Морквяний крем-суп з яблуком та горіхами

Морквяний крем-суп з яблуком та горіхами
Морква та яблуко – досить незвичайне та неймовірно корисне поєднання для супу.
Час приготування
40
хв.
Тип кухні
Європейська
Калорійність
210
ккал
Інгредієнти
4
порції
Відмічайте необхідні продукти для того, хто йде за покупками!

Проте смак цієї першої страви виходить дуже ніжним. До того ж дієтолог Світлана Фус стверджує, що такий суп чудово підійде вегетаріанцям і тим, хто планує дотримуватися посту

Приготування морквяного крему-супу з яблуком та горіхами:

  1. Очисти моркву, яблуко, цибулю та часник. Моркву наріж кружальцями, а цибуля та часник – дрібними кубиками. З яблук видали серцевину і наріж їх кубиками.
  2. У каструлі з товстим дном нагрій оливкову олію та томи на середньому вогні яблука з цибулею близько 5 хвилин. Потім додай часник, 3 гілочки чебрецю, куркуму і кмин. Перемішай і готуй ще 1-2 хвилини.
  3. Далі додай у каструлю моркву, залий все бульйоном і варить приблизно 30 хвилин.
  4. Видали гілочки чебрецю і подрібни суп занурювальним блендером до однорідної консистенції. Додай у суп кокосове молоко, сіль та перець. Перемішати.
  5. Подавай суп, прикрасивши свіжим чебрецем і горіхами.

Смачного!

Попередній пост
Тушковані свинячі рябчики
Тушковані свинячі рябчики
Наступний пост
Сирна паста із зеленню та часником
Сирна паста із зеленню та часником

Новини партнерів

Fresh

Шоубіз

POSITIFF розповів про свою нову кохану дівчину

За лаштунками зйомок інтелектуально-розважального шоу «єПитання» музикант POSITIFF розповів про спільні традиції з дівчиною.
Весілля

Олов'яне весілля: як відсвяткувати 10 років від дня весілля

Все, що вам потрібно знати про десяту річницю весілля.
Lifestyle

«Тримай спину!»: лікарі-невропатологи – про неврологічне здоров’я українців під час війни

Як змінилися запити українців у галузі неврології за минулі два роки, які зараз у лікарів-невропатологів пріоритети, чому неврологія стала стратегічною галуззю під час війни.