3 ефективні антицелюлітні обгортання, які можна робити вдома

антицелюлітні обгортання
Щоб робити антицелюлітні обгортання, необов'язково йти в салон, їх можна робити й в домашніх умовах, використовуючи доступні інгредієнти.

Щоб позбавитися целюліту, потрібно пити достатню кількість рідини, правильно харчуватися, займатися фітнесом, а також робити обгортання. І якщо займатися фітнесом вдома може не кожен, то робити обгортання особливих труднощів не складе.

Як робити обгортання від целюліту в домашніх умовах?

Спершу необхідно підготувати матеріал для процедури - харчову плівку й косметичний засіб. Грамотно проведений сеанс дозволить швидше позбутися зайвих сантиметрів. Процес слід проводити вранці, краще натщесерце. Можна і ввечері, але не раніше, ніж за декілька годин після їжі. Для високої ефективності можна заздалегідь зробити масаж сухою щіткою або проскрабувати шкіру, після чого косметику на годину, після чого очистити теплою водою та нанести зволожуючий крем.

обертывания от целлюлита

Шоколадне антицелюлітне обгортання

Щоб зробити шоколадне антицелюлітне обгортання тобі знадобиться половина плитки натурального шоколаду (не менше 70% какао), ефірна олія кориці, ефірна олія грейпфрута, олія зародків пшениці.

Розтопи шоколад на водяній бані. Коли він розтопиться і буде теплим (але не гарячим), додай до нього столову ложку олії зародків пшениці, 2 краплі ефірної олії кориці та 3 краплі ефірної олії грейпфрута. Нанеси суміш на проблемні зони та оберни харчовою плівкою. Змий через 30 хвилин.

Курс обгортання складається з 10 процедур через день.

Шоколадное антицеллюлитное обертывание

Антицелюлітне обгортання із глини

Ще один варіант анцелюлітного обгортання – на основі чорної глини. Розведи глину теплою водою до консистенції сметани, додай столову ложку оливкової олії (щоб уникнути неприємного почуття стягнутості) і нанеси на проблемні зони. Оберни суміш харчовою плівкою.

Змий через 25 хвилин. Курс обгортання складається з 10 процедур через день.

Антицеллюлитное обертывание из глины

Водорослеве антицелюлітне обгортання

Щоб зробити цей варіант обгортання, тобі знадобиться ламінарія - її можна купити фактично в будь-якій аптеці. Запар її теплою водою на 10 хвилин. Далі подрібни водорості в блендері, щоб отримати однорідну масу.

Нанеси отриману масу на проблемні ділянки та оберни плівкою. Витримай 40 хвилин, потім змий.

Курс обгортання складається з 10 процедур через день.

Водорослевое антицеллюлитное обертывание

Важливо: щоб посилити антицелюлітний ефект перед процедурою виконуй медовий масаж проблемних зон.

Попередній пост
Дієти з круп
Дієта на крупах: як ефективно худнути на вуглеводах
Наступний пост
Чому німіють руки
Чому німіють руки і що з цим робити

Новини партнерів

Fresh

Шоубіз

«Крашанка»: у Києві відбувся допрем’єрний показ сімейної комедії

Комедія, заряджена на перемогу – у кіно з 25 квітня. Стрічка, яка візуалізує бажання кожного українця – запуск ракети на кремль, обʼєднала українських зірок, сімейні цінності та відбірний гумор! Поспішайте у кіно і запрошуйте всю родину, адже #перемогасправасімейна
Foodstyle

Корисні властивості лохини для дітей та дорослих

Лохина у вашому раціоні – переваги та протипоказання.
Шоубіз

POSITIFF розповів про свою нову кохану дівчину

За лаштунками зйомок інтелектуально-розважального шоу «єПитання» музикант POSITIFF розповів про спільні традиції з дівчиною.