Які речі можна та потрібно купувати на розмір більше?

Які речі можна
Стаття експерта
Не знаю, як у вас, милі пані, але мені завжди хотілося бути на розмір менше… Тобто, ти отримуєш справжнє задоволення, коли замість звичної «емки» ти сміливо влазиш у «еску». А тут що, навпаки?

Яна Оверченка
Персональний стиліст та fashion-блогер.

Тож, зачекайте, це означає, «елька» стане моїм вірним союзником? Це означає, що тепер звання «ельки» буде моїм довічним тавром? У цей момент відключається жіночий мозок. Не важливо, як ти виглядаєш і скільки важиш. Ганебна «елька» затьмарює розум і стверджує: «все пропало».

Це лише мій досвід та мій приклад. Але щось нагадує, що не одна я така. Час зупинити паніку та сказати головні слова: любіть себе. Не має значення, в якому розмірі. Не важливо, у якому тілі. Ви прекрасні, я певна. І коли ми приймаємо цей факт, щиро любимо себе, жодні бирки з розмірами не в змозі вивести нас із себе.

Зізналися собі в коханні? Тільки тепер можете починати читати статтю.

В'язані жилети

Якщо ви хочете актуальних образів, то сміливо забувайте про жилетки, які обтягують силует. Вільний жилет стане не лише теплим доповненням до все ще прохолодної весни, а й класним акцентом в образі.

Вязанные жилеты

Вязанные жилеты

Вязанные жилеты

Вязанные жилеты

Сорочки

Та сама історія, адже оверсайз все ще мелькає на показах відомих Модних Будинків. Класно виглядатимуть величезні широкі рукави. А моделі сорочок можуть бути найрізноманітнішими, тут можна сміливо експериментувати.

Рубашки

Рубашки

Рубашки

Рубашки

Жакети

На зміну приталеним, коротким жакетам, звичайно, прийшли моделі вільні та об'ємні. Шкіра, різні кольори, клітини або будь-які інші принти - вирішувати вам. Так само, як і вирішувати, на скільки саме цей жакет буде більшим.

жакет

жакет

жакет

жакет

Взуття

Ну не змогла я пройти повз взуття, тому що моє минуле тісно пов'язане з nail-індустрією. І, як заслужений ветеран у війні із тісним взуттям, заявляю: бережіть свої ніжки та носіть просторе взуття. Інакше це може призвести до проблем із нігтями та пальчиками. Це саме той випадок, коли треба брати на розмір більше!

Обувь

Обувь

Обувь

Обувь

Зараз увесь світ прагне більш розслаблених, повсякденних образів. Звичайно, на це впливають відомі світові події. Ми багато працювали з дому, що змусило Модні Будинки створювати одяг зручний та вільний.

Кожну статтю закінчую словами «вибирайте одяг серцем». І ця – не виняток. Тільки вам вирішувати, як вам виглядати та в чому вам комфортно: оверсайз або силуети, що обтягують. А я тут лише для того, щоб тримати вас у курсі подій. Отже, зазвичай, вибирайте одяг серцем.

Попередній пост
Чистимо гардероб
Чистимо гардероб: ТОП-6 речей, яких потрібно позбутися негайно
Наступний пост
Тенденції
Тенденції зимової моди, які потрібно знати у 2022-2023 роках

Новини партнерів

Fresh

Психологія

Що робити, коли не можеш ухвалити рішення?

Чи відчуваєте ви перевантаження від надмірності думок, які переплітаються і заважають зосередитись? Дайте можливість вашій нервовій системі стабілізуватися.
Шоубіз

Наталка Денисенко розповіла про особливе місце у Чернігові

Другий день Україна у скорботі за загиблими в результаті ракетного обстрілу Чернігова. Це дуже гарне старовинне місто, про яке в багатьох з нас є теплі спогади.
Весілля

9 років весілля: як відсвяткувати та що подарувати на фаянсове весілля

Дізнайтеся, як зробити фаянсове весілля незабутнім і особливим.
Психологія

Мультфільми для розвитку дитини від 1 року

У світі, де кожен день є новим відкриттям, мультфільми відіграють ключову роль розвитку дітей у віці одного року.