Планка для ідеальної фігури: як схуднути на 5 кілограмів за 2 тижні

планка
Як схуднути на 5 кілограмів за 2 тижні? Стій щодня у планці!

Планка вважається практично ідеальною вправою, яка зміцнює м'язи преса, сідниць, плечі та руки. При цьому ця вправа не займе в тебе багато часу. Щоб схуднути на 5 кілограмів за 2 тижні, роби щодня 5 видів планки.

Однак, без правильного харчування ти не досягнеш ідеального результату, тому прислухайся до порад дієтолога у статті 5 перших кроків для тих, хто вирішив схуднути: поради дієтолога.

Класична планка

Найголовніша умова ефективної планки – це прямий хребет. Під час виконання вправи твоє тіло має утворювати пряму лінію.

При цьому дивись у підлогу, а руки тримай під прямим кутом. Також не забувай про необхідність напружити прес та сідниці. Стій у класичній планці 30 секунд.

Планка з підняттям ноги

Стань у вихідне положення класичної планки, а потім підніми одну ногу вгору і залишайся в такому положенні 2-3 секунди. Після цього підніми іншу ногу. Загалом роби вправу 30 секунд.

Планка з підняттям руки

Ще один вид планки - це бічна планка з підняттям однієї руки, зігнутої в лікті. Перебувай у такому положенні 2-3 секунди, а потім поміняй руку. Роби вправу близько хвилини по 30 секунд на руку.

Планка з підйомом на руках

Цей вид планки чудово прокачає руки та грудні м'язи. Тобі необхідно з класичної планки на ліктях перейти у положення планки на прямих руках. Зроби по 15 підходів на кожну руку.

Планка з опорою для ніг

Така планка чудово підійде новачкам. Її варто робити так само як і класичну планку. Як опору можна використовувати стопку книг, валізу або меблі. Перебувай у такому положенні 30 секунд.

Фото: shutterstock.com

Попередній пост
Новий рік
Як зустріти Новий рік без наслідків: 7 порад дієтолога
Наступний пост
Напої метаболізм
3 напої, які допоможуть прискорити метаболізм

Новини партнерів

Fresh

Шоубіз

«МастерШеф 13»: дивитись онлайн 11 випуск від 20.04.2024

У новому випуску шоу «МастерШеф 13» учасникам доведеться вивчити кодекс кулінарних правопорушень, аби не нести відповідальності на битві чорних.
Foodstyle

Бренд Fiorelli – переможець номінації «Ігристе вино року 2023»

Fiorelli – бренд ігристих вин та напоїв отримав престижну нагороду «Ігристе вино року 2023» за результатами аналізу експертів Аналітичного центру «Вибір Країни».
Lifestyle

Велика субота: традиції та головні заборони перед Великоднем

Субота перед Великоднем – це святий день, який надає унікальну можливість для роздумів та духовного оновлення.
Психологія

Мультфільми для 3-річних дітей: розвиваємо мислення та уяву

Найкращий вибір мультфільмів для дітей 3 років.