Як підвищити тиск: 7 ефективних способів

тиск
Сонливість, втома, слабкість у всьому тілі – це лише деякі з ознак поганого стану гіпотоніків. Щоб підвищити тиск і покращити самопочуття, скористайся простими порадами.

При частій зміні погоди гіпотоніки нерідко відчувають сонливість, втому та відчуття слабкості. Підвищити тиск допоможуть 7 простих, але ефективних способів. Вони покращать твоє самопочуття!

Більшість гіпотоніків – це молоді жінки, які зайняті інтелектуальною працею. Постійна розумова робота та відсутність фізичної активності лише погіршують самопочуття та знижують тиск. Якщо ти не любиш активні види спорту, можна почати з плавання, пілатесу або йоги.

Підвищена стомлюваність та слабкість можуть бути пов'язані з низьким вмістом заліза в організмі. Джерела мінеральної речовини – печінка, риба, помідори, курага, чорна смородина.

При зневодненні організму артеріальний тиск знижується, тому обов'язково випивай 8-10 склянок води щодня. До цієї кількості рідини не належать соки, чай, настої з трав та інші напої.

Гіпотоніка зазвичай складно залишатися довгий час в одному положенні. І це правильно: під час руху їхнє самопочуття покращується, оскільки навіть піша прогулянка збільшує процес циркуляції крові. Тому, перебуваючи на роботі, не забувай робити перерви, під час яких не сидиш на місці, а намагайся більше рухатися, щоб підвищити тиск.

давление

Чай, кава та енергетичні напої недовго полегшать загальний стан, оскільки кофеїн, який міститься в них, лише тимчасово підвищує артеріальний тиск, до того ж може викликати звикання. Тому краще з'їж шматочок солоного сиру.

У людей зі зниженим артеріальним тиском часто мерзнуть ноги та пальці рук, тому гіпотоніки люблять приймати гарячу ванну. Але в цьому випадку краще приймати контрастний душ.

Щоб нормалізувати тиск, приймай відвар із кореня солодки.

ВАЖЛИВО! Обов'язково зверніться до лікаря, щоб пройти потрібне обстеження. Ці методи є допоміжними. Лише спеціаліст може призначити необхідний курс лікування.

Попередній пост
Солоні огірки
5 причин, чому солоні огірки обов'язково потрібно включити до свого зимового раціону
Наступний пост
обліпиха
5 причин пити чай з обліпихи цієї зими

Новини партнерів

Fresh

Шоубіз

POSITIFF розповів про свою нову кохану дівчину

За лаштунками зйомок інтелектуально-розважального шоу «єПитання» музикант POSITIFF розповів про спільні традиції з дівчиною.
Весілля

Олов'яне весілля: як відсвяткувати 10 років від дня весілля

Все, що вам потрібно знати про десяту річницю весілля.
Lifestyle

«Тримай спину!»: лікарі-невропатологи – про неврологічне здоров’я українців під час війни

Як змінилися запити українців у галузі неврології за минулі два роки, які зараз у лікарів-невропатологів пріоритети, чому неврологія стала стратегічною галуззю під час війни.