6 солодощів, які можна собі дозволити на дієті

солодощі
Ласунам дієта дається найскладніше, але навіть якщо ти любиш солодке, зовсім необов'язково відмовлятися від правильного харчування. Існують продукти, які не завдадуть величезної шкоди фігурі, але допоможуть пережити "складні моменти".

Ці продукти не можна назвати низькокалорійними, але вони не несуть у собі такої шкоди, як, скажімо, торт або цукерки. Річ у тому, що найбільш згубне для здоров'я та фігури поєднання – це комбінація жиру та цукру (кондитерські креми, випічка, цукерки), тому важливо уникати таких продуктів. А сам по собі цукор такої шкоди не завдасть.

Зверни увагу: дозволити собі солодощі можна не частіше, ніж 2-3 рази на тиждень і не більше 30-40 г. Також візьми до уваги, що найкращий для цього час – це до 12 години дня.

Краще дозволяти собі іноді помірну кількість солодощів і дотримуватися здорового плану харчування, ніж дозволяти собі нічого «забороненого» протягом тривалого часу, та був зірватися одночасно і є все поспіль.

Отже, ось солодощі, які ти можеш собі дозволити у невеликій кількості:

Сорбет із фруктів

Якщо змішати будь-які заморожені ягоди, фрукти, трохи меду та лимонного соку, вийде прекрасний і дуже натуральний сорбет. Спробуй!

Морозиво

Є ще одна насолода, яку можна вживати при схудненні. Це морозиво. Але його потрібно вибирати без наповнювачів і з малим вмістом жирів, а найкраще приготувати самим із нежирного молока, цукор можна замінити на солодкі ягоди. У морозиві є молоко, а, отже, воно багате на кальцій, який допомагає дати мозку сигнал ситості.

Мороженое

Халва

Калорійність цих низькокалорійних ласощів, мабуть, найвища. Однак, користь від такого десерту максимальна. Халва готується з перемеленого насіння кунжуту та соняшника з додаванням меду та горіхів.

Мармелад

У мармеладі дуже багато пектину. Він бере участь у виведенні з організму токсичних речовин. До того ж пектин знижує рівень холестерину. Але через наявність у мармеладі звичайного цукру його споживання має бути надмірним. І, звичайно ж, йдеться про натуральний фруктовий мармелад.

Зефір

Зефір можна включити навіть до раціону дієтичного харчування з тієї причини, що в ньому всього 300 ккал на 100 г. Якщо з'їсти одну штучку на день, шкоди організму точно не буде, зате в зефірі є фосфор і залізо.

Зефир

Гіркий шоколад

Деякі сорти гіркого шоколаду практично не містять цукру. До нього треба звикнути та оцінити смак корисного продукту. Какао іноді становить 99% загального набору інгредієнтів. У ньому містяться корисні організму антиоксиданти. До того ж гіркий шоколад зміцнює кровоносні судини та позбавляє депресії.

Попередній пост
Види дієт
Види дієт: як знайти найефективнішу дієту для схуднення
Наступний пост
вправи від целюліту
5 найефективніших вправ від целюліту, які можна робити будь-де

Новини партнерів

Fresh

Foodstyle

Корисні властивості лохини для дітей та дорослих

Лохина у вашому раціоні – переваги та протипоказання.
Шоубіз

POSITIFF розповів про свою нову кохану дівчину

За лаштунками зйомок інтелектуально-розважального шоу «єПитання» музикант POSITIFF розповів про спільні традиції з дівчиною.
Весілля

Олов'яне весілля: як відсвяткувати 10 років від дня весілля

Все, що вам потрібно знати про десяту річницю весілля.