І так щоб було цілий червень. Бо в іншому випадку не далеко до емоційного зриву, але це вже інша сфера, а тему здоровʼя ми зараз не дивимося.

Діва

Діви, котрі знаходяться у парі, цього місяця не будуть зі своєю половинкою сидіти на місці. В почуттях буде горіти вогонь та шалений потяг одне до одного. На довгі серйозні розмови буквально не буде вистачати часу. Червень пройде активно, шалено, пристрасно, щасливо та сексуально.

Діви, котрі на даному етапі життя знаходяться не в парі, ще цього місяця залишиться все як є зараз. Тобто, кардинальних змін карти на червень не показали. Можливо ви когось вже собі побачили та обдумаєте план як зблизитися з однією людиною. А можливо вже і дії були зроблені в сторону симпатичної особи. Якщо вже зерно було посіяно, тоді в червні ще прийдеться почекати на плоди. Тобто та особа ще не дозріє для того, щоб відповісти симпатією чи діями у вашу сторону.

У фінансах у Діви все стабільно. Все стабільно багато. Доходи будуть примножуватися, бізнес процвітати, але постарайтеся не брати чужого та лишнього, все-таки це не чесно буде у відношенні з іншими людьми, партнерами чи колегами.

девушка с копилкой

Карти вам рекомендують іти звідти, де вам щось не подобається чи не підходить. Ви багато думаєте, часто зависаєте у своїх роздумах, хочете все проаналізувати та зробити точні та правильні висновки. В червні постарайтеся відійти від тої ситуації чи то думок, про які так давно думаєте. Для вас в червні наступає завершальний етап вибору. Час прощатися з тим, з чим давно потрібно було попрощатися.

Терези

Ті, хто зараз у стосунках у червні 2023 року будуть сумувати. Сумувати за тим, що можна ж було б щось змінити, але виходу на жаль не видно. Люди із цим знаком Зодіаку так сильно бояться зробити боляче своєму партнеру, що готові довго терпіти, приносити себе в жертву аж поки їх терпіння не трісне геть зовсім. Але це все може тягнутися роками, ось і цього місяця ще не вирішиться ситуація у партнерстві та, яка не приносить ні задоволення, ні щастя.

Самотні Терези, вас можна привітати. Адже цього місяця доля підкидатиме багато нових шансів на нові стосунки, на нове партнерство, на нові знайомства, зустрічі та побачення. Тому ловіть удачу за хвоста та не проґавте.

У сфері фінансів будьте обачними та обережними. Не попадіться на шахраїв, читайте маленькими буквами усі договори котрі підписуєте. Все що стосується фінансів дивіться у два ока, якщо можливо, то і в чотири. А також уважно читайте усі деталі. Великих прибутків карти не показали, а ось навпаки рекомендують вам, звертати увагу на те, щоб не попастися на шахраїв. Одним словом залишайтеся пильними.

Рекомендація від карт для вас, шановні Терези. Досить вагатися, пора діяти. Пора мчати, летіти, робити, ліпити, будувати, жити, кохати, радіти, змінювати… Але точно припинити прокрастинувати.

Скорпіон

У стосунках на Скорпіонів у червні 2023 року чекає невизначеність. Вам потрібно буде розгадати таємницю, ви про щось дізнаєтесь, та які емоції у вас це викличе відомо лише Господу Богу. А можливо це саме ви захочете поділитись таємницею зі своїм партнером? Ну, ніхто не знає як проявить себе, саме цей знак зодіаку завтра. Але точно в червні буде розгадана одна головоломка і це як мінімум.

Скорпіони, котрі зараз не в стосунках, пари собі у червні ще не знайдуть. Можливо тому, що таким ідеальним людям, важко знайти такого ж ідеального партнера. А можливо у них це не в пріоритеті. В будь-якому випадку в червні до самотніх Скорпіонів ще друга половинка не добереться.

