Авокадо-тост з яйцем пашот: рецепт смачного сніданку від Віки Маремухи

Авокадо-тост з яйцем пашот: рецепт смачного сніданку від Віки Маремухи
Фіналістка другого сезону реаліті «Супермодель по-українськи» (Новий канал) Віка Маремуха розповіла, що зазвичай готує вранці.
Час приготування
30
хв.
Тип кухні
Французька
Калорійність
1731
ккал
Інгредієнти
1
порції
Відмічайте необхідні продукти для того, хто йде за покупками!

Авокадо-тост на цільнозерновому хлібі з консервованим тунцем у власному соку та яйцем пашот - ідеальний варіант сніданку. Це і смачно, і корисно, і швидко.

Як приготувати таку страву, розповіла випускниця реаліті «Супермодель по-українськи» Вікторія Маремуха - такі тости дівчина любить їсти вранці.

Як приготувати авокадо-тост з яйцем пашот:

  1. Підсуши хліб у тостері.
  2. Очисти авокадо від шкірки, видали кісточку, роздави авокадо вилкою до стану пюре, посоли-поперчи за смаком і виклади на хліб. Розімни виделкою тунець і викладіть зверху.
  3. Розбий яйце на сито, щоб відокремити рідку частину білка – його краще не використовувати. Нагрій в каструльці воду, вона повинна закипіти, але без сильного бурління. Зроби ложкою вирву і обережно влий в неї яйце. Воно почне крутитися – готуй в такому темпі 1-2 хвилини. Коли білок схопиться і стане пружним – пашот готовий!
  4. Коли яйце пашот буде готове, підсуши його на серветці, потім переклади на тост.

Смачного!

До речі, якщо ви скучили за цікавим реаліті, радимо не пропустити прем'єру проекту «Пара на мільйон», яка відбудеться у вівторок, 22 лютого, о 20:00 на Новому каналі. У ньому зійдуться активні, впевнені в собі та розкуті самотні дівчата, які все знають про світ Instagram, моди та івентів, та повна їхня протилежність — стримані самотні хлопці, які весь час присвячують роботі, перегляду наукових роликів на YouTube та читанню книг. Разом вони навчатимуться будувати стосунки та проходитимуть випробування, щоб заробити мільйон гривень!

Попередній пост
Вегетаріанське імбирне печиво
Вегетаріанське імбирне печиво
Наступний пост
Пиріг з картоплею та м'ясом у духовці
Пиріг з картоплею та м'ясом у духовці

Новини партнерів

Fresh

Шоубіз

«МастерШеф 13»: дивитись онлайн 11 випуск від 20.04.2024

У новому випуску шоу «МастерШеф 13» учасникам доведеться вивчити кодекс кулінарних правопорушень, аби не нести відповідальності на битві чорних.
Foodstyle

Бренд Fiorelli – переможець номінації «Ігристе вино року 2023»

Fiorelli – бренд ігристих вин та напоїв отримав престижну нагороду «Ігристе вино року 2023» за результатами аналізу експертів Аналітичного центру «Вибір Країни».
Lifestyle

Велика субота: традиції та головні заборони перед Великоднем

Субота перед Великоднем – це святий день, який надає унікальну можливість для роздумів та духовного оновлення.
Психологія

Мультфільми для 3-річних дітей: розвиваємо мислення та уяву

Найкращий вибір мультфільмів для дітей 3 років.