5 модних зимових речей для створення стильного ділового образу

Діловий стиль Зима 2016
Мода на речі у діловому стилі теж постійно змінюється. Хочеш дізнатися, на які жакети та костюми слід звернути увагу взимку 2017 року?

Сукня яскравого кольору

Червона, фуксія, блакитна або жовта - купляй сукню у діловому стилі в будь-якому з цих кольорових фаворитів сезону Осінь-Зима 2016-17. Моделі з акцентом на талію та спідниці, що розширюються до низу - суворі, але одночасно найголовніші варіанти ділового одягу.

Платье яркого цвета

На фото: Mango

Кашеміровий джемпер

Джемпер з V-подібним вирізом, завдяки якому груди здаються пишнішими, а шия довшою – ідеальна річ для офісу. Вибирай нейтрального, бежевого або сірого відтінку та поєднуй із чим завгодно!

Кашемировый джемпер

На фото: M&S

Брюки прямого крою

Теплі штани в модні нині клітку і смужку, але обов'язково з високою талією та вкороченими штанинами – наймодніша модель цього року нарівні з брюками-палаццо, тільки практичніша: на вулиці чудово поєднуються з високими черевиками, а в приміщенні – з туфлями-човниками.

Брюки прямого кроя

На фото: Oasis

Костюм двійка

Брючний костюм з приталеним піджаком настільки популярний, що навіть зірки на різні заходи стали віддавати перевагу його замість ошатних суконь. Вибирай костюм у дрібну чи велику клітинку, класичну смужку чи однотонний, але обов'язково модних відтінків, наприклад, лілового.

Костюм-двойка

На фото: Topshop

Костюм у стилі Chanel

Костюм у клітинку, що складається з скороченої куртки та спідниці прямого крою, став візитівкою відомого будинку моди. І причиною для натхнення всіх демократичних брендів, які зробили такі моделі доступними для кожної модниці.

Костюм в стиле Chanel

На фото: Zara

Наступний пост
відсутність смаку в одязі
ТОП-6 ознак, які видають відсутність смаку в одязі

Новини партнерів

Fresh

Шоубіз

POSITIFF розповів про свою нову кохану дівчину

За лаштунками зйомок інтелектуально-розважального шоу «єПитання» музикант POSITIFF розповів про спільні традиції з дівчиною.
Весілля

Олов'яне весілля: як відсвяткувати 10 років від дня весілля

Все, що вам потрібно знати про десяту річницю весілля.
Lifestyle

«Тримай спину!»: лікарі-невропатологи – про неврологічне здоров’я українців під час війни

Як змінилися запити українців у галузі неврології за минулі два роки, які зараз у лікарів-невропатологів пріоритети, чому неврологія стала стратегічною галуззю під час війни.