7 принципів правильного харчування після 35 років

7 принципів правильного харчування
Правильна дієта та продумане харчування допоможе не тільки зберегти фігуру, але молодість на довгі роки.

Коли тобі 20, то можна дозволити собі неправильне харчування, алкогольні вечірки та бургери на сніданок. Проте, біологічний годинник невблаганний і стрімкий, тому в умовному віці «після 35» варто прислухатися до свого тіла і ставитися до нього обережніше.

Отже, ось 7 принципів правильного харчування, яким необхідно слідувати після 35 років.

Пий молоко

Дивно, але факт. Склянка жирного молока на день необхідна для жінки після 35. Особливо, після занять фітнесом. Суть у тому, що з віком м'язова маса зменшується, а склянка молока на день із кальцієм допоможе уповільнити цей процес.

Забери БАДи

Вважається, що різноманітні вітаміни та БАДи допомагають тримати тіло у формі. Проте, вони, навпаки, можуть зашкодити цьому процесу. Досить правильного та збалансованого харчування, а вітаміни та біодобавки лише «наводять шум» в організмі.

Відмовся від перекусів

Любиш часті перекуси? Вибач, але це загрожує діабетом. Їсти під час перегляду телевізора або перекусити печивом дорогою - це все сприяє виробленню кортизолу в організмі. А кортизол веде до стресу, що загрожує ожирінням.

Додай пробіотики

Чим ми старші, тим слабший наш кишківник. Запалений кишківник не лише погане самопочуття, а й прискорене старіння. Тому не ігноруйте курс хороших пробіотиків з молочнокислими бактеріями.

Забудь про фастфуд

Банально, але факт. Швидка локшина і навіть вівсянка містять багато підсолоджувачів та консервантів, які не товаришують із твоєю печінкою та фігурою.

Середземноморська дієта

Середземноморська дієта вважається кращою як для підтримки загального стану організму, так і для схуднення. Заміни червоне м'ясо білим, додай у свій раціон птицю та рибу. Рослинну олію краще замінити оливковою, а кількість вуглеводів раціоні зменшити.

Пий каву

Одна чашка міцної кави без молока та цукру не тільки не зашкодить, а й дуже допоможе. Кофеїн допомагає знизити ризик розвитку хвороби Альцгеймера та підвищити твою працездатність.

Попередній пост
Чаї для імунітету
Що пити, щоб не хворіти: 5 рецептів чаю для підвищення імунітету на кожен день
Наступний пост
7 принципів правильного харчування
7 принципів правильного харчування після 35 років

Новини партнерів

Fresh

Шоубіз

«Крашанка»: у Києві відбувся допрем’єрний показ сімейної комедії

Комедія, заряджена на перемогу – у кіно з 25 квітня. Стрічка, яка візуалізує бажання кожного українця – запуск ракети на кремль, обʼєднала українських зірок, сімейні цінності та відбірний гумор! Поспішайте у кіно і запрошуйте всю родину, адже #перемогасправасімейна
Foodstyle

Корисні властивості лохини для дітей та дорослих

Лохина у вашому раціоні – переваги та протипоказання.
Шоубіз

POSITIFF розповів про свою нову кохану дівчину

За лаштунками зйомок інтелектуально-розважального шоу «єПитання» музикант POSITIFF розповів про спільні традиції з дівчиною.