У фінансах на Скорпіонів чекатиме невеличка надбавка до заробітної плати. Можливо натрапите на хорошу знижку в магазині на обраний вами товар. Можливо вдасться зекономити, а не потратити, але цій дрібничці ви будете радіти як ніколи. Хоча, краще більше заробляти, ніж економити. Але ця фраза не на червень, не цього разу та не для Скорпіонів.

У червні ви доведете одну справу до пуття, логічного завершення та до ідеального стану. Тому карти вам рекомендують піти та трішки повеселитися. Подякуйте собі за виконану роботу та порадуйте себе приємними дрібницями.

Стрілець

Для цього знаку Зодіаку у червні 2023 року наступає завершення циклу. Це не обовʼязково, що стосунки прийдеться розірвати, чи буде розвід або переїзд від партнера. Можливо завершиться один етап та почнеться новий. Але точно можу сказати, як зараз ситуація розвивається між партнерами, це не зовсім здорово. Взагалі Стрілець у парі наче вже давно мертвий. Можливо довгий час приносили себе в жертву заради інших. Так от саме в червні такому стану прийде точно кінець. Ви або пройдете етап переродження та стосунки почнуть розвиватися геть по-іншому, або тут і справді до завершення стосунків дуже близько.

Самотні Стрільці матимуть шанс на нові стосунки. Якщо не закриються в собі, якщо не почнуть холодно та різко усім відмовляти. Лише в тому випадку буде можливість нового знайомства. Тут свято приходить на вашу вулицю вже цього місяця. Тож одягайте святковий настрій, святкове вбрання, сяйте та ідіть на зустріч своєму коханню.

Фінансова сфера напряму пов’язана із вашим внутрішнім станом. Зараз ви себе не можете зібрати до купи, так і з фінансами у червні буде не все в порядку. Ви закрились від Всесвіту, від соціуму, від себе, так і фінансовий канал у червні закриється від вас.

Карти вам рекомендують зайнятися собою. Своєю зовнішністю та своїм внутрішнім світом. Не пожалійте на себе кошти та сходіть на ті процедури про які так давно мріяли. Чи це масаж, чи це похід до косметолога, стоматолога чи перукаря. В червні карти наполегливо рекомендують вкласти у себе коханих трішки фінансів та не жаліти про це, а зробити з великим задоволенням. Ви ж у себе одні.

Козеріг

Міцні, стабільні, надійні стосунки чекають на Козерогів у червні 2023 року. Жодних сюрпризів на пару у червні не чекає. Все тихо, спокійно, звично, комфортно та добре. Хто самотній ходив та тужив, цього місяця буде знайомство, яке швидко закрутитися та переросте у стосунки. Тому будьте готовими до того, що червень буде насичений на емоції, нові знайомства та цікаві сюрпризи. Але пам’ятайте, що навіть те, що прописано долею, інколи можна теж пропустити. Тому не зволікайте, а будьте відкритими до усього нового.

В червні Козероги будуть збирати плоди. Тобто, кошти будуть, гроші прийдуть, заробите, примножите та будете щасливі. Але якщо маєте залежності, будьте обережні, бо в цьому випадку великий шанс піти в мінус, програти, втратити, збідніти та збанкрутувати.

Карти вам рекомендують рухатися вперед, їхати, переїжджати, діяти, змінювати, робити, встановлювати, розвиватися, бігти, будувати, летіти. Все що можна робити - робити, але не сидіти на місці, не мріяти, не лежати, не думати, адже багато дум передумали, а червень для того, щоб починати робити.

Водолій

У червні буде різко, холодно, образливо та нестерпно. В парі підбирати слова ніхто не буде, можливі сварки, образливі фрази, звинувачування одне одного, егоїзм та маніпуляції. Хто самотній, в червні зможе гарно відпочити зі своїми друзями, знайомими, колегами чи родичами. Романтичних стосунків тут карти не показали, але весело провести час із компанією вам точно вдасться.

парень и девушка

У фінансах, якщо був геть застій, то трішки все почне налагоджуватися. Але помаленьку та тихенько, що в червні сильного результату ви й не помітите. Наче трішки краще стало, але від цього поки ні тепло, ні холодно.

Ви, чий знак Зодіаку Водолій, наповнені силою та енергією. У вас є бажання жити, творити та діяти. Тому вперед. У вас є все для того, щоб іти до своїх цілей. Направляйте свою енергію в правильну сторону та не зливайте її на марні дії, лишні слова та непотрібні для вас рухи.

Риби

В стосунках Риби будуть показувати свої емоції. На початку червня вони точно будуть позитивні, теплі та ніжні. Але ось як будуть складатися ваші стосунки в парі протягом цілого місяця це буде залежати також і від вашого партнера. Емоційні будуть точно, але куди приведуть емоції залежить від обох осіб. В однієї пари цілий місяць будуть пориви ніжності, поцілунки, жарти, ласки та обійми. В інших можуть ж бути навпаки. Сварки та обіди, але пам’ятайте, Риби дуже чутливий знак зодіаку і ви можете повпливати на їх настрій та настрій у парі в цілому.

Самотні Риби закриються від усіх на світі. Не можуть зрозуміти що робиться, куди світ котиться, де та його половинка і чи треба вона взагалі. І з таким настроєм Риби прогуляють цілий місяць. Та і на такі енергії жодна половинка притягуватись не буде точно. Тому для цього знака зодіаку у сфері стосунків в червні, все залишиться без змін.

Риби багато трудяться, тому і їх праця буде нагороджена хорошими фінансами. Цього місяця усі хто багато працює, будуть мати змогу гарно заробити. Ну, а хто зовсім лежить на дивані, тоді все залишиться без змін, фінанси будуть співати романси.

Шановні Риби, цього місяця варто звернутись за підказкою до людини, яка працює в державній установі. Можливо людина в формі, можливо це лікар, особа яка працює з інструментами. Тобто, варто піти на консультацію туди, про яку ви точно думали та планували сходити, але все відкладаєте. Пора зайнятися цим важливим для вас питанням. Червень для Риб - це хороший час почати та закінчити цю справу. Бажаю вам успіху.

Перед вами авторські колоди карт «Сонце та Місяць» із побажаннями на день від Софії Козакевич.

карты

Колоди карт «Сонце та Місяць», рекомендації яких взяті за основу старших арканів Таро. 22 прямих та 22 перевернутих. Тому ці поради будуть збуватися усім, хто буде нею користуватися. Для спілкування з колодами не потрібні магічні здібності чи навчання Таро. Я все вже зробила за вас. Просто дістаньте карту із колоди та читайте своє передбачення.

карты

карты

Придбати колоди карт можна за посиланням: instagram.com/kozakewych_sofia_taro

 

Попередній пост
Повний любовний розклад Таро
Любовний розклад Таро на травень 2023 року для всіх знаків Зодіаку
Наступний пост
Любовний розклад Таро
Любовний розклад Таро на липень 2023 року для всіх знаків Зодіаку

Новини партнерів

Fresh

Психологія

Групи підтримки – що це таке і чому вони корисні? Розповідає психологиня

Влучне сказане добре слово, обійми, повідомлення «Я в тебе вірю», та навіть посмішка незнайомця чи незнайомиці впливають на наш емоційний стан.
Весілля

Фаянсове весілля: як відсвяткувати 9 років від дня весілля

Дізнайтеся, як зробити фаянсове весілля незабутнім і особливим.
Психологія

Страх змін: що це і як не дати йому вплинути на ваше життя?

Психологічний підхід до подолання страху змін.
Шоубіз

«У шкіряній куртці та боді»: Лілія Ребрик продемонструвала сміливий образ після третіх пологів

Ведуча проєктів на телеканалі «Дім», актриса Лілія Ребрик поділилася пікантним фото.