5 найефективніших вправ від целюліту, які можна робити будь-де

вправи від целюліту
Неможливо позбутися целюліту, не займаючись спортом. Найчастіше целюліт турбує нас на стегнах та ногах, саме цим зонам варто приділити особливу увагу.

Целюліт - це проблема, яку вирішувати потрібно комплексно. Важливо дотримуватися здорового раціону, дотримуватися питного балансу і при цьому регулярно займатися спортом і не забувати про косметичні процедури. Як би банально це не звучало, але іншого способу досягти ідеальної шкіри - не існує.

Що стосується харчування, перш за все варто скоротити вживання солодкого, борошняного, смаженого та жирного. Зараз літо, період, коли раціон легко збагатити свіжими фруктами, ягодами, овочами та зеленню – скористайся цим.

как избавиться от целлюлита

З косметичних процедур найефективнішим є масаж (ручний антицелюлітний, вакуумний, медовий – вибирай по собі). Також корисно робити кавовий скраб раз на тиждень.

Що стосується фізичного навантаження, ми вибрали 5 найефективніших вправ, які легко робити за будь-яких умов. До речі, деякі з цих вправ можна робити навіть лежачи у ванній кімнаті.

Вправи від целюліту - підйом ніг

Лягай на бік, зігни верхню ногу і постав стопу перед коліном нижньою. Нижню ногу повільно підіймай та опускай. Потім повтори, змінивши ногу. Почни з 15 повторів, поступово доведи до 50.

Вправи від целюліту – пліє

Упражнения от целлюлита – плие

Цей вид присідань ідеально опрацьовує внутрішню частину ніг, яка найчастіше в'яла. Найголовніше в плі – тримати рівно спину і стежити за тим, щоб коліна «дивилися» убік, а не всередину. Зроби 25 повторень.

Вправи від целюліту – ножиці

упражнения от целлюлита ножницы

Ляж на підлогу, підніми ноги на рівень 60 градусів і по черзі підтягуй до обличчя кожну ногу, не згинаючи її. При цьому, якщо до кінця не опускати ноги на підлогу, навантаження на стегна та сідниці збільшиться.

Вправи від целюліту – присідання

Присідання – це найкраща вправа на всі віки. Але треба обов'язково не забувати про правильну техніку виконання присідань. Ноги треба поставити широко, коліна повинні дивитися строго наперед. Повільно опускайся вниз на видиху, підіймайся вгору плавно і на вдиху. Почни з 15 присідань і поступово доводь до 100 на день (можна виконувати частинами).

приседания женщина

Вправи від целюліту – випади

Роби широкий крок уперед, згинаючи коліно до кута 90 градусів. Потім крок іншою ногою. Зроби по 15 випадів на кожну ногу.

Попередній пост
солодощі
6 солодощів, які можна собі дозволити на дієті
Наступний пост
Менструація
Менструація у цифрах: 5 цікавих фактів

Новини партнерів

Fresh

Психологія

Що робити, коли не можеш ухвалити рішення?

Чи відчуваєте ви перевантаження від надмірності думок, які переплітаються і заважають зосередитись? Дайте можливість вашій нервовій системі стабілізуватися.
Шоубіз

Наталка Денисенко розповіла про особливе місце у Чернігові

Другий день Україна у скорботі за загиблими в результаті ракетного обстрілу Чернігова. Це дуже гарне старовинне місто, про яке в багатьох з нас є теплі спогади.
Весілля

9 років весілля: як відсвяткувати та що подарувати на фаянсове весілля

Дізнайтеся, як зробити фаянсове весілля незабутнім і особливим.
Психологія

Мультфільми для розвитку дитини від 1 року

У світі, де кожен день є новим відкриттям, мультфільми відіграють ключову роль розвитку дітей у віці одного року.