Тенденції зимової моди, які потрібно знати у 2022-2023 роках

Тенденції
P
Модний зимовий сезон 2022-2023 приготував нам чимало яскравих та приємних сюрпризів у жіночому одязі.

Попри те, що цієї осені ми хизувалися у пошитому на замовлення одязі, боді та ошатних костюмах, напередодні зими з'явилося безліч нових тенденцій, за якими варто стежити.

Деякі люди люблять снігову погоду та канікули, в той час, як інші воліють зимувати у своїх теплих будинках, дивитися фільм або грати в ігрові автомати онлайн, ніж мати справу з холодом та заходами сонця. Але одна річ, яку ми всі цінуємо, – це зимовий одяг, і очікується, що модні тенденції зими 2022-2023 стануть приголомшливими.

Пальто оверсайз

Від шкіряних тренчів до пуховиків та курток-бомберів – мода останнього місяця ясно дала зрозуміти: силуети оверсайз безперечно в тренді.

Дизайнери подіумів та шанувальники вуличного стилю однаково зачаровані зручними повсякденними речами великих розмірів, але, звичайно, інші віддають перевагу більш структурованому силуету з перебільшеними плечима.

Пальто оверсайз

Монохромне вбрання

Ця тенденція збережеться восени та взимку 2022 року. Один колір зверху вниз, в основному чорний, – це найсильніший монохромний стиль сезону, коли всі, від одягу до аксесуарів та взуття, одного кольору.

Використання різних текстур одного кольору допоможе зробити ваше вбрання стильним.

Згадайте колекцію Pink PP від ​​Valentino – уся справа у виборі кольору та побудові навколо нього всього вашого образу, граючи з текстурами, коли ви хочете додати більше драматизму речам. Поєднуйте з аксесуарами того ж кольору – сумочками, колготками та головними уборами.

Монохромные наряды

Шкіряні штани

Щодо штанів, зараз у моді шкіряні штани – штучні чи справжні. У той час як штани з низькою талією переживають ренесанс, багато шкіряних штанів дотримуються моделей із середньою або високою талією, що ідеально підходить для додаткового тепла в холод. Вибирайте будь-який відтінок, а не лише класичний чорний.

Варіанти безмежні: від прохолодного індиго до теплого теракотового.

Кожаные брюки

Великі підплічники

До костюма додається блейзер, який зазвичай йде з підплічниками. Не бійтеся образів із широким вирізом цього сезону. Ви можете експериментувати з силуетами оверсайз та теплими шарами, тому цього сезону не соромтеся грати з пропорціями. Найкращий вибір - це те, що виглядає стильно, але при цьому тепло і зручно, але ви можете вирішити, що краще для вас у цьому діапазоні.

Куртки-бомбери

Що ж, куртки, у яких тепло взимку, трохи передбачувані. Але якщо ви збираєтеся одягнутися для холоду, ви можете надіти повсякденну куртку. Цієї зими ми побачимо багато курток-бомберів. Попри це, є безліч текстур і кольорів на вибір - шкіра, джинсова тканина, світловідбиваючі елементи, пух.

Куртки-бомберы

Пір'я, прикраси, текстури та трикотаж

Цього сезону в тренді не стільки принти та візерунки, скільки текстури та прикраси, які додають веселощів у вбрання. Пір'я та хутра широко використовувалися для акцентування одягу. Не можна залишити без уваги та використання трикотажу.

Корсети

Ще одна очевидна тенденція – корсетні деталі. Корсети бувають різних стилів, стилів та тканин. Стилі варіюються від корсетів, довгих рукавів, без бретелів та готики до інших тканин, таких як атлас, вовна, шкіра та джинсова тканина, які підкреслюють силу, сексуальність та фемінізм у будь-якій формі.

Стиль преппі

В основному, це міні-спідниці, іноді максі, іноді міні-спідниці – спідниці зі складками – одна з найбільш захоплюючих тенденцій сучасності.

Незалежно від того, зроблені вони з шифону, джинсової тканини або охайного зигзага, вони завжди чудові та напрочуд гнучкі у варіантах укладання. Поєднуйте довгі сукні зі зшитим на замовлення блейзером або пальто, щоб створити витончений образ, або покажіть свою грайливу сторону, одягнувши міні-спідницю та одягнувши її зі зручним джемпером або сорочкою з коміром і боді, щоб створити стильний образ.

Стиль преппи

Великі чоботи

Якщо туфлі на платформі ще не прижилися, вони ось-ось приживуться. Ця тенденція стане в пригоді принаймні взимку, коли сніг, і мокрі вулиці вимагають взуття, здатного протистояти негоді. Звичайно, ви все одно виглядатимете стильно.

Большие сапоги

Попередній пост
Які речі можна
Які речі можна та потрібно купувати на розмір більше?
Наступний пост
брови
5 помилок в макіяжі брів, які усе псують

Новини партнерів

Fresh

Психологія

Що робити, коли не можеш ухвалити рішення?

Чи відчуваєте ви перевантаження від надмірності думок, які переплітаються і заважають зосередитись? Дайте можливість вашій нервовій системі стабілізуватися.
Шоубіз

Наталка Денисенко розповіла про особливе місце у Чернігові

Другий день Україна у скорботі за загиблими в результаті ракетного обстрілу Чернігова. Це дуже гарне старовинне місто, про яке в багатьох з нас є теплі спогади.
Весілля

9 років весілля: як відсвяткувати та що подарувати на фаянсове весілля

Дізнайтеся, як зробити фаянсове весілля незабутнім і особливим.
Психологія

Мультфільми для розвитку дитини від 1 року

У світі, де кожен день є новим відкриттям, мультфільми відіграють ключову роль розвитку дітей у віці одного року.