4 ефективні тренування зі скакалкою для спалювання жиру в домашніх умовах

дівчина стрибає на скакалці
Ефективні вправи на скакалці навіть краще, ніж біг!

Якщо ти пропустила кардіо тренування через погану погоду або відсутність вільного часу - не переймайся. Маючи лише одну скакалку, ти можеш провести вдома неймовірно ефективне жироспалювальне тренування, яке може виявитися ефективнішим за біг.

Під час тренування за допомогою скакалки в роботу включаються практично всі м'язи твого тіла, а всього за 20 хвилин вправ ти зможеш позбутися 200 калорій! "Єдина" створила добірку з 4 вправ зі скакалкою, що найбільше переглядаються на YouTube.

10-хвилинне тренування від популярного каналу

Це 10-хвилинне тренування зі скакалкою від популярного каналу POPSUGAR Fitness переглянули понад чотири мільйони користувачів. Комплекс включає розтяжку, класичні стрибки, твіст, стрибки на одній нозі та багато іншого.

10-хвилинне тренування від тренерів, які схудли завдяки скакалці

Цікаве тренування від двох стрибунів Дана та Брендона. На своєму каналі парубки дають поради про те, як включити скакалку у свою фітнес-програму. Водночас Дан і Брендон за допомогою скакалки втратили понад 60 кілограмів зайвої ваги на двох. Це тренування подивилися півтора мільйона людей.

7-хвилинне тренування зі скакалкою

Використовуй скакалку для схуднення, ти не прогадаєш. Це активне і швидке тренування зі скакалкою і стрибками допоможе швидко втратити зайві кілограми.

Швидке 5-хвилинне тренування зі скакалкою

Якщо ти тільки починаєш тренуватись зі скакалкою, зверни увагу на це відео. Тренування складається із восьми 30-секундних сесій стрибків. Це відео переглянули мільйон користувачів.

Попередній пост
Худни на ламінарії
Худни на ламінарії: як морська капуста допомагає позбутися зайвих кг
Наступний пост
місячні двічі на місяць
Що відбувається з твоїм організмом, якщо у тебе місячні двічі на місяць

Новини партнерів

Fresh

Психологія

Що робити, коли не можеш ухвалити рішення?

Чи відчуваєте ви перевантаження від надмірності думок, які переплітаються і заважають зосередитись? Дайте можливість вашій нервовій системі стабілізуватися.
Шоубіз

Наталка Денисенко розповіла про особливе місце у Чернігові

Другий день Україна у скорботі за загиблими в результаті ракетного обстрілу Чернігова. Це дуже гарне старовинне місто, про яке в багатьох з нас є теплі спогади.
Весілля

9 років весілля: як відсвяткувати та що подарувати на фаянсове весілля

Дізнайтеся, як зробити фаянсове весілля незабутнім і особливим.
Психологія

Мультфільми для розвитку дитини від 1 року

У світі, де кожен день є новим відкриттям, мультфільми відіграють ключову роль розвитку дітей у віці одного року.