ТОП-5 продуктів-афродизіаків, які здатні посилити сексуальне бажання

Найефективніші афродизіаки
Збережи цей список продуктів-афродизіаків, щоб забезпечити незабутній вечір.

Афродизіаки – це засоби, продукти чи лікарські препарати, які підвищують лібідо, посилюють сексуальне бажання та збільшують сексуальне задоволення. У цій статті ми розповімо про продукти, які справді можуть підвищити сексуальність, вирівнювати гормональний баланс, позитивно впливати на настрій та зовнішній вигляд.

Ікра

Ікра (як чорна, і червона) – дуже корисний делікатес. Він містить білок, масу незамінних амінокислот та мінералів, вітаміни А, С, D та цинк. Всі ці речовини сприяють виробленню статевих гормонів.

Дари моря

Креветки та устриці вважаються одними з найсильніших чоловічих афродизіаків. Цинк і селен, що містяться в них, посилюють статеву функцію, а жирні амінокислоти беруть пряму участь у біосинтезі тестостерону – основного чоловічого гормону.

Дары моря

Прянощі

Готуючи романтичну вечерю, приправ його щіпкою кардамону, червоного перцю або каррі. Не забудь і про петрушку, яку здавна використовують як засіб, що підвищує сексуальні можливості. Спеції та прянощі бадьорять і покращують кровообіг.

Шоколад

Чорний шоколад є жіночим афродизіаком. Завдяки вмісту кофеїну та теоброміну він пробуджує лібідо у представниць прекрасної статі та сприяє виробленню жіночих гормонів. А ще запах шоколаду викликає вироблення ендорфіну – гормону радості.

Шоколад

Авокадо

Авокадо ще у давніх ацтеків славився як фрукт, що активізує лібідо. Його плоди містять вітаміни A, D, E та PP, жирні кислоти та природні гормони. Усі ці речовини сприяють підвищенню сексуальних можливостей (насамперед у чоловіків).

Попередній пост
правильні котлети
5 рецептів дієтичних котлет, від яких ти не погладшаєш
Наступний пост
омлет
5 рецептів омлету для незвичайних сніданків

Новини партнерів

Fresh

Шоубіз

«Крашанка»: у Києві відбувся допрем’єрний показ сімейної комедії

Комедія, заряджена на перемогу – у кіно з 25 квітня. Стрічка, яка візуалізує бажання кожного українця – запуск ракети на кремль, обʼєднала українських зірок, сімейні цінності та відбірний гумор! Поспішайте у кіно і запрошуйте всю родину, адже #перемогасправасімейна
Foodstyle

Корисні властивості лохини для дітей та дорослих

Лохина у вашому раціоні – переваги та протипоказання.
Шоубіз

POSITIFF розповів про свою нову кохану дівчину

За лаштунками зйомок інтелектуально-розважального шоу «єПитання» музикант POSITIFF розповів про спільні традиції з дівчиною.