5 видів присідань для сідниць твоєї мрії

5 видів присідань для сідниць твоєї мрії
Підкачані сідниці - це красиво і сексуально. А щоб зробити їх такими, треба присідати. Як виконувати 5 різних видів присідань для гарних сідниць – читай та дивись у нашому матеріалі.

Стрункі сідниці – результат наполегливої праці. З цим твердженням дуже складно посперечатися. І, що важливо, для прекрасних сідниць недостатньо дотримуватися тільки правил правильного харчування, потрібно регулярно займатися фітнесом. А однією з базових вправ для роботи з сідницями є присідання.

Присідання з гантелями

Незважаючи на те, що, на перший погляд, ця вправа відноситься до тренінгу в тренажерному залі, виконувати його можна і вдома, замінивши гантель на дві пляшки води. Адже, якщо ти не плануєш ставати фітнес-моделлю, помірної ваги, яку якраз і забезпечують пляшки з водою, буде достатньо.

Ідеально виконувати 3 підходи по 15 разів.

Класичні присідання

Класичні присідання – основа основ роботи з сідницями. При їх виконанні найголовніше стежити за положенням колін. Так, вони в жодному разі не повинні виходити за кордон шкарпеток. Інакше можна пошкодити колінний суглоб, оскільки все навантаження від вправи падатиме не на сідниці, а на коліна.

Ідеально виконувати 3 підходи по 12 разів

Присідання пліє

Присідання пліє – відмінний вибір для тих, хто хоче пропрацювати сідниці та всю задню поверхню стегон однією вправою. При його виконанні слідкуй за положенням шкарпеток, а також за тим, щоб спина була ідеально прямою. Крім того, дуже важливо, щоб під час виконання вправи було виключено прогин у попереку.

Ідеально виконувати 3 підходи по 20 разів.

Присідання з вистрибуванням

Присідання з вистрибуванням – чудова вправа для розігріву м'язів. Так, воно не тільки позитивно впливає на сідниці, але і служить невеликим кардіонавантаженням. Під час його виконання дуже важливо стежити за колінами, тому що для них є ризик травмування.

Ідеально виконувати 3 підходи по 20 разів.

Присідання з випадом ноги

Одна з найскладніших, але ефективних вправ - присідання з випадом ноги, коли в одній поєднується відразу дві вправи. Користь цієї вправи – у тому, що крім сідниць у ньому активно залучені ноги, і дуже добре впливає їх схуднення.

Ідеально виконувати 3 підходи по 15 разів.

Фото: Depositphotos

Попередній пост
ядерна атака
Як правильно діяти під час ядерного вибуху
Наступний пост
ТОП-3 продуктів для здоров'я кісток та зубів
3 продукти, які слід додати до свого раціону для здоров'я кісток і зубів

Новини партнерів

Fresh

Психологія

Групи підтримки – що це таке і чому вони корисні? Розповідає психологиня

Влучне сказане добре слово, обійми, повідомлення «Я в тебе вірю», та навіть посмішка незнайомця чи незнайомиці впливають на наш емоційний стан.
Весілля

Фаянсове весілля: як відсвяткувати 9 років від дня весілля

Дізнайтеся, як зробити фаянсове весілля незабутнім і особливим.
Психологія

Страх змін: що це і як не дати йому вплинути на ваше життя?

Психологічний підхід до подолання страху змін.
Шоубіз

«У шкіряній куртці та боді»: Лілія Ребрик продемонструвала сміливий образ після третіх пологів

Ведуча проєктів на телеканалі «Дім», актриса Лілія Ребрик поділилася пікантним фото.