10 продуктів, які можна їсти на ніч

дівчина та холодильник
Чомусь саме після 18:00 особливо сильно тягне до холодильника. Ми захоплюємося тими, кому вдається уникнути цієї спокуси. Іншим відкриємо секрет: виявляється, є низка продуктів, які не тільки не зашкодять фігурі, а й будуть корисні для організму.

Лягати спати на голодний шлунок – не найкращий варіант. Голод може спровокувати безсоння, організм не відпочине і в результаті вимагатиме їжі ще більше. Щоб уникнути цього, можна дозволити собі легке перекушування на ніч – використовуючи наступні продукти.

Вівсянка

Вівсянка – універсальний продукт, який можна вживати не лише вранці, а й увечері. Любиш солодке - додай зовсім трохи родзинок.

Ягоди

У сезон вгамувати почуття голоду можна за допомогою свіжих ягід. Що є полуниця, малина, смородина. Щоб уникнути проблем зі шлунком, на ніч достатньо з'їсти жменю митих ягід.

Кефір або йогурт

Дієтологи рекомендують випити на ніч склянку кефіру – бажано не холодного. Він надасть почуття ситості. Кефір можна замінити на нежирний йогурт без наповнювача.

Кефир с хлебом

Варені овочі

Сирі овочі та фрукти на ніч краще не вживати – довго перетравлюватимуться. А ось варені легко засвояться. Для перекусу підійдуть морквина та буряк, але від картоплі краще утриматися.

Горіхи

Горіхи досить калорійні, але невелика їх порція на ніч створить диво - ти не відчуватимеш голод протягом усієї ночі.

Нежирний сир

Напади голоду допоможе зняти сир. Він досить ситний, і вистачить пари скибочок, щоб відчути себе краще.

Кабачкова ікра

Цей продукт залишається дуже недооціненим: ікра корисна і малокалорійна - якраз підійде для таких випадків. І не тільки кабачкова, а й баклажанна та будь-яка інша овочева. Вживати її треба без хліба – і знову ж таки, не банками.

Икра для сквоша с помидорами

Куряча грудка

У відвареній курячій грудці високий вміст білка, завдяки якому вдасться приборкати голод і підвищити рівень метаболізму. Достатньо 100 г продукту – зрозуміло, без хліба. Підійдуть і курячі сосиски – але ніяк не смажені чи копчені.

Тунець

Тунець легко засвоюється та швидко усуває почуття голоду. Можна без побоювання за фігуру з'їсти кілька ложок консервованого тунця, або приготовленого самостійно зі свіжої риби – запеченого на грилі, але не тушкованого.

Консервована кукурудза

Заморити хробака допоможе і кукурудза з банки. Але лише пара ложок – не більше.

Попередній пост
Користь грейпфрута
3 корисні властивості грейпфрута, які допоможуть зберегти здоров'я та красу
Наступний пост
кальцій
6 неочевидних ознак, що організму потрібно більше кальцію

Новини партнерів

Fresh

Психологія

Страх змін: що це і як не дати йому вплинути на ваше життя?

Психологічний підхід до подолання страху змін.
Шоубіз

«У шкіряній куртці та боді»: Лілія Ребрик продемонструвала сміливий образ після третіх пологів

Ведуча проєктів на телеканалі «Дім», актриса Лілія Ребрик поділилася пікантним фото.
Астрологія

Китайський гороскоп на квітень 2024 року: що чекає на кожного з нас

Квітень 2024 року буде складним місяцем! Він ознаменований коридором затемнень, до якого ми вже ввійшли, і ми всі будемо майже весь місяць розвиватися і жити під впливом Ретроградного Меркурія!
Астрологія

Таро прогноз на квітень 2024 року: що чекає на ваш знак Зодіаку

Важливі моменти в житті кожного з нас, які не варто забувати.