Взуття на платформі та джинси skinny: головні антитренди 2023 року

Антитренди цієї весни
Мода на речі минулого все ще користується популярністю та задає тренди й зараз. Однак, усе ж варто позбутися деяких речей із вашого гардероба, які втрачають свою актуальність навесні 2023, і ми допоможемо вам у цьому.

Здебільшого жінки люблять завжди мати гарний вигляд та створювати цікаві образи, однак, лише одна антитрендова деталь в одязі й весь ваш лук зіпсовано. Саме тому ми створили підбірку анти трендів весни 2023, щоб зосередити вашу увагу на одязі, який уже вийшов із моди.

Приталений одяг

Цієї весни в тренді вільні фасони, які можна комбінувати та носити в різних інтерпретаціях. Саме тому позбуваємося приталеного одягу, який доставляє дискомфорт. Цього сезону краще надати перевагу образам, які підкреслять вашу свободу.

Стрази, блискітки, стрічки

Стильні та яскраві образи більше не потребують додаткової деталізації у вигляді каміння, страз чи стрічок. Тенденції змінюються, а з ними в моду входять натуральні тканини без візерунків та блискіток. Придивіться до класичних образів, а щоб урізноманітнити їх спробуйте комбінувати класику і спорт, ви будете приємно здивовані.

Взуття на платформі

Останні кілька років більшість модниць обирали саме високе масивне взуття з підйомом. Однак цього сезону це вже неактуально, адже мінімалізм та зручність — основний меседж цієї весни.

Взуття на платформі

Взуття на платформі

Джинси скіні

Через свою непрактичність та обмеження рухів денім, що обтягує стегна втрачає своїх прихильниць. Натомість популярності набирають джинси: кльош, бойфренди, карго та mom. Популярні бренди швидко підхопили цю тенденцію і почали створювати безліч варіацій та фасонів із деніму на будь-який смак.

Пальто з прямим кроєм

Такі моделі не підкреслять вашу фігуру та не додадуть вашому образу правильних акцентів, до того ж це, лише здешевить ваш лук. Як альтернативу краще підібрати пальто на запах, на ґудзиках чи з поясом. Такі фасони вдало підкреслять вишуканість вашого образу.

Пальто з прямим кроєм

Пальто з прямим кроєм

Легінси зі штрипками

Ця деталь гардероба так і не стала популярною серед модниць і цього сезону. Натомість легінси з розрізами заполонили серця багатьох красунь. Вони точно вдало доповнять вашу весняну капсулу.

Легінси зі штрипками

Вкорочені сорочки та жакети

Цієї весни краще відмовитись від вкорочених жакетів та сорочок, які були популярні в минулому сезоні. Придивіться до подовжених, адже класична довжина знову повертається в моду.

Вкорочені сорочки та жакети

Вкорочені сорочки та жакети

Куртки з хутром

У всьому світі бренди вже давно почали відмовлятись від використання хутра у своїх виробах, замінивши його на штучне. Та попри це, навіть, одяг зі штучного хутра втратив свою актуальність. Тому, якщо ви плануєте оновити свій гардероб цієї весни, краще уникайте виробів з елементами з хутра.

Куртки з хутром

Приталена шкіряна куртка

Шкіряна куртка, як і завжди, це мастхев весняного сезону, особливо, у поєднанні з легкими сукнями. Але не варто думати, що саме приталений крій зробить вас більш жіночною. Поекспериментуйте, приміряйте шкіряну куртку оверсайз і ви більше не захочете з нею розлучатися, адже цей елемент у вашому гардеробі підкреслить вашу тендітність та жіночність, а приталений варіант краще відкладіть якомога далі в шафу.

Приталена шкіряна куртка

Попередній пост
Маленькі груди
Маленькі груди: 6 хитрощів в одязі, щоб приховати розмір
Наступний пост
рюкзак
На що звернути увагу при виборі шкільного рюкзака

Новини партнерів

Fresh

Шоубіз

Олександр «Терен» – можливий новий герой шоу «Холостяк»?

Український захисник зізнався, що чекає запрошення на популярну романтичну ТБ-програму.
Психологія

Що робити, коли не можеш ухвалити рішення?

Чи відчуваєте ви перевантаження від надмірності думок, які переплітаються і заважають зосередитись? Дайте можливість вашій нервовій системі стабілізуватися.
Шоубіз

Наталка Денисенко розповіла про особливе місце у Чернігові

Другий день Україна у скорботі за загиблими в результаті ракетного обстрілу Чернігова. Це дуже гарне старовинне місто, про яке в багатьох з нас є теплі спогади.
Весілля

9 років весілля: як відсвяткувати та що подарувати на фаянсове весілля

Дізнайтеся, як зробити фаянсове весілля незабутнім і особливим